Πεντανόστιμα και light noodles με αγγούρι και λαχανίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250 gr soba noodles
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κ. σούπας ξύδι ρυζιού
- 2 κ. σούπας σόγια σος
- 2 κ. γλυκού σησαμέλαιο
- 2 κ. γλυκού πάστα σκόρδου
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 αγγούρι
- 60 gr kale
- αυγά ποσέ (προαιρετικά)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα μπολ πρόσθεσε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, το ξύδι, τη σόγια, το σησαμέλαιο, την πάστα σκόρδου και το σκόρδο λιωμένο και ανακάτεψέ τα καλά.
- Κόψε το αγγούρι σε λεπτές φέτες μισοφέγγαρο και το kale με το χέρι σε μπουκιές.
- Μόλις ετοιμαστούν τα noodles, σούρωσέ τα, ρίξε άφθονο κρύο νερό βρύσης επάνω τους και μόλις σουρώσουν καλά, πρόσθεσέ τα στο μπολ με τα λαχανικά.
- Ρίξε από πάνω το dressing σκόρδου και ανακάτεψε όλα τα υλικά καλά.
- Σέρβιρε με ένα αυγό ποσέ πάνω από τα noodles σε κάθε πιάτο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ