Με ένα έτοιμο βαζάκι σάλτσας και λίγη κάπαρη κάνεις την πιο απίθανη μεσογειακή μακαρονάδα σε 20 λεπτά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ.σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1/4 κ.γλυκού μπούκοβο
- 1 βαζάκι έτοιμη σος μαρινάρα ή σάλτσα ντομάτας
- 200 γραμμ.πράσινες γεμιστές ελιές ή καλαμών, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
- 100 γραμμ. κάπαρη στραγγισμένη και ψιλοκομμένη
- μισό φλιτζ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- μισό κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
- 1 πακέτο σπαγγέτι ή λινγκουίνι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και σώταρε το σκόρδο με το μπούκοβο σε μέτρια φωτιά περίπου για 2 λεπτά.
- Ρίξε τη σάλτσα, τις ελιές, την κάπαρη, το μαϊντανό και το ξύσμα.
- Χαμήλωσε τη φωτιά και σιγόβρασε για 15 λεπτά.
- Εν τω μεταξύ βράσε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Στράγγισέ τα και ρίξε τα μέσα στην σάλτσα.
- Σέρβιρε με μερικά φυλλαράκια μαϊντανού ή βασιλικού.
Tip
Μπορείς να βάλεις και ολόκληρες τις ελιές στη σάλτσα αν θέλεις ένα πιο εντυπωσιακό σερβίρισμα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ