Ζυμαρικά με κοτόπουλο και μελιτζάνα που είναι της εποχής: Το πιο γρήγορο και λαχταριστό πιάτο ιδανικό για τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
- 1 πακέτο ριγκατόνι
- 500 γρ. ντοματοπελτές
- 1 συσκευασία κόκκινη σάλτσα για ζυμαρικά
- 1 μελιτζάνα κομμένη σε μικρά καρέ
- 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
- φρέσκος βασιλικός
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κοτόπουλο
- Ανακατεύεις με μία ξύλινη κουτάλα, μέχρι να ετοιμαστεί και να ροδοκοκκινίσει
- Σε ένα δεύτερο τηγάνι σοτάρεις τις μελιτζάνες
- Προσθέτεις στο τηγάνι με το κοτόπουλο τις μελιτζάνες, την κόκκινη σάλτα, τον ντοματοπελτέ και ανακατεύεις με την ξύλινη κουτάλα
- Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζεις τα ζυμαρικά, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
- Στραγγίζεις τα ζυμαρικά σου και μόλις ετοιμαστούν περιχύνεις το κοτόπουλο με τη σάλτσα στην κατσαρόλα
- Ανακατεύεις πολύ καλά, μεταφέρεις μία μερίδα στο πιάτο και περιχύνεις άφθονο τυρί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ