Κάνε μια διαφορετική μακαρονάδα… χρησιμοποίησε τα λεπτά και νόστιμα vermicelli και γρήγορα θα έχεις μια νόστιμη, αλλά κυρίως διαφορετική μακαρονάδα με απλά υλικά. Ντοματούλα, ελαιόλαδο και κρεμμύδι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250γρ Vermicelli
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 μικρό κρεμμυδι ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκες ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια
- 2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο που καίει, σόταρε τα κουβαράκια Vermicelli και από τις δύο πλευρές να πάρει χρυσοκόκκινο χρώμα.
- Αφαίρεσε και στο λάδι που παραμένει και είναι ακόμη ζεστό, σόταρε το κρεμμυδάκι να γίνει διάφανο και πρόσθεσε την ντομάτα.
- Πρόσθεσε τον ζωμό κοτόπουλου και αλατοπιπέρωσε
- Όταν πάρει βράση πρόσθεσε τα ζυμαρικά σου και χαμήλωσε τη φωτιά.
- Σκέπασε και άφησε το φαγητό σου να βράσει, μέχρι τα vermicelli να τραβήξουν όλα τα υγρά του. Θα χρειαστείς περίπου 30 λεπτά.
Tip
Σέρβιρε με φυλλαράκια βασιλικού!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ