Κρεμώδη ζυμαρικά με σος από τυρί κρέμα, λεμόνι, σπανάκι και φουντούκια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 φλ. μασκαρπόνε
- ξύσμα από 1 μέτριο λεμόνι
- χυμός από 1 μέτριο λεμόνι
- 1/2 κ. γλυκού αλάτι
- 1/4 κ. γλυκού μοσχοκάρυδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 230 gr σπαγγέτι
- 5 φλ. baby σπανάκι
- 1/2 φλ. ψιλοκομμένα ψητά φουντούκια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε το μασκαρπόνε με το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο και πιπέρι.
- Σούρωσε τα ζυμαρικά διατηρώντας μισό φλιτζάνι από το νερό, ξαναγύρισέ τα στην κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και πρόσθεσε τη σάλτσα μασκαρπόνε.
- Πρόσθεσε το μισό νερό που κράτησες, ώστε να γίνει η σάλτσα πιο ελαφριά και πρόσθεσε και το σπανάκι.
- Ρίξε και τα ψημένα φουντούκια και σέρβιρε όσο είναι ζεστά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ