Μια αυθεντική ιταλική συνταγή με τα αγαπημένα ζυμαρικά της Μεσογείου και το τυρί που λιώνει κάνοντας το πιάτο λαχταριστό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250γρ παπαρδέλες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
- 285 γρ. κρέμα γάλακτος
- 160 γρ. νερό
- 1 σκ. σκόρδο τριμμένο
- αλάτι
- ζωμό λαχανικών (προαιρετικά)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνεις όλα τα υλικά εκτός από τα μακαρόνια και τα βράζεις σε χαμηλή φωτιά για 2-3 λεπτά
- Προσθέτεις τα μακαρόνια, ιδανικά σπασμένα στη μέση και συνεχίζεις το βράσιμο για 6-8 λεπτά ακόμη
- Αφαιρείς την κατσαρόλα από την εστία και περιμένεις 1-2 λεπτά πριν σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ