Αν λατρεύεις τα πικάντικα, τότε αυτή η καυτερή πρόταση θα ανταμείψει τον ουρανίσκο σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πακέτο ζυμαρικά τύπου πένες
- 1 συσκευασία ντοματοχυμό (500 γρ.)
- 2 καυτερές πιπεριές
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1/4 του φλιτζανιού ελιές
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- Μερικά φύλλα βασιλικού
- Μία πρέζα ζάχαρη
- Τριμμένο τυρί της επιλογής σου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμυδάκι. Συμπληρώνεις με τις καυτερές πιπεριές και το σκόρδο.
- Χαμηλώνεις τη φωτιά και προσθέτεις τον ντοματοχυμό, το αλάτι και την μία πρέζα ζάχαρη.
- Σκεπάζεις με ένα καπάκι και αφήνεις τη σάλτσα σου να σιγοβράσει.
- Απομακρύνεις από την φωτιά και προσθέτεις τις ελιές.
- Παράλληλα, βράζεις τις πένες ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σουρώνεις τα ζυμαρικά σου, αναμειγνύεις με την καυτερή σου σάλτσα, ανακατεύεις, προσθέτεις το τριμμένο τυρί και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ