Backstage: Λίγο πριν τη χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση του TLIFE

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στο tlife.gr γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση. Για να ευχαριστήσουμε και να ευχηθούμε ένα ιδιαίτερο “Χρόνια Πολλά” σε όλους εσάς τους αναγνώστες που μας εμπιστεύεστε και μας αγαπάτε τόσα χρόνια τώρα. Κλικς με χαμόγελα, πασπαλισμένα με χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη από τους ανθρώπους που διαβάζετε καθημερινά και επικοινωνείτε μαζί τους, σε αυτήν τη γυναικεία διαδικτυακή παρέα, που μεγαλώνει κάθε χρόνο και πιο πολύ! Είναι μια ευκαιρία και για μας, να βρεθούμε όλες μαζί με άλλη διάθεση, με γέλια και πειράγματα, χωρίς το άγχος της καθημερινής δουλειάς.

Kάνε “κλικ” εδώ… για να δεις τη φωτογράφιση, αλλά και για να λάβεις μέρος στους διαγωνισμούς και να κερδίσεις τα όμορφα δωράκια που έχουμε για σένα φέτος κάτω από το δέντρο του TLIFE.

Όπως καταλαβαίνεις, αυτό όλο είναι μια τεράστια παραγωγή που κρύβει πίσω της πολλή δουλειά και πολλούς “συμμάχους”. Και σε αυτούς θα ήθελα να πω προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί χωρίς τη βοήθειά τους θα ήταν αδύνατο αυτή η δουλειά να πραγματοποιηθεί…

 

 

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο φόντο για τη χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση του TLIFE, από το υπέροχο θεματικό πάρκο που έχει στηθεί στο προαύλιο του Golden Hall. Ένα από τα ωραιότερα παραμύθια όλων τον εποχών, ο Καρυοθραύστης, στη διάθεσή μας… Και γίναμε πάλι παιδιά. Γελάσαμε, ποζάραμε, κρυώσαμε και λίγο η αλήθεια είναι, μιας και είναι Δεκέμβρης κι εμείς ποζάραμε αμάνικες οι περισσότερες, αλλά τι σημασία έχει; Το απολαύσαμε, το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου! Οι μανούλες εκεί έξω, βάλτε στο πρόγραμμα να το επισκεφθείτε, τα παιδιά σας θα το λατρέψουν.

 

 

Η Ράνια Μπουντούρη, που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη ειδικά για να επιμεληθεί το μακιγιάζ μου. Με όπλα της τα υπέροχα προϊόντα της εταιρίας της, Make Me Up, και φυσικά τα μαγικά πινέλα της. Γνωριζόμαστε χρόνια, έχουμε πια προσωπική σχέση και φυσικά εμπιστεύομαι απόλυτα το τεράστιο ταλέντο της στο μακιγιάζ. Ξέρει καλά πως να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου και στο τελικό της αποτέλεσμα να βλέπεις πάντα την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου.

 

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης και την ακούραστη και εξαιρετικά αποτελεσματική και γρήγορη ομάδα της Syoss. Επιμελήθηκαν τα χτενίσματα όλων των κοριτσιών, αλλά και το δικό μου με ιδιαίτερο επαγγελματισμό, χρησιμοποιώντας φυσικά τα υπέροχα προϊόντα Syoss, για το σωστό φορμάρισμα και το διαρκές κράτημα, γιατί όπως καταλαβαίνεις, η διαδικασία της φωτογράφισης κράτησε αρκετές ώρες. Το ίδιο και τα μαλλιά μας. Στη θέση τους.

 

 

Το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε γυναίκας πιστεύω. Παπούτσια! Γόβες, μπότες, πέδιλα… Βελούδινα, μεταλλικά, με glitter! Στα γραφεία μας, όπου έγινε και η προετοιμασία, είχε δημιουργηθεί στην κυριολεξία μια μπουτίκ Tsakiris Mallas, για να σετάρουμε τα outfits με το σωστό ψηλοτάκουνο. Δοκιμάσαμε, ξαναδοκιμάσαμε με τον απαραίτητο γυναικείο σχολιασμό πάντα, όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε fashion items που θέλεις να τα πάρεις μαζί σου και όχι να τα επιστρέψεις -όπως γίνεται συνήθως στις φωτογραφίσεις.

 

 

Άλλος ένας αγαπημένος… Και βραβευμένος Pastry Chef. Ο Ευάγγελος Χασιώτης, με τη γενναιοδωρία που τον χαρακτηρίζει φρόντισε να γλυκάνει την προετοιμασία μας. Σοκολατάκια, μπισκότα, γλυκά παντού… Καρδούλες, κορωνίτσες, χριστουγεννιάτικα κέικ σε κάθε γωνιά του γραφείου, έδωσαν στη μέρα μας την πιο δημιουργική γλύκα που θα μπορούσαμε να έχουμε. Βραβευμένες δημιουργίες για να πάρουμε ενέργεια… και φύγαμε!

 

Καλά, αγαπησιάρικα και χαρούμενα Χριστούγεννα!
Τατιάνα

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164