Αντώνης Ρέμος: «Δεν ισχύει ότι δήλωνε 50.000 ευρώ» λέει ο δικηγόρος του

Τον δικηγόρο του Αντώνη Ρέμου, Μιχάλη Δημητρακόπουλο φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 5/7 το Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης 4/7, στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Αντώνη Ρέμου, μέχρι του ποσού των 1.500.000 ευρώ προχώρησε η Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος θέλησε να αποσαφηνίσει κάποια πράγματα γύρω από την υπόθεση.

«Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Ο έλεγχος που έγινε στον γνωστό τραγουδιστή γίνεται σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες αυτής της χώρας… » ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Πριν γίνει η δέσμευση, ή αφού γίνει, πριν διαπομπεύσουμε τον οποιονδήποτε πολίτη δημόσια, θα πρέπει να τον καλέσει η αρχή ξεπλύματος, και να τον ρωτήσει, να του ζητήσει εξηγήσεις… Ένα μέτρο τόσο επαχθές δε πρέπει να παίρνεται. Επίσης, πως διαρρέεται ένα όνομα τόσο εύκολα… Σας λέω κατηγορηματικά ότι η πληροφορία ότι δήλωνε 50.000 δεν είναι ακριβής. Είναι μια διαρροή που έχει σκοπό τη διαπόμπευση του συγκεκριμένου καλλιτέχνη» ανέφερε σε άλλο σημείο ο δικηγόρος του Αντώνη Ρέμου.

«Είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχει ελεγχθεί από τις φορολογικές αρχές επανειλημμένως και είναι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του» τόνισε σε άλλο σημείο ο γνωστός δικηγόρος. 

«Είναι πολύ στεναχωρημένος διότι αιφνιδιάστηκε από τη δέσμευση αλλά και για τη διαρροή του ονόματός του. Από την άλλη, είναι σίγουρος για την αθωότητά του» κατέληξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164