Site icon TLIFE

Ποια ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες αυτό τον Αύγουστο;

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας δύσκολος, από τους πιο σημαντικούς στο αστρολογικό ημερολόγιο του έτους που διανύουμε. Μια σειρά από πλανητικά γεγονότα θα μας αναγκάσουν να επανεξετάσουμε τα σχέδια μας, γεγονός που θα μας δημιουργήσει αναστάτωση και θα γεννήσει ανασφάλειες. Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αναμένεται να φέρουν οι πλανητικές όψεις και διελεύσεις του μήνα, πάντοτε υπάρχει ο τρόπος να ξεπεραστούν και να βρεθούν λύσεις. Η εποχή που ζούμε είναι μεταβατική, οι αλλαγές που συμβαίνουν σε προσωπικό και κοσμικό επίπεδο είναι ξαφνικές και απρόσμενες και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα!

Οι αστρολογικές όψεις και διελεύσεις που αναμένεται να μας δημιουργήσουν δυσκολίες μέσα στον μήνα είναι οι εξής:

Ανάδρομος Ερμής μεταξύ 5 και 28 Αυγούστου 2024

Όσο θα κινείται ο Ερμής ανάδρομος μέσα στον Αύγουστο, αρχικά στην Παρθένο και μετά τις 13/08 στον Λέοντα, πολλά μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν ή να έρθει στο φως αρκετό από το παρασκήνιο των ημερών. Η διέλευση αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μοιραία από πολλές απόψεις και αναμένεται να επηρεάσει αισθητά σε προσωπικό επίπεδο σε ζητήματα υγείας και οικονομικών. Ο αντίκτυπος που θα έχει ωστόσο σε ατομικό επίπεδο, εξαρτάται από τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του καθένα.

Ανάδρομος Πλούτωνας στις 0 μοίρες του Υδροχόου

Ο ανάδρομος Πλούτωνας βρίσκεται προς στιγμήν στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου, έτοιμος να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο για τελευταία φορά στον Αιγόκερω, προκειμένου να ολοκληρώσει ότι έμεινε ημιτελές. Όσο θα διέρχεται την μηδενική μοίρα του Υδροχόου, αναδεικνύονται τα καθαρότερα χαρακτηριστικά τόσο του ζωδίου, όσο και του πλανήτη, τα οποία θα μπορούσαν να εκδηλωθούν σε ακραία επίπεδα.

Ποσειδώνας στις 29 μοίρες των Ιχθύων

Η διέλευση του Ποσειδώνα από την 29η μοίρα των Ιχθύων, θεωρείται κρίσιμη και συχνά συνδέεται η ενεργοποίηση της με μοιραία γεγονότα. Αποκαλείται αναιρετική μοίρα, καθώς ανακαλεί ή ανατρέπει τις βασικές ιδιότητες του πλανήτη. Ενδεχομένως να φέρει καινούργια ξεκινήματα, τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19 Αυγούστου 

Η Πανσέληνος του Αυγούστου στον απρόβλεπτο Υδροχόο με κυβερνήτη του τον επαναστάτη Ουρανό αναμένεται να φέρει πολλές εκπλήξεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Το γεγονός ενισχύει και ο σχηματισμός τετραγώνου μεταξύ σελήνης και Ουρανού, λόγω του οποίου θα πρέπει να περιμένουμε ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα. Η αντίθεση που σχηματίζεται μεταξύ Αφροδίτης-Κρόνου αναμένεται να έχει δυσμενή επίδραση στα αισθηματικά και τα οικονομικά μας. Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει επίσης τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που θα μπορούσε να φέρει ξαφνικές και αναπάντεχες ειδήσεις.

Τετράγωνο Δία-Κρόνου στις 19 Αυγούστου 

Η όψη τετραγώνου μεταξύ Δία και Κρόνου από Διδύμους και Ιχθείς αντίστοιχα αναμένεται να φέρει την ολοκλήρωση κάποιων σχεδίων ή κάποιων επιμέρους σταδίων σε προγράμματα ή πολιτικές που τρέχουν. Είναι όμως και μια όψη που θα φέρει την σύγκρουση ιδανικών, ιδίως σε σχέση με τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Για κάποιους το τετράγωνο μπορεί να έχει σαν συνέπεια την επιβράδυνση των κανονικών ρυθμών της ζωής τους ή στην προώθηση των σχεδίων τους. Σε κοσμικό επίπεδο ωστόσο, θα έχει αρκετά πιο ισχυρό αντίκτυπο, προκαλώντας νευρικότητα λόγω των γεγονότων στην διεθνή διπλωματική και πολιτική σκηνή, με ιδιαίτερη επίπτωση στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Με βάση τις διελεύσεις και τις όψεις αυτές, το κάθε ζώδιο θα πρέπει να περιμένει ανησυχίες και προβλήματα σε διαφορετικούς τομείς της ζωής του. Αυτοί είναι οι εξής:

Κριός: Δυσκολίες στις σχέσεις

Κάτι απροσδόκητο μπορεί να συμβεί μέσα στον Αύγουστο στην ερωτική σας σχέση ή στις προσωπικές σας επαφές (απογόνους ή φιλικές σχέσεις). Εάν πρόκειται για προβλήματα που θα ενσκήψουν με τα παιδιά σας, αυτά θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε σχετικά εύκολα. Εάν αφορά όμως ζητήματα που θα δημιουργηθούν σε φιλικές σχέσεις, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για έντονες καταστάσεις και οριστική διακοπή επαφών.

Ταύρος: Οικογενειακά προβλήματα

Ο Αύγουστος ενδεχομένως να φέρει προβλήματα που να σχετίζονται με την κατοικία ή με τα μέλη της οικογένειας σας. Μπορεί να υπάρξουν τριβές με συγγενικά πρόσωπα ή κάποιο μέλος της οικογένειας να χρειαστεί την στήριξη σας. Με κάποια έξωθεν βοήθεια θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Δίδυμος: Ταξιδιωτικά προβλήματα

Αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει προβλήματα ή μια αναστάτωση σε ζητήματα που αφορούν τα ταξίδια ή τις διακοπές σας. Για τον λόγο αυτό συνιστάται να προγραμματίσετε προσεκτικά τις διακοπές ή τα ταξίδια σας και να είστε έτοιμοι για κάθε αναποδιά. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, μπορεί ο Αύγουστος να φέρει δυσκολίες στις σχέσεις σας με αδέλφια, συγγενείς, φίλους ή και γείτονες.

Καρκίνος: Οικονομικές δυσκολίες

Φαίνεται ότι ο Αύγουστος θα σας αγχώσει αρκετά λόγω των οικονομικών δυσκολιών που θα αντιμετωπίσετε. Τα ζητήματα που θα ενσκήψουν ενδέχεται να οφείλονται σε λογαριασμούς που δεν περιμένατε, σε απρόσμενα έξοδα ή ακόμη και στην έλλειψη εργασίας. Με αρκετή προσπάθεια όμως και προσεκτικούς χειρισμούς θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε.

Λέων: Προσωπικές κρίσεις

Μέσα στον Αύγουστο υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την υγεία σας, να βιώσετε μεγάλα προβλήματα με το ταίρι σας ή να σας πιάσει πανικός για τις προοπτικές σας στην ζωή. Η αλλαγές είναι προ των πυλών, γεγονός που σας αναστατώνει και επιτείνει τις ανασφάλειες σας. Οι αλλαγές όμως θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα!

Παρθένος: Απάτες

Κάποια γεγονότα συμβαίνουν εν αγνοία σας και ήρθε η ώρα να δουν το φως της μέρας! Οι αποκαλύψεις θα έχουν σημαντική επίπτωση στην συναισθηματική σας ζωή ή θα προκαλέσουν μεγάλη δυσφορία και αγανάκτηση. Είναι καλύτερα όμως να γνωρίζετε τι συμβαίνει γύρω σας, παρά να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου…

Ζυγός: Χωρισμοί

Ο Αύγουστος ενδεχομένως να φέρει μεγάλες εντάσεις και την οριστική διακοπή των σχέσεων σας με το ταίρι σας ή ένα φιλικό πρόσωπο. Η αναστάτωση που θα βιώσετε θα είναι μεγάλη, στο τέλος όμως θα νιώσετε αλαφρωμένοι. Η γνώση της αλήθειας θα σας απαλλάξει από ενδεχόμενες τύψεις.

Σκορπιός: Επαγγελματικές αποτυχίες

Ο μήνας αυτός θα απαιτήσει πολύ προσεκτικό χειρισμό των ζητημάτων που αφορούν την δουλειά και την καριέρα σας, γιατί διαφορετικά είναι αυξημένος κίνδυνος αποτυχιών.Υπάρχει το ενδεχόμενο να εκτεθείτε δημοσίως για κάποιες επιλογές ή χειρισμούς σας, αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας πτοήσει. Συνεχίστε την πορεία σας με ψηλά το κεφάλι.

Τοξότης: Κρίση ταυτότητας

Ο Αύγουστος ενδεχομένως να φέρει μια κρίση στις πεποιθήσεις και τις φιλοσοφικές σας αντιλήψεις, οδηγώντας σας στην επαναξιολόγηση των ιδεών ή των ιδανικών σας. Εάν τα πιστεύω σας είναι ισχυρά, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους ζητήματα. Εάν όμως είναι τα θεμέλια σαθρά, πολλά θα ανατραπούν.

Αιγόκερως: Οικονομικά προβλήματα

Τα οικονομικά σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο μέσα στον Αύγουστο, ειδικά όσο αφορά τα εταιρικά χρήματα, τους συνεργάτες ή τους επενδυτές σας. Επανεξετάστε τα οικονομικά σας πλάνα, προσπαθήστε να καλύψετε κενά και να θωρακιστείτε όσο καλύτερα μπορείτε, ειδικά προς τα μέσα του μήνα.

Υδροχόος: Προβλήματα σχέσεων

Αρκετοί μεταξύ σας αναμένεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα και έντονες καταστάσεις σε προσωπικές σχέσεις, είτε με τον σύντροφό σας, είτε με στενά φιλικά πρόσωπα. Η αναστάτωση θα είναι μεγάλη και μπορεί να κλείσει ο κύκλος σε κάποια σχέση σας, γεγονός δυσάρεστο και ψυχοφθόρο. Θα είναι όμως για το καλό σας. Θα έχει φτάσει η ώρα να προχωρήσετε μπροστά…

Ιχθείς: Προβλήματα υγείας

Εάν ανησυχείτε για την υγεία σας, είναι καιρός να επισκεφθείτε τον γιατρό σας. Μην αμελείτε τις προληπτικές σας εξετάσεις και μην αγνοείτε τα μηνύματα που σας στέλνει ο οργανισμός σας. Προσέχετε επίσης τα κατοικίδια σας! Πέρα από τα προβλήματα υγείας όμως, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα στην δουλειά. Μην τα αφήνετε να λιμνάζουν. Αντιμετωπίστε τα το συντομότερο δυνατό.

Κεντρική φωτογραφία: iStock

© 2024 tlife.gr