Αρακάς, ζυμαρικά barilla και μια έτοιμη παραδοσιακή σάλτσα με μεσογειακή νοστιμιά από την Barilla αρκούν. Σε μισή ωρίτσα τρώμε υπέροχα ζυμαρικά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. σπαγγέτι νο. 7
- 1 συσκευασία Mediterranea Barilla
- 150 γρ. αρακά βρασμένο
- 20 τοματίνια ώριμα κομμένα στην μέση
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό βράζετε τα σπαγγέτι για 8-9 λεπτά και στην συνέχεια τα σουρώνετε και τα περιχύνετε με λίγο κρύο νερό.
- Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτετε τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο τις 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες, καθώς και τα τοματίνια κομμένα στην μέση.
- Σοτάρετε για δύο λεπτά, μέχρι το σκόρδο να πάρει ένα ελαφρύ χρώμα και τα τοματίνια να αρχίσουν να μαλακώνουν και προσθέτετε τον αρακά και ανακατεύετε για ακόμη ένα λεπτό.
- Προσθέτετε μέσα στην κατσαρόλα την σάλτσα και ανακατεύετε καλά.
- Προσθέτετε και τα ζυμαρικά και ανακατεύετε και σερβίρετε.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ