Ένα χορταστικό πιάτο που θα λατρέψεις για τη μεσογειακή γεύση που αφήνει στον ουρανίσκο σου. Έτοιμο σε λίγα λεπτά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. φρέσκα ραβιόλια
- 1 κιλό ντομάτες, κομμένες πρώτα σε φέτες και στη συνέχεια σε μικρότερα κομμάτια
- 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 2 φλιτζάνια σπανάκι baby
- 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/2 κουτ. του γλυκού πιπέρι
- τριμμένη παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε ένα τηγάνι ζεσταίνεις το λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτεις τις ντομάτες με το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο και σοτάρεις για περίπου πέντε λεπτά. Αμέσως μετά, ρίχνεις το σκόρδο και σοτάρεις.
- Δυναμώνεις τη φωτιά, προσθέτεις τα ραβιόλια και μαγειρεύεις για περίπου επτά λεπτά ή σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Απομακρύνεις το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτεις το σπανάκι, ανακατεύοντας προσεκτικά για ένα λεπτό μέχρι να μαραθεί.
- Σερβίρεις όσο είναι ζεστά με μπόλικη παρμεζάνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ