Τα ζυμαρικά είναι πάντα μια καλή ιδέα και αν τα συνδυάσεις με προσούτο και σπαράγγια θα δημιουργήσεις το τέλειο πιάτο μέσα σε λίγα λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 κιλό σπαγγέτι
- 6 φέτες προσούτο κομμένο σε μικρά καρέ
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 6 σπαράγγια
- 80 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Γεμίζεις την κατσαρόλα με νερό και το βράζεις
- Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, βάζεις αλάτι και ρίχνεις το σπαγγέτι
- Ανακατεύεις και τα βράζεις ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
- Σουρώνεις τα ζυμαρικά και απλώνεις 2 κ.σ. ελαιόλαδο ανακατεύοντας
- Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνεις 1 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρεις το προσούτο για 2 περίπου λεπτά
- Τα αφαιρείς και τα κρατάς στην άκρη σε ένα πιάτο
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνεις 1 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρεις το κρεμμύδι και τα σπαράγγια
- Ρίχνεις αλάτι και τα αφήνεις για 2-3 λεπτά
- Ρίχνεις στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά, το προσούτο και τα σπαράγγια με το κρεμμύδι
- Ανακατεύεις με μια ξύλινη κουτάλα και την αποσύρεις από τη φωτιά
- Σερβίρεις και προσθέτεις την παρμεζάνα και το πιπέρι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ