Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγοΛίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτές τις μέρες αξιοποιείς τα κρυμμένα σου ταλέντα και τις επιθυμίες σου. Προσφέρεις περισσότερη συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και ένταση στην κοινωνική σου ζωή, τις σπουδές, τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις επικοινωνίες και τις καθημερινές σου υποθέσεις.  Μπορεί να είναι μια εποχή ακόμα και συμμαχιών που θα σου αλλάξουν τη ζωή. Έχεις σημαντικές ευκαιρίες να κάνεις φίλους και να επηρεάσεις τους γύρω σου. Είναι μια καλή εμπειρία συνολικά, αλλά απέφυγε τις υπερβολές για να φαίνεσαι πιο συνδεδεμένος.

Ταύρος

Συνδέεσαι με τις φιλοδοξίες σου τις επόμενες μέρες και αγκαλιάζεις νέες κατευθύνσεις ή επιδιώξεις στη διαδικασία.  Οι διελεύσεις φέρνουν περισσότερη συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και ένταση στους πρακτικούς στόχους, τα οικονομικά θέματα και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Είναι μια εποχή που μπορεί να δημιουργηθούν πολύτιμες συμμαχίες που θα προωθήσουν σημαντικά την καριέρα σου, θα ενισχύσουν το εισόδημα σου και το αίσθημα ασφάλειας. Αυτή η περίοδος έχει μεγάλες δυνατότητες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Δίδυμοι

Αυτή είναι η ώρα σου να ξεκινήσεις υπέροχες προσωπικές ανανεώσεις. Βρίσκεσαι σε ένα ταξίδι ανακάλυψης μέσα από ιδέες, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες σου. Αυτό το μήνα μπορεί να παρουσιαστούν συναρπαστικές ευκαιρίες για να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου, ίσως μέσω της κοινών ενδιαφερόντων, ταξιδιών ή της εκπαίδευσης. Αισθάνεσαι πιο σίγουρος, συγκεντρωμένος και πιθανώς ανησυχείς περισσότερο για θέματα εξουσίας. Σίγουρα γίνεσαι πιο πειστικός και αυτή είναι μια περίοδος αλλαγών και ανάπτυξης για σένα.

Καρκίνος

Μια φιλόδοξη διέλευση που ενεργοποιεί τους τομείς των βαθύτερων συναισθημάτων και των θαμμένων επιθυμιών, σε ενδυναμώνει με περισσότερη κατανόηση αυτές τις μέρες.  Μαθαίνεις πολλά για τον εαυτό σου και τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου και αυτό είναι κάτι ανταποδοτικό.  Μια σχέση μπορεί να γίνει πιο βαθιά, ίσως λόγω της επίλυσης ενός μακροχρόνιου προβλήματος. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες εργασίας, αν και Σάββατο!  Σήμερα η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να αναγνωρίσεις τις προτεραιότητες σου και να αναλάβεις μια σημαντική ευθύνη.

Λέων

Λαμβάνεις μια ισχυρή ώθηση στην κοινωνική σου ζωή, τις επικοινωνίες, τις σκέψεις ή τις προοπτικές σου, τις συνεργασίες και τις διασυνδέσεις τις επόμενες μέρες. Έχεις περισσότερη επιρροή σε ομάδες, σε φίλους και το σύντροφο σου. Η κοινωνική σου ζωή και οι ανάγκες ή οι στόχοι της σχέσης σου εξελίσσονται και μεταμορφώνονται με ευχάριστους τρόπους, καθώς ο Δίας και ο Πλούτωνας κατευθύνονται σε μια αρμονική όψη. Σήμερα μπορεί να απολαύσεις την ηρεμία και να αγκαλιάσεις κάτι διαφορετικό ή ασυνήθιστο.

Παρθένος

Με μια ισχυρή διέλευση που επηρεάζει τους τομείς της εργασίας και των στόχων σου, μπορείς να είσαι εξαιρετικά παραγωγικός με όλους τους σωστούς τρόπους. Το να εργάζεσαι σκληρότερα για την επίτευξη των στόχων σε ανταμείβει. Οι λεπτομέρειες και τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά. Η τελειοποίηση αυτής συγκεκριμένης δεξιοτεχνίας σου είναι πλέον φυσική.  Είναι ενδιαφέρον ότι αν δεν αναζητάς αναγνώριση γι’ αυτό που κάνεις  και αντ’ αυτού επικεντρωθείς στις ανταμοιβές της δουλειάς, είναι πιθανό να σε εκτιμήσουν περισσότερο. Περισσότερη επικοινωνία στην προσωπική σου ζωή, στο σπίτι ή με την οικογένεια μπορεί επίσης να είναι ευνοική τις επόμενες μέρες.

Ζυγός

Αυτές τις μέρες συμβαίνει μια δυνατή διέλευση και ενισχύει την προσωπική σου άποψη, καθώς επίσης και φιλοσοφία σου, το σύστημα πεποιθήσεων, τη δημιουργικότητα, τη ρομαντική ζωή και την διασκέδαση και περιπέτεια. Είναι μια περίοδος που σε ενθαρρύνει να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις, ιδέες και τρόπους διασκέδασης και αυτό είναι κάτι πολύ ικανοποιητικό. Τα κανάλια επικοινωνίας ανοίγουν και βελτιώνονται, παρουσιάζοντας συναρπαστικές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις ένα ευρύτερο κοινό.

Σκορπιός

Ανακαλύπτεις τις φιλοδοξίες και τα κίνητρα σου,  καθώς ο Δίας εναρμονίζεται με τον κυβερνώντα πλανήτη σου και είναι μια ευχάριστη, παραγωγική εμπειρία. Αυτή η ισχυρή διέλευση επηρεάζει ιδιαίτερα τον προσωπικό σου χώρο και την προσωπική σου ζωή.  Σε ψυχολογικό επίπεδο είναι η στιγμή γιαωαναγνώριση της ανάγκης σου να ανανεώσεις τον εαυτό σου από μέσα προς τα έξω. Σήμερα έχεις καλή ενέργεια για να δεις και τις λεπτομέρειες και τη μεγαλύτερη εικόνα και μπορεί να υπάρχει μια ωραία αίσθηση ότι μπορείς να συνδυάσεις τη λεπτομέρεια με πιο περιπετειώδεις ή τολμηρές δραστηριότητες αρκετά επιτυχημένα, χωρίς να υποφέρει κανείς.

Τοξότης

Με τον κυβερνώντα πλανήτη σου να σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μια στιγμή που προσπαθείς να βελτιωθείς, να αναπτυχθείς και να φέρεις κάτι στο επόμενο επίπεδο. Αυτή η ισχυρή, ενισχυτική διέλευση ωφελεί πρωτίστως την αποφασιστικότητα, τις σχέσεις ένας προς έναν, τις επικοινωνίες και τη διανοητική σου προοπτική.  Η επιρροή και οι δυνάμεις σου ενισχύονται. Πράγματι, η αυξημένη επικοινωνία και η συμμετοχή μπορεί να τονώσει ή ακόμα και να δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο δεσμό.

Αιγόκερως

Μπορεί να νιώσεις κίνητρο να επιδιώξεις προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους, με την διέλευση Δία – Πλούτωνα να σου δίνει μια ισχυρή ώθηση αυτές τις μέρες. Είσαι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση για δουλειά, οικονομικά θέματα, την υγεία, την ευεξία και ότι σε προσγειώνει. Μπορεί να υπάρξει μια θετική αλλαγή στην καθημερινή σου ρουτίνα ή στην οικονομική σου ζωή, ή εργάζεσαι σκληρά για να εξασφαλίσεις τη ζωή σου και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Αυτή μπορεί να είναι μια ευχάριστα φιλόδοξη στιγμή.

Υδροχόος

Οι τρέχουσες διελεύσεις αποτελούν μια χρυσή ευκαιρία να κάνεις βαθιές, μακροχρόνιες αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Είναι πιθανό να βρεις νέους, πιο σίγουρους τρόπους αυτοέκφρασης και η αποφασιστικότητα σου είναι στο αποκορύφωμα της. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορείς πραγματικά να λάμψεις στην ερωτική σου ζωή, τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες, τα χόμπι και τις δημιουργικές σου αναζητήσεις. Μια ιδιαίτερη ερωτική σχέση ή έργο θα μπορούσε να ανθίσει κάτω από αυτή την επιρροή. Σήμερα μπορεί να σε ελκύουν έργα επικοινωνίας ή μαθησιακές προσπάθειες, καθώς έχεις ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού και του οράματος σου.

Ιχθύες

Έχεις δυνατές ευκαιρίες αυτές τις μέρες να επεκτείνεις τις οικογενειακές σχέσεις, να ενισχύσεις τους δεσμούς σου και να τα βρεις με το παρελθόν σου. Η διέλευση Δία – Πλούτωνα καθιστά ευκολότερο από το συνηθισμένο να αναγνωρίσεις ευκαιρίες επειδή θέλεις να προχωρήσεις. Ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποια έντονα συναισθήματα στη διαδικασία, η βελτίωση και η ανάπτυξη είναι το αποτέλεσμα και είναι τελικά πολύ ικανοποιητικό. Σήμερα, βρίσκεις ευκολότερο το να έχεις υπομονή και ικανοποίηση. Έχεις την τάση να τα παίρνεις τα πράματα πιο χαλαρά και αυτό είναι το σωστό.

Κεντρική φωτογραφία iStock

© 2024 tlife.gr