Ποια 3 ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες αυτό το μήνα

Ο Ιούλιος του 2024 είναι σε γενικές γραμμές ένας θετικός μήνας, με αρκετή χαρά και ξεγνοιασιά, ωστόσο για τρία ζώδια το κλίμα θα είναι κάπως δύσκολο. Θα βιώσουν ένα πρελούδιο για όσα θα ακολουθήσουν μέσα στον Αύγουστο, ώστε να είναι καλύτερα προετοιμασμένα και έτοιμα να αντιμετωπίσουν με ευκολία ότι τους φέρει η μοίρα. Η εποχή του Καρκίνου θα τους διδάξει την σκληρή δουλειά και την πειθαρχία, ενώ η εποχή του Λέοντα, που ξεκινάει στις 22/7, θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις με αισιοδοξία και να βρουν το σθένος που θα χρειαστεί για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες. Τα τρία ζώδια που θα πρέπει να ανασκουμπώσουν τα μανίκια τους μέσα στον μήνα είναι τα παρακάτω:

Παρθένοι

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο για σας το διάστημα που ο Ήλιος αλλά και ο κυβερνήτης σας Ερμής θα διέρχονται τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, το σκοτεινότερο μέρος του χάρτη σας. Παράλληλα δε, βρίσκεστε σε αντίθεση με τον Κρόνο, κάτι που προκαλεί συγκρούσεις στις σχέσεις, οι οποίες θα ενταθούν κατά την διάρκεια της Πανσελήνου στον Αιγόκερω (21/7). Το διάστημα αυτό θα βιώσετε επανάληψη ζητημάτων σχέσεων, γιατί είναι απαραίτητο να κατανοήσετε την ουσία των προβλημάτων, ώστε να ξεπεραστούν.

Τα πρώτα δύο δεκαήμερα του μήνα ωστόσο, με τον Ήλιο να διέρχεται ακόμη το ζώδιο του Καρκίνου, θα έχετε πολύ καλύτερες δυνατότητες να ξεπεράσετε τα προβλήματα, καθώς τα άτομα του περιβάλλοντος σας θα σας στηρίξουν στη προσπάθεια σας αυτή. Ο Άρης δε από τον Ταύρο μέχρι τις 20/7, σας δίνει την ευκαιρία να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε, αρκεί να δουλέψετε σκληρά. Όταν θα περάσει δε στους Διδύμους κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, μπορεί να φέρει κάποια διεγερτική ενέργεια στον τομέα της καριέρας σας ή να σας παρακινήσει να δουλέψετε σκληρότερα. Όταν πια θα περάσει ο κυβερνήτης σας Ερμής στις 26/7 στο ζώδιο σας, θα αρχίσετε να αισθάνεστε αρκετά καλύτερα.

Ιχθύες

Ο Ήλιος θα βρίσκεται κατά το πρώτο μισό του μήνα σε τρίγωνο με το ζώδιο σας και όλα θα βαίνουν καλώς, το υπόλοιπο όμως του Ιουλίου θα χαρακτηριστεί από έναν συνεχή αγώνα για την σωστή διαχείριση του χρόνου και της ενέργειας σας. Εδώ θα γίνει εμφανές, εάν έχετε πάρει κάποια από τα μαθήματα του Κρόνου, τώρα που τον φιλοξενείτε στο ζώδιο σας. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 2/7 σας αναγκάζει να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεται κάποια ισορροπία όταν μοιράζεστε την ενέργεια σας με άλλους. Θέλετε με όλη σας την ψυχή να βοηθήσετε τους γύρω σας, έχει σημασία όμως, εάν αυτοί ανταποκρίνονται ή πως ανταποκρίνονται στην χείρα βοηθείας που τους τείνετε.

Όταν θα περάσει στις 11 Ιουλίου η Αφροδίτη στον Λέοντα, τα ζητήματα αυτά θα γίνουν ακόμη πιο πιεστικά και έντονα. Μπορεί ωστόσο να σας στρέψει η Αφροδίτη στο να εστιάσετε στην δική σας θεραπεία, στην επούλωση των δικών σας τραυμάτων. Ο Δίας βρίσκεται ήδη στους Διδύμους, υπενθυμίζοντας σας από την θέση του αυτή, ότι είναι απαραίτητο να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, δίνοντας προτεραιότητα στο σπίτι, στην οικογένεια και στην φροντίδα του εαυτού σας, ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Ο Κρόνος απαιτεί από την άλλη να εξελιχθείτε, να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, και η εποχή του Λέοντα θα σας δείξει, εάν καταφέρνετε να διαχειριστείτε τον χρόνο και τις δυνάμεις σας αποτελεσματικά, κατακτώντας ισορροπία μεταξύ υποχρεώσεων και ανάπαυλας.

Τοξότες

Οι δυσκολίες του Ιουλίου ξεκινούν στις 6/7, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου να φέρνει στην επιφάνεια όλες σας τις φοβίες και τις ανασφάλειες, με σκοπό να σας αναγκάσει να κατανοήσετε την πραγματική σας δύναμη. Διαύγεια πνεύματος ωστόσο θα καταφέρετε να κατακτήσετε με τον τρίγωνο που θα σχηματίσει στις 1/7 ο Ήλιος με τον Κρόνο, καθώς συνειδητοποιείτε ότι για να μπορέσετε να βγείτε από τα σκοτάδια του μυαλού σας, θα χρειαστείτε θωράκιση.

Η ατμόσφαιρα γίνεται λίγο πιο ανάλαφρη για το ζώδιο σας με το πέρασμα της Αφροδίτης στις 11/7 στο ζώδιο του Λέοντα. Την ακολουθεί δε ο Ήλιος στις 22/7. Και οι δύο αυτές διελεύσεις σας επιτρέπουν να νιώσετε στο στοιχείο σας και τονώνουν την αυτοπεποίθηση σας. Το μυαλό καθαρίζει αισθητά και ανεβάζει στροφές όταν στις 20/7 εισέρθει ο Άρης στους Διδύμους. Θα αρχίσετε όμως να νιώθετε άνετα στο πετσί σας και να ονειρεύεστε και πάλι μεγάλα επιτεύγματα, μόνο όταν θα περάσει στις 26/7 ο Ερμής στην Παρθένο. Μέχρι τότε, υπομονή και κουράγιο…

Φωτογραφίες: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164