Συνταγή για φετουτσίνι με μανιτάρια

40 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Τα ζυμαρικά είναι πάντα μια καλή ιδέα αλλά ήρθε η στιγμή να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα φτιάχνοντας λαχταριστά φετουτσίνι με μανιτάρια. 

Συστατικά

  • 300 γρ. φετουτσίνι
  • 3 – 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
  • 1/2 φλ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές λωρίδες
  • 2 κ.γ. σκόρδο λιωμένο
  • 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
  • 1/3 φλ. παρμεζάνα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, βράζεις τα φετουτσίνι ακολουθώντας  τις οδηγίες της συσκευασίας
  • Τα σουρώνεις και τα αφήνεις στην άκρη
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι ψήνεις το μπέικον σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει τραγανό
  • Προσθέτεις στο τηγάνι τα μανιτάρια και το σκόρδο και τα σοτάρεις για  δύο λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να ροδίσει το σκόρδο
  • Προσθέτεις την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακατεύεις για δύο λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί
  • Ρίχνεις και τα φετουτσίνι στο τηγάνι προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις πολύ καλά τα υλικά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164