Αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσουν φέτος το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι της ζωής τους

Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα η πιο ανέμελη και χαρούμενη εποχή του έτους, με το άπλετο φως και τις μεγάλες σε διάρκεια μέρες του να φωτίζουν τις πιο σκοτεινές γωνιές της ύπαρξης μας. Η θάλασσα, η φύση, οι διακοπές, τα ταξίδια, η ανεμελιά και ο ρομαντισμός είναι συνυφασμένα με την εποχή αυτή του χρόνου που μας βοηθούν να ξαποστάσουμε για λίγο από το βαρύ μας πρόγραμμα, τις υποχρεώσεις ή τα προβλήματα και να ανανεωθούμε ψυχικά και σωματικά. Το φετινό καλοκαίρι φαίνεται να είναι ακόμη πιο ευεργετικό με το πέρασμα του πλανήτη της εύνοιας και της επέκτασης, του Δία, στο εξωστρεφές και περιπετειώδες ζώδιο των Διδύμων.

Οι θετικές δονήσεις του μεγαλύτερου ευεργέτη πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος θα αγγίξουν τις καρδιές μας και θα μας προσφέρουν καινούργιες δυνατότητες και ευχάριστες εμπειρίες, που θα μας πλουτίσουν σαν άτομα. Οι αυξημένες ευλογίες του Δία θα αγγίξουν λίγο πολύ τα περισσότερα ζώδια, τρία όμως είναι αυτά που θα απολαύσουν την μεγαλύτερη εύνοια, με ιδιαίτερα φωτεινές στιγμές στην ζωή τους και γεγονότα γεμάτα χαρά και απολαύσεις.

Δίδυμοι

Μετά από περισσότερο από μια δεκαετία επιστρέφει ο Δίας στο ζώδιο σας, εγκαινιάζοντας μια περίοδο διάρκειας ενός έτους, που θα σας απογειώσει. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι τονισμένη και τα φυσικά σας χαρίσματα θα είναι πολύ πιο εμφανή στους γύρω σας, με αποτέλεσμα να προσελκύετε με πολύ μεγαλύτερη ευκολία τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Τον Ιούλιο αναμένεται να είστε ακόμη πιο κοινωνικοί, προσφέροντας σας ευκαιρίες για διασκεδάσεις, συγκεντρώσεις, επαφές, γνωριμίες αλλά και αναθέρμανση των φιλικών και κοινωνικών σας σχέσεων.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 4 Αυγούστου δίνει ώθηση στις κοινωνικές σας επαφές και φέρνει συναρπαστικές εμπειρίες. Με την συνδρομή της Αφροδίτης, που θα διέρχεται μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου το ζώδιο του Λέοντα και τον τομέα της επικοινωνίας του ζωδίου σας, αναμένεται να έχετε όχι μόνο περισσότερες ευκαιρίες για ρομαντικές περιπέτειες, αλλά και έμπνευση, γεγονός που θα φέρει έναν φρέσκο αέρα δημιουργίας και χαράς σε αρκετούς άλλους τομείς της ζωής σας.

Ζυγός

Αυτό το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για συναρπαστικές περιπέτειες, μια και ο Δίας διέρχεται τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον τομέα εκείνον που αφορά την εξερεύνηση, τα μακρινά ταξίδια, τις πνευματικές αναζητήσεις και την ευρύτερη επικοινωνία. Ο Δίας σας ενθαρρύνει να ξεφύγετε από τα στεγανά και την ρουτίνα και να αναγεννηθείτε μέσα από καινούργιες εμπειρίες. Το καλοκαίρι δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για ξεγνοιασιά, διασκεδάσεις και φιλικές συγκεντρώσεις. Θα είναι δε ένα διάστημα που θα είστε πολύ πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να γνωρίσετε διαφορετικούς πολιτισμούς και να έρθετε σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες, πλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο την πνευματική σας ζωή. Αγκαλιάστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και επιτρέψτε στον εαυτό σας να οδηγηθεί από την φυσική σας περιέργεια, γιατί θα σας ωθήσει σε συναρπαστικές ανακαλύψεις και ανεπανάληπτες εμπειρίες.

Στα τέλη Αυγούστου περνάει ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, στο ζώδιο σας, ενισχύοντας την φυσική σας γοητεία, προβάλλοντας την χάρη και την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας. Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος, να ζήσετε μοναδικές ρομαντικές στιγμές και συγκλονιστικούς καλοκαιρινούς έρωτες, που εάν θελήσετε θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι πιο ουσιαστικό και μακροχρόνιο. Θετική είναι επίσης η περίοδος για να επιδοθείτε στην προσωπική σας περιποίηση, που θα μπορούσε να φέρει μια ανανέωση στην εμφάνιση σας, γεγονός που θα απογειώσει την ήδη τονωμένη γοητεία σας. Λίγο πριν την φθινοπωρινή ισημερία σχηματίζουν οι δύο ευεργέτες πλανήτες του ζωδιακού, ο Δίας και η Αφροδίτη, όψη τριγώνου, η οποία υπόσχεται υπέροχες στιγμές και μοναδικές περιπέτειες, που θα σας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία, δίνοντας έτσι ώθηση στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Υδροχόος

Το καλοκαίρι θα είναι μια απολαυστική εποχή για το ζώδιο σας, καθώς ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης θα ενεργοποιεί τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον τομέα της ζωής σας που κυβερνά τις διασκεδάσεις, τα χόμπι, την έκφραση γενικότερα, και την ερωτική σας ζωή. Η ευνοϊκή αυτή διέλευση σας καλεί να δώσετε προτεραιότητα στην προσωπική σας ευτυχία και να αναζητήσετε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη, αυτό που σας εκφράζει και σας ολοκληρώνει σαν άτομα. Μπορεί αυτό να είναι κάποιες καλλιτεχνικές αναζητήσεις, ένα χόμπι ή οτιδήποτε άλλο που σας παθιάζει. Το σύμπαν προσφέρει μέσα στους επόμενους μήνες τον τέλειο καμβά να χρωματίσετε την ζωή σας με τα χρώματα της αρεσκείας σας.

Είναι δε μια εξαιρετικά ρομαντική για το ζώδιο σας περίοδος, που θα βοηθήσει να πραγματοποιήσετε σημαντικές γνωριμίες. Ευκαιρίες για ουσιαστικές ρομαντικές επαφές θα υπάρξουν και οι πιθανότητες να ζήσετε έναν συναρπαστικό έρωτα είναι εξαιρετικά μεγάλες. Προς το τέλος του καλοκαιριού, στην πιο ρομαντική πανσέληνο της χρονιάς, αυτή του Αυγούστου, που φέτος θα σχηματιστεί στο ζώδιο σας, θα υπάρξει μια έκρηξη θετικής ενέργειας, που θα σας ενθαρρύνει να υιοθετήσετε μια πιο ανάλαφρη προσέγγιση στην ζωή. Λίγες μέρες αργότερα περνάει στα τέλη Αυγούστου η Αφροδίτη στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ξυπνώντας την διάθεση σας για περιπέτεια. Η γοητεία σας θα είναι τονισμένη το διάστημα αυτό και ίσως να τολμήσετε να εξερευνήσετε νέες πτυχές της αγάπης και της ερωτικής απόλαυσης. Από την άποψη αυτή, δεν θα είναι απλά ένα καλοκαίρι γεμάτο θετική ενέργεια και απολαύσεις, αλλά και μια περίοδος ανακαλύψεων και βαθιάς ευχαρίστησης.

Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164