Ένα ελληνικό πιάτο που θα δέσει την γεύση μιας χωριάτικης σαλάτας σε μια μακαρονάδα. Δοκίμασέ την και θα γίνει η αγαπημένη σου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πακέτο ταλιατέλες
- 200 γρ. χυμό ντομάτας (1 ολόκληρη συσκευασία)
- 1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
- 200 γρ. φέτα
- Αλάτι, πιπέρι
- Ρίγανη, δυόσμο και βασιλικό ξερό
- Ελαιόλαδο
- 1 κ σ. ζάχαρη
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε αλατισμένο νερό βράσε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
- Σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο σόταρε το κρεμμύδι και πρόσθεσε το χυμό ντομάτας, την ντομάτα και αλατοπίπερο. Συμπλήρωσε ένα κουταλάκι ζάχαρη
- Άφησε τη σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά κλείνοντας το καπάκι. Θα χρειαστεί περίπου 20-30 λεπτά
- Λίγο πριν κατεβάσεις από τη φωτιά πρόσθεσε τα μυρωδικά σου, ρίγανη, δυόσμο και βασιλικό και την φέτα κομμένη σε κυβάκια
- Ανακάτεψε και άφησε να πάρει άλλη μια βράση
- Γύρισε τις ταλιατέλες μέσα στη σάλτσα, ανακάτεψε και σέρβιρε
Tip
Αργεί να βράσει το νερό για τα μακαρόνια; Μάθε γιατί ΕΔΩ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ