Συνδύασε μοναδικά υλικά όπως η μελιτζάνα και η γραβιέρα με τα αρώματα της Pesto Rosso της Barilla και απόλαυσε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις! Κάνε κλικ εδώ και δες περισσότερες συνταγές με Barilla Pesto αλλά και άκου τις συμβουλές του του Marco Muré για να ζήσεις σαν Ιταλίδα στην… Ελλάδα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 400 γρ. Barilla Farfalle
- 100 γρ. σάλτσα Barilla Pesto Rosso
- 100 γρ. τυρί γραβιέρα
- 200 γρ. ψητές μελιτζάνες σε κύβους
- Λίγα φύλλα βασιλικού
- Ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε σε μια κατσαρόλα ελαφρώς αλατισμένο νερό.
- Όταν το νερό βράσει, πρόσθεσε τα Barilla Farfalle, βάσει του χρόνου μαγειρέματος που αναγράφεται στη συσκευασία.
- Στράγγιξε προσεκτικά, ράντισε με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και άφησέ τα να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου.
- Όταν κρυώσουν τα Barilla Farfalle, ανακάτεψε με τη Barilla Pesto Rosso, πρόσθεσε το τυρί σε κύβους και την ψητή μελιτζάνα.
- Γάρνιρε με μερικά φύλλα βασιλικού και σέρβιρε σε θερμοκρασία δωματίου.
Tip
Αν χρησιμοποιείς φρέσκες μελιτζάνες, τις κόβεις σε φέτες και τις αλατίζεις ελαφρώς και τις αφήνεις σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν. Θα χάσουν τα υγρά τους που έχουν πικρή γεύση. Μετά, στεγνές, τις τοποθετείς στο φούρνο και τις ψήνεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ