Το απόλυτο φθινοπωρινό πιάτο που θα αγαπήσει ο ουρανίσκος σου και θα λατρέψουν οι γευστικοί σου κάλυκες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φέτα μπέικον, κομμένη
- 1 συσκευασία νιόκι
- 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1 κουτ. της σούπας θυμάρι
- 3/4 του φλιτζανιού γάλα με χαμηλά λιπαρά
- 3/4 του φλιτζανιού κολοκύθα σε συσκευασία
- 1/4 κουτ. του γλυκού πιπέρι
- 9 κουτ. του γλυκού τυρί κρέμα
- 1/4 του φλιτζανιού παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρεις αρχικά το μπέικον για περίπου 5 λεπτά.
- Τοποθετείς το μπέικον σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί και ρίχνεις στο τηγάνι τα νιόκι σου για ακόμα 5 λεπτά, ανακατεύοντας.
- Σε μία κατσαρόλα, προσθέτεις λίγο ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια. Ανακατεύεις με μία ξύλινη κουτάλα για 4 λεπτά. Προσθέτεις το σκόρδο και ανακατεύεις για 1 ακόμη λεπτό.
- Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύεις το γάλα και το τυρί κρέμα και το μεταφέρεις στην κατσαρόλα μαζί με την κολοκύθα και το μπέικον. Σιγοβράζεις για 5 λεπτά.
- Προσθέτεις τα νιόκι και την τριμμένη παρμεζάνα και βράζεις για 4 λεπτά ακόμη.
- Μοιράζεις σε μπολάκια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ