Σπαγγέτι Melissa Ολικής Αλέσεως με σκόρδο, λάδι & καυτερές πιπεριές

40' Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Αν είσαι λάτρης των απλών, πικάντικων γεύσεων αυτή είναι η συνταγή σου. Η κλασική ιταλική συνταγή σκόρδου με ελαιόλαδο, εμπλουτίζεται με καυτερή πιπεριά, βασιλικό και φυσικά σερβίρεται με σπαγγέτι ολικής άλεσης.

Συστατικά

  • 1 πακέτο Σπαγγέτι Melissa Ολικής Αλέσεως
  • 4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
  • 2-3 φρέσκες μικρές καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 1 φλιτζάνι παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ψιλόψε τις 3 σκελίδες σκόρδο και κράτησε μία ολόκληρη. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά ζέστανε το λάδι, το σκόρδο και τις πιπεριές.
  • Βράσε το σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό ανάλογα με τις οδηγίες του πακέτου. Πριν τα σουρώσεις κράτησε 1/3 του φλιτζανιού από το νερό όπου έβρασαν.
  • Πρόσθεσε τα ζυμαρικά μαζί με το νερό στο τηγάνι και ανακάτεψεε καλά για 1′ λεπτό.
  • Σέρβιρε αμέσως πασπαλίζοντας με τον ψιλοκομμένο βασιλικό και το πιπέρι.

Tip

Πρόσθεσε αν το επιθυμείς για έξτρα γεύση και δύο κουταλιές τριμμένο καρύδι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164