Τα ζυμαρικά συνδυάζονται τέλεια με τα μανιτάρια σε ένα πιάτο που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500γρ. ταλιατέλες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 20 Μανιτάρια Portobello
- 1 Κρεμμύδι
- 60 ml λευκό κρασί
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- 3 κ.γλ.μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζεις ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
- Τις σουρώνεις και τις αφήνεις στην άκρη
- Σε ένα ξύλο κοπής κόβεις τα μανιτάρια και φέτες και ψιλοκόβεις το κρεμμύδι
- Ρίχνεις σε ένα τηγάνι 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρεις τα μανιτάρια για 4 περίπου λεπτά προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι
- Τα τοποθετείς σε ένα πιάτο και τα αφήνεις στην άκρη
- Βάζεις ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρεις το κρεμμύδι για 1-2 λεπτά
- Προσθέτεις τα μανιτάρια και τις ταλιατέλες ανακατεύοντας
- Σβήνεις με το λευκό κρασί και προσθέτεις την κρέμα γάλακτος
- Τις αφήνεις να σιγοβράσουν μέχρι να δέσει η κρέμα
- Προσθέτεις αλάτι και πιπέρι και σερβίρεις απλώνοντας ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Photo: iStock
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ