Τα ζυμαρικά είναι πάντα μια καλή ιδέα και σήμερα θα δοκιμάσεις το απόλυτο, ιταλικό πιάτο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πακέτο πένες
- 1 συσκευασία ντοματοχυμό (500 γρ.)
- 2 καυτερές πιπεριές
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/4 του φλιτζανιού ελιές
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- φύλλα βασιλικού
- ζάχαρη
- τριμμένο τυρί.
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμυδάκι
- Προσθέτεις τις καυτερές πιπεριές και το σκόρδο και συνεχίζεις το σοτάρισμα
- Ρίχνεις τον χυμό ντομάτας, αλάτι και μία πρέζα ζάχαρη χαμηλώνεις τη φωτιά σκεπάζει το τηγάνι και αφήνεις τη σάλτσα να βράσει για 20-25 λεπτά
- Απομακρύνεις το τηγάνι από την εστία και προσθέτεις τις ελιές
- Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζεις τις πένες ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σουρώνεις τα ζυμαρικά και ρίχνεις στην κατσαρόλα τη σάλτσα
- Ανακατεύεις με την ξύλινη κουτάλα, προσθέτεις το τριμμένο τυρί και σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ