Oh my! Η Kendall Jenner είναι ίδια με τη μαμά της με αυτά τα μαλλιά! Συμφωνείς;

Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ποτέ πόσο η Kendall Jenner μοιάζει με τη μαμά της μέχρι τη στιγμή που έκανε αυτή τη δήλωση και το ψάξαμε λίγο περισσότερο (γιατί εδώ κάνουμε beauty ρεπορτάζ!).

Πριν λίγο καιρό σε συνέντευξη της στο Ε! News! δήλωσε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να κόψει τα μαλλιά της αλλά το σκέφτεται διπλά γιατί θα μοιάζει υπερβολικά πολύ με την Kris Jenner: “Σκέφτομαι να κόψω πολύ τα μαλλιά μου κάποιες φορές. Δεν εννοώ να κάνω buzz cut αλλά σκέφτομαι να τα κόψω πολύ κοντά. Πριν από δύο χρόνια περίπου τα είχα κόψει πάρα πολύ κοντά. Είχα αυτό το μήκος για πολύ λίγο”, είπε και συνέχισε: “Δεν θα τα έκοβα ποτέ τόσο κοντά όσο της μαμάς μου γιατί θα ήμαστε ολόιδιες. Κάποιες φορές σε φωτογραφίσεις ή σε πασαρέλες μου φοράνε τέτοιες περούκες και είμαι ολόιδια. Είμαι σαν μια mini Kris Jenner!”.

Κι εκεί που νομίζαμε ότι υπερβάλει εντοπίσαμε την φωτό από το περσινό catwalk για τον Tom Ford (δεξιά) και τη μαμά της (αριστερά). Δεν θα μπορούσε να είναι ο ίδιος άνθρωπος μερικά χρόνια πριν ή μερικά χρόνια μετά; Ή το βλέπουμε μόνο εμείς;


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164