Τονοσαλάτα με ελιές και ζυμαρικά

30' Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Ψάρι για πρωτεΐνη και φώσφορο, ζυμαρικά για υδατάνθρακες και πολλά λαχανικά για φυτικές ίνες! Ένα πλήρες πιάτο σε μια σαλάτα, χορταστική και ελαφριά!
300 θερμίδες

Συστατικά

  • 3 φλιτζάνια πέννες ολικής άλεσης
  • 1 μεγάλη ντομάτα σε κυβάκια
  • 1 μέτριο σέλερι ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό κξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/3 του φλιτζανιού ξύδι ρυζιού
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 4-5 ελιές Καλαμών
  • 1 πρέζα πάπρικα
  • Αλάτι
  • 1 κονσέρβα τόνου σε νερό στραγγισμένη
     

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε τα ζυμαρικά σου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σούρωσε και πέρασε κάτω από κρύο νερό. Άφησε τα ζυμαρικά να στραγγίξουν καλά.
  • Βάλε την τομάτα, το σέλερι, το κρεμμύδι, τις ελιές, το σκόρδο σε ένα μπολ. Ανάμειξε με το ξύδι, το λάδι και αλάτισε. Πασπάλισε με την πάπρικα.
  • Τέλος, πρόσθεσε τα ζυμαρικά σου και ανάμειξε καλά τα υλικά να πάνε παντού.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164