Site icon TLIFE

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα κυλήσει ο Αύγουστος για το ζώδιό σου;

Tlife Team

O Αύγουστος είναι κι επίσημα εδώ! Πώς θα κυλήσει αστρολογικά αυτός ο μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο του Τlife.gr, Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτό το μήνα προετοιμάσου για ένα κύμα δυναμικής ενέργειας που σε ωθεί προς τους στόχους σου. Η πλανητική ευθυγράμμιση υποδηλώνει μια περίοδο υψηλής παραγωγικότητας και επιτευγμάτων στις επαγγελματικές σου προσπάθειες. Αγκάλιασε τις νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου και θυμήσου να διατηρήσεις μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο μισό του μήνα, μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους άτομα από το παρελθόν. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι πρώην εραστές θα επιδιώξουν μια αναζωπύρωση της σχέσης σας. Ωστόσο θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά τις προηγούμενες εμπειρίες σου και να σκεφτείς αν το να ανοίξεις παλιά κεφάλαια ευθυγραμμίζεται με τις τρέχουσες φιλοδοξίες σου και την ευημερία τους. Συνοψίζοντας, αυτός ο Αύγουστος υπόσχεται πολλά για την επίλυση οικιακών ζητημάτων και τη βελτίωση του χώρου διαβίωσης σου.


Ταύρος

Ο Αύγουστος φέρνει μια σειρά από ευχάριστες εμπειρίες και συναντήσεις για σένα. Αυτή η περίοδος θα χαρακτηριστεί από την παρουσία ευγενικών και ευχάριστων ατόμων σε διάφορους τομείς της ζωή σου, ιδιαίτερα σε κοινωνικό επίπεδο. Γίνεσαι πιο ανοιχτός στην επικοινωνία, κάτι που θα σε οδηγήσει σε νέες γνωριμίες συμβατές πνευματικά και συναισθηματικά. Είναι πολύ πιθανό αυτές οι συνδέσεις να προκαλέσουν μια αίσθηση ερωτικού ενδιαφέροντος, εξασφαλίζοντας μια περίοδο ευχάριστου και συνεχούς φλερτ προς πολλαπλές κατευθύνσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα, έχεις τη δυνατότητα για σύντομα ταξίδια γεμάτα με ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Αυτά τα ταξίδια θα ενισχύσουν περαιτέρω τις κοινωνικές σου συνδέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα ωφεληθείς επίσης λόγω της ενισχυμένης επικοινωνίας σου. Θα μπορέσεις να μεταφέρεις αβίαστα τις ιδέες και τις σκέψεις σου στους άλλους, με αποτέλεσμα τον κατάλληλο βαθμό θαυμασμού και αναγνώρισης. Πιο κοντά στα τέλη του μήνα οι προοπτικές για μια πετυχημένη έναρξη ενός νέου έργου είναι πολύ πιθανές.

Δίδυμοι

Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι μια οικονομικά ευημερούσα περίοδος για σένα. Απροσδόκητες πηγές εσόδων θα παρουσιαστούν, φέρνοντας μια αξιοσημείωτη σταθεροποίηση στην οικονομική σου κατάσταση. Αυτή η θετική οικονομική αλλαγή θα ανεβάσει φυσικά τη διάθεση σου και θα πυροδοτήσει το επιχειρηματικό σου πνεύμα. Είσαι σε θέση να επιλύεις εύκολα επαγγελματικά θέματα που θα φαίνονται προκλητικά για τους άλλους και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της αξιοπιστίας σου στο χώρο εργασίας. Η ευλογία της Αφροδίτης και του Ερμή θα οδηγήσει σε αλλαγή στάσης των συναδέλφων σου κι έτσι με την υποστήριξη και την καλή τους συμπεριφορά απέναντι σου, θα βελτιώσεις σημαντικά την όλη κατάσταση. Όλη σου η προσπάθεια θα είναι να κάνεις τον σύντροφο σου ευτυχισμένο και να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σας. Αν είσαι μόνος, μια επίσκεψη σε ένα σαλόνι ομορφιάς ή ένα πρόγραμμα αυτοφροντίδας θα ενισχύσει σημαντικά την ελκυστικότητα σου και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Έτσι οι πιθανότητες θετικών αποτελεσμάτων στις ρομαντικές σου αναζητήσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Καρκίνος

Ο μήνας θα προσφέρει αποτελέσματα με πολλούς τρόπους. Ο ανάδρομος Κρόνος θα βρίσκεται στο 8ο οίκο σου και θα υποδεικνύει προκλήσεις που σχετίζονται με την υγεία. Το ψυχικό άγχος θα είναι υψηλό, γι’ αυτό απέφυγε την υπερβολική σκέψη. Ωστόσο αυτός ο μήνας θα είναι ευνοϊκός και γόνιμος σε ότι αφορά την καριέρα, καθώς ο Άρης βρίσκεται σε ισχυρή θέση. Αφοσιώνεσαι στην καριέρα με δουλειά και εμπειρία, επιμέλεια αλλά και ειλικρίνεια. Αν μιλήσουμε για την οικονομική σου κατάσταση, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βοηθήσουν στη συσσώρευση πλούτου και θα αυξήσουν επίσης τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Στο δεύτερο μισό του μήνα, ο Ήλιος θα μετακομίσει στο 2ο οίκο σου και αυξάνει τις πιθανότητες κέρδους απ’ το δημόσιο τομέα. Η επικοινωνία στη σχέση με τον σύντροφο σου βελτιώνεται κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα το να έρθετε πιο κοντά. Εάν είσαι μόνος, το καλοκαίρι σε προδιαθέτει για φλερτ και πιπεράτες εμπειρίες και περιπέτειες.

Λέων

Ο νέος μήνας θα σε κάνει ευτυχισμένο εκπληρώνοντας τις μεγάλες σου επιθυμίες. Επίσης θα νιώσεις χαρούμενος με την ολοκλήρωση ή επιλογή σωστών δραστηριοτήτων. Στην αρχή του μήνα θα υπάρχει η παρουσία πλανητών όπως ο Δίας και ο Άρης στο 10ο οίκο σου. Η επιρροή τέτοιων πλανητών θα σε κάνει πιο ώριμο στη δουλειά. Εκμεταλλεύεσαι σωστά την εμπειρία και τα ενεργειακά σου επίπεδα για να ολοκληρώσεις την εργασία σου σωστά. Θα υπάρξει αξιοσημείωτη πρόοδος στα έργα σου και θα οδηγήσει σε διαφορετικά επιτεύγματα στον εργασιακό σου τομέα. Από τις 25 και μετά απέφυγε τη υπερβολική αυτοπεποίθηση και συνέχισε να εργάζεσαι με προσοχή. Για άτομα που εργάζονται κάτω από εσένα, μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις σε ορισμένα θέματα, που μπορεί να επηρεάσουν την εργασία σου. Η οικονομική σου κατάσταση στις αρχές του μήνα φαίνεται αδύναμη. Ωστόσο στις 26, ο Άρης εισέρχεται στον 11ο οίκο σου κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των προβλημάτων. Η ερωτική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματα της, αλλά είναι στο χέρι σου να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Παρθένος

Για σένα αυτός ο μήνας θα είναι μέτριος αλλά και γόνιμος. Στην αρχή του θα έχεις οικονομικά οφέλη και τα κέρδη θα έχουν ως αποτέλεσμα την ολοκλήρωση ή κάλυψη όλων των εκκρεμοτήτων σου. Τα θάρρος σου θα αυξηθεί και η αυτοπεποίθηση σου επίσης, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρξουν περισσότερα έξοδα γι’ αυτό προσπάθησε σκληρά να ξεπεράσεις τις προκλήσεις. Μιλώντας για την καριέρα σου, η εργασιακή κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά και θα υπάρχουν πιθανότητες να περιηγηθείς σε μέρη λόγο δουλειάς. Για λόγους εργασίας μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψεις και να μετακινηθείς από τη μια πόλη στην άλλη. Υπάρχουν πιθανότητες για πολλά ταξίδια και ο μήνας θα είναι ευνοϊκός αν ασχολείσαι με διάφορες επιχειρήσεις. Μιλώντας για την οικονομική σου κατάσταση στις αρχές του μήνα, ο Ήλιος θα τοποθετηθεί στον 11ο οίκο σου και θα εξασφαλίσει το σωστό είδος οικονομικών κερδών. Στις αρχές του μήνα προσπάθησε να αποφύγεις τα σκληρά λόγια απέναντι στον σύντροφο σου, ακόμα κι αν έχει δίκιο. Στις 25 η Αφροδίτη περνά στον 1ο σου οίκο και οι σπόροι της αγάπης θα ανθίσουν στην καρδιά σου και η εγγύτητα με τον σύντροφο σου θα αυξηθεί. Εάν είσαι μόνος, η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και η γοητεία σου ξεφεύγει γι’ αυτό μην αποκλείεις τίποτα!

Ζυγός

Η σταθερότητα αυτό το μήνα είναι αισθητή. Η αρμονία κυριαρχεί στην οικογενειακή ζωή και αυτή είναι η καλύτερη περίοδος διακοπών, που θα ενισχύσουν περαιτέρω τις σχέσεις. Ο αρμονικός Ήλιος στο Λέοντα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ενισχύει τη φυσική σου γοητεία καθιστώντας σε ακαταμάχητο στα μάτια των άλλων. Η Πανσέληνος του Αυγούστου, αναδεικνύει τις αδυναμίες σου βοηθώντας την απόφαση για μια στρατηγική. Τα προσωπικά και τα επαγγελματικά επιτεύγματα θα εξαρτηθούν από το πόσο σωστά τίθενται οι προτεραιότητες. Τράβηξε τη σωστή προσοχή στο χώρο εργασίας σου και οι πιθανότητες για μια προαγωγή είναι σημαντικές. Αν μιλήσουμε για την οικονομική σου κατάσταση ο μήνας θα προσφέρει ανάμεικτα αποτελέσματα. Στην αρχή του μήνα οι πλανήτες όπως ο Ερμής και η Αφροδίτη θα εξασφαλίσουν την άνοδο του εισοδήματος σου. Από τις 22 ωστόσο η άνοδος των εξόδων θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στη σχέση σου, η αγάπη και ο ρομαντισμός θα ανέβουν με το ξεκίνημα του μήνα και θα βρεθείτε πολύ πιο κοντά με τον σύντροφο σου. Όσο εξελίσσεται ο μήνας, ίσως χρειαστούν τα πράγματα μεγαλύτερη προσοχή. Εάν είσαι μόνος, δεν υπάρχει μήνας, χρόνος και μέρα που να λείπει το φλερτ απ’ τη ζωή σου.

Σκορπιός

Τον Αύγουστο προβλέπεται μείωση της δραστηριότητας σου όπως είναι φυσικό. Η έλλειψη προόδου στα επαγγελματικά οφείλεται στην παραδοσιακή καλοκαιρινή ηρεμία. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να φροντίσεις την υγεία σου. Η Αφροδίτη και ο Ερμής θα εξασφαλίσουν μια χαλαρή ατμόσφαιρα κι έτσι θα εργαστείς επιμελώς για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε είδους κουτσομπολιά ή άχρηστες συζητήσεις στο χώρο εργασίας, καθώς οι ανώτεροι θα έχουν τα μάτια τους επάνω σου. Στις 25, τα παλιά σχέδια που σταμάτησαν νωρίτερα για κάποιο λόγο θα ξεκινήσουν εκ νέου και θα παίξουν ζωτικό ρόλο για την επιτυχία της καριέρας σου. Οι ειλικρινείς συζητήσεις και η συναισθηματική διαφάνεια θα είναι το κλειδί για την ενίσχυση των δεσμών σου. Εμβαθύνετε τη σύνδεση σας με τον σύντροφο σου εξερευνώντας μαζί νέες εμπειρίες. Εάν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία που θα μοιραστείς τα πάθη και τις αξίες σου. Η τακτική σωματική δραστηριότητα και η διατροφή θα υποστηρίξουν τη συνολική ευεξία σου.

Τοξότης

Η πλήξη και η ρουτίνα εμποδίζουν την ανάπτυξη σου αυτό το μήνα στο μεγαλύτερο μέρος του, γι’ αυτό είναι απαραίτητη η συνεχής αναβάθμιση των δεξιοτήτων και η ενημέρωση των γνώσεων. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση του επαγγελματισμού στο σωστό επίπεδο. Δεδομένου ότι το ενδιαφέρον για τη συντροφικότητα αυξάνεται κάτω από τον Ήλιο στο Λέοντα, εάν είσαι μόνος συναισθηματικά – ερωτικά είσαι έτοιμος για κάθε τρέλα για χάρη της αγάπης. Οπότε μην αποκλείεις μια τυχαία συνάντηση να εξελιχθεί σε ένα ειδύλλιο που θα διαρκέσει για πάρα πολλά χρόνια! Οι πρώτες μέρες του Αυγούστου θα είναι γεμάτες εκδηλώσεις και νέα. Μέχρι τα μέσα του μήνα θα γίνει σαφές ότι τα ανεπίλυτα ζητήματα εμποδίζουν το να προχωρήσεις μπροστά. Αυτή η ανακάλυψη μπορεί να οδηγήσει σε μια κατάσταση λήθαργου η οποία ευτυχώς δε θα διαρκέσει πολύ. Επιπλέον ένα ταξίδι ψυχαγωγίας και αναψυχής μπορεί ξαφνικά να μετατραπεί σε επαγγελματικό ταξίδι. Στην οικογενειακή ζωή μπορεί να υπάρξουν μικρά προβλήματα, αλλά το συναίσθημα της αγάπης θα παραμείνει και θα κρατήσει την οικογένεια ασφαλισμένη με αγάπη και αφοσίωση.

Αιγόκερως 

Υπάρχει μια αισιόδοξη διάθεση από μέρους σου αυτό τον Αύγουστο! Παρά την κάποια νηνεμία στα εργασιακά θα είναι εφικτό να επιτύχεις αισθητές αλλαγές στην καριέρα σου. Η συμμετοχή σε ένα πολλά υποσχόμενο έργο θα φέρει οικονομική ευημερία. Υπό την επίδραση του Ήλιου στο Λέοντα, οι φιλοδοξίες αυξάνονται καθημερινά. Προσπαθείς να αποδείξεις πράγματα στον εαυτό σου, μη λαμβάνοντας πραγματικά υπόψη τις απόψεις των άλλων. Ως αποτέλεσμα μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις με συγγενείς, συναδέλφους και ακόμη και άγνωστα άτομα. Η Πανσέληνος του μήνα, σου δίνει φτερά και το αποτέλεσμα είναι η παρορμητική δράση. Οι ερωτικές σχέσεις μπορεί να ξεκινήσουν απροσδόκητα, αλλά θα χαρίσουν πολλές αξέχαστες εμπειρίες. Η κατάσταση στα εργασιακά κυρίως στις αρχές του μήνα θα είναι θετική, κάτι που αντιστοιχεί στην καλοκαιρινή διάθεση! Να θυμάσαι πως για να είσαι πετυχημένος θα πρέπει να μαθαίνεις συνεχώς και να ακονίζεις τις δεξιότητες σου. Δε θα υπάρξουν προβλήματα στην οικονομική σου κατάσταση καθώς μπορείς να διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου σωστά και αποτελεσματικά. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου και διαχειρίσου τη σχέση ως ο ιδανικός εραστής! Εάν είσαι μόνος, απέφυγε παρελθοντικές καταστάσεις, πρόσωπα και αναμνήσεις. Η ζωή είναι μπροστά και σε περιμένει να την απολαύσεις!

Υδροχόος

Ο Αύγουστος εξελίσσεται σαν ένας μήνας ευκαιριών και προκλήσεων για σένα. Καθώς ο Κρόνος συνεχίζει να διασχίζει το ζώδιο σου, καλείσαι να αγκαλιάσεις την ευθύνη και τη δομή στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Οικονομικά, η Αφροδίτη τονίζει τις επενδύσεις σε προσωπική ανάπτυξη και δημιουργικά εγχειρήματα, υποσχόμενη ανταποδοτικές αποδόσεις. Οι σχέσεις ανθίζουν υπό την επιρροή του Δία, ενισχύοντας την αρμονία και την αμοιβαία κατανόηση. Η διέλευση του Ερμή δίνει έμφαση στην επικοινωνία και τις συνεργασίες, ιδανικά για τη διαπραγμάτευση συμβολαίων ή την επίλυση παρεξηγήσεων. Ο Άρης ενισχύει τον τομέα της σταδιοδρομίας σου, ενισχύοντας τα κίνητρα και ανοίγοντας δρόμους για ηγετικούς ρόλους. Στα μέσα του μήνα, μια μεταμορφωτική Πανσέληνος φωτίζει τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, προτρέποντας την ενδοσκόπηση και την επανεκτίμηση των στόχων σου. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχεις μια απότομη αύξηση της δημιουργικότητας και του οράματος που θα σε καθοδηγήσει προς την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σου.

Ιχθύες

Αυτός ο Αύγουστος είναι μήνας συναισθηματικού βάθους και δημιουργικής άνθισης. Ο Ποσειδώνας ο πλανητικός σου κυβερνήτης συνεχίζει να εμπνέει φαντασία και πνευματική ανάπτυξη. Οικονομικά, η επιρροή του Δία υποδηλώνει κέρδη μέσω συνεργατικών εγχειρημάτων και δημιουργικών αναζητήσεων. Η Αφροδίτη αναδεικνύει τις προσωπικές σχέσεις, προωθώντας την αρμονία και εμβαθύνοντας τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Επαγγελματικά ο Ερμής φέρνει σαφήνεια και καινοτομία ιδανικά για τον εξορθολογισμό των ροών εργασίας και την έναρξη νέων έργων. Στα μέσα του μήνα, μια Πανσέληνος φωτίζει τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σου, ωθώντας σε να κυνηγήσεις τους στόχους σου με σθένος και επιμονή. Κοινωνικά, η κοσμική ενέργεια ευνοεί τη δικτύωση και τη συμμετοχή στην κοινότητα, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες αν είσαι μόνος συναισθηματικά – ερωτικά. Καθώς ο Αύγουστος εξελίσσεται αγκάλιασε τη ροή της δημιουργικότητας και της διαίσθησης σου αφήνοντας τες να σε καθοδηγήσουν!

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

 

© 2024 tlife.gr