Ένα φρέσκο look με τα vintage κομμάτια της ντουλάπας μου κι ένα ζευγάρι Zara 

Τα fashion trends για το φθινόπωρο του 2024 αναδεικνύουν μια πλούσια παλέτα χρωμάτων που συνδέεται με τη γήινη κομψότητα και τη ζεστασιά της εποχής. Στην κορυφή των χρωματικών επιλογών ξεχωρίζουν το καφέ του espresso, το χακί και το βουργουνδί, δίνοντας έναν πολυτελή, αλλά και διαχρονικό χαρακτήρα στο φθινοπωρινό στυλ. 

Shot of coffee tones 

Εγώ επέλεξα να επενδύσω στο καφέ, καθώς υπάρχουν στην ντουλάπα μου αξεσουάρ σε αυτήν την απόχρωση, όπως τσάντες και ζώνες και έτσι μπορώ να φρεσκάρω το look μου πιο εύκολα. Σε επόμενο blog θα σας γράψω για δυο τέλειες αγορές που έκανα επενδύοντας σε εκπτωτικά διαχρονικά κομμάτια που τα βρήκα σε site του εξωτερικού με 70% έκπτωση.  

Με κομμάτια που έχω χρόνια στην ντουλάπα μου και ένα νέο ζευγάρι παπούτσια από τα Zara, ντύθηκα σήμερα για το γραφείο συνδυάζοντας δυο τάσεις: 

Το καφέ – αν και ο espresso μου βγήκε latte, γιατί δεν διέθετα κάτι σε τόσο βαθιά απόχρωση – και το leopard print που έχει επιστρέφει δυναμικά ως μια από τις πιο τολμηρές, εκφραστικές και διαχρονικές τάσεις. 

My old time classic Callista bag 

Φόρεσα αυτήν την vintage καφέ pencil φούστα My Tiffany (αρχαία θα την χαρακτήριζα) ένα vintage top Zara που λατρεύω εδώ και … αιώνες και κράτησα αυτήν την καφέ Callista Tote bag που αγόρασα πριν πολλά χρόνια. Οι oversized τσάντες έχουν επιστρέψει επιτέλους και με μεγάλη ανακούφιση τα πετάω όλα μέσα ξεκινώντας για τη δουλειά. 

Leopard print fall trend με Zara κοντά στα 30 ευρώ 

Τα παπούτσια τα αγόρασα με τη λογική να είναι χαμηλό το τακούνι και άνετα για το γραφείο. Δεν τους φαίνεται, αλλά είναι υφασμάτινα και μαλακά σαν παντοφλάκια. Δεν ξέρω αν μπορείτε να τα βρείτε ακόμη, γιατί πρέπει να είναι από την καλοκαιρινή κολεξιόν και αν θυμάμαι καλά έχουν περίπου 30 ευρώ. 

The statement earrings  

Ολοκλήρωσα το look με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια που αγόρασα το καλοκαίρι από ένα μαγαζάκι στη Ζάκυνθο γύρω στα 25 ευρώ. 

Φιλί σε όλους, 

Τατιάνα 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164