Αγαπημένο καθημερινό comfort food με ένα μικρό twist
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/4 κ. γλυκού μπούκοβο
- 1 ντοματοπολτό
- 2 κολοκυθάκια
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 1/4 φλ. ψιλοκομμένος βασιλικός
- τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μεσαία θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε το σκόρδο λιωμένο και το μπούκοβο και τσιγάρισέ τα μέχρι να σκουρύνει το σκόρδο.
- Πρόσθεσε την ντομάτα στο τηγάνι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μαγείρεψε για 15 λεπτά.
- Κόψε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες και πρόσθεσε και αυτά στη σάλτσα.
- Βάλε τα σπαγγέτι να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Μόλις ετοιμαστούν τα ζυμαρικά, πρόσθεσε στην κατσαρόλα τη σάλτσα και τον ψιλοκομμένο βασιλικό και ανακάτεψε καλά.
- Σέρβιρε με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ