Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14 με 20 Οκτωβρίου)

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η ερχόμενη εβδομάδα σου φέρνει δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Η θέση του Άρη σε κάνει να νιώθεις γεμάτη ενέργεια και έτοιμη να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση. Προσοχή όμως, στην παρορμητικότητα σου. Στα εργασιακά υπάρχει χώρος για καινοτομίες, αλλά καλό είναι να μελετήσεις τα βήματα σου προσεκτικά. Η εβδομάδα φέρνει πάθος και ένταση στη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή. Η παρουσία του κυβερνήτη σου του Άρη, αυξάνει τη σεξουαλική σου ενέργεια, αλλά μπορεί να σε κάνει πιο επιθετική και κυριαρχική στις σχέσεις σου. Εάν διατηρείς μια μόνιμη σχέση, οι διαφωνίες μπορεί να κλιμακωθούν, αλλά η ένταση μπορεί επίσης να ανάψει τη φλόγα του πάθους. Αν είσαι μόνη, μπορεί να συναντήσεις κάποιον που θα σε συνεπάρει, αλλά μην παρασυρθείς και αφεθείς από την πρώτη ματιά!

Ταύρος

Η Αφροδίτη σε αρμονία με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα και ρομαντισμό αυτή τη βδομάδα. Είναι καλή περίοδος να εστιάσεις στις σχέσεις σου, ειδικά αν θέλεις να επιλύσεις εκκρεμότητες ή να εμβαθύνεις μια σημαντική για εσένα σχέση. Στα επαγγελματικά χρειάζονται σταθερές κινήσεις και όχι παρορμητικές αποφάσεις. Απέφυγε τις υπερβολικές δαπάνες προκειμένου να διατηρήσεις τον προϋπολογισμό σου στα οικονομικά. Η Αφροδίτη κυβερνήτης σου, φέρνει έντονη ερωτική διάθεση και πληρότητα. Οι ρομαντικές στιγμές είναι σε αφθονία. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που θα έχει σοβαρές προοπτικές για το μέλλον. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, χρειάζεται προσοχή σε ζητήματα ζήλιας ή ανασφάλειας που μπορούν να αναδυθούν!

Δίδυμοι

Είσαι σε μια φάση που επιθυμείς και λαχταράς αλλαγές και ανανέωση. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, σου δίνει την ευκαιρία να εξετάσεις νέα σχέδια και να κάνεις επικοινωνιακές κινήσεις που θα φέρουν καρπούς στο μέλλον. Οι φίλοι και οι συνεργάτες παίζουν σημαντικό ρόλο αυτή τη βδομάδα, καθώς οι επαφές μαζί τους σε βοηθούν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Η βδομάδα επίσης, προσφέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες και φλερτ κυρίως αν είσαι μόνη. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι στα ύψη και αυτό σε κάνει πόλο έλξης στους άλλους. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μπορεί να υπάρξουν στιγμές που νιώθεις πως ο ερωτικός σύντροφος σου δε σε κατανοεί και αυτό να δημιουργήσει απομάκρυνση. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσεις ειλικρινά και με ανοιχτό μυαλό προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις!

Καρκίνος

Αυτή τη βδομάδα μπορεί να νιώσεις έντονη ανάγκη για σταθερότητα. Οι πλανητικές επιρροές σε κάνουν να επανεξετάζεις τα θέλω σου σε σχέση με την εργασία και το σπίτι. Η Σελήνη ο κυβερνήτης σου, προσφέρει εσωτερική καθοδήγηση, βοηθώντας σε να πάρεις αποφάσεις που θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Τα ερωτικά σου επηρεάζονται από την ευαισθησία και την ανάγκη για σταθερότητα. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να αναζητήσεις περισσότερη συναισθηματική υποστήριξη από το σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να νιώθεις πιο εσωστρεφής αυτή την περίοδο. Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να επανεξετάσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να μη φοβηθείς να τις εκφράσεις. Η Σελήνη σε ωθεί να προσέξεις τα έξοδα του σπιτιού και της οικογένειας.

Λέων

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει έντονες αντιδράσεις από το περιβάλλον σου. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού, σε ενθαρρύνει να δείξεις διπλωματία στις σχέσεις σου, ειδικά στις επαγγελματικές. Η ενέργεια σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, αλλά χρειάζεται να αποφύγεις τυχόν εγωιστικές κινήσεις που θα φέρουν συγκρούσεις. Η αυτοπεποίθηση σου είναι ανεβασμένη κι αν είσαι μόνη ερωτικά – συναισθηματικά η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη. Ωστόσο, πρόσεξε να μην επικεντρωθείς μόνο στο κυνήγι και παραμελήσεις την ουσία. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση απέφυγε τις εγωιστικές συμπεριφορές. Τα οικονομικά σου μπορεί να περάσουν σε μια φάση αναπροσαρμογής. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για σταθεροποίηση, αλλά χρειάζεται υπομονή και καλή διαχείριση.

Παρθένος

Ο Ερμής σε κάνει να σκέφτεσαι λογικά και πρακτικά αυτή τη βδομάδα, επιτρέποντας σου να αναλύσεις τις καταστάσεις με καθαρό μυαλό. Η δουλειά βρίσκεται στο προσκήνιο και η οργάνωση, αλλά και η βελτίωση θα σου εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Αν και μπορεί να νιώσεις κάποια πίεση, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Τα οικονομικά δείχνουν να βελτιώνονται σταδιακά, καθώς ο Ερμής σε ευνοεί να κάνεις προσεκτικά βήματα. Η οργάνωση και η πρακτική προσέγγιση θα βοηθήσουν να αποφύγεις παγίδες και να ενισχύσεις την οικονομική σου ασφάλεια. Τα ερωτικά ζητούν ισορροπία και λογική σκέψη αυτή τη βδομάδα. Αν είσαι σε σχέση οι πλανητικές επιρροές σε κάνουν να σκέφτεσαι την πρακτική πλευρά της σχέσης σου, αναζητώντας σταθερότητα και αρμονία. Μια γνωριμία ίσως σε συναρπάσει, αν είσαι μόνη.

Ζυγός

Αυτή η βδομάδα φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε κάνει να επιδιώκεις ισορροπίες, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις που απαιτούν διπλωματία και ευελιξία. Οι συνεργασίες μπορούν να αποδειχτούν αποδοτικές, αλλά χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις προσδοκίες και όρους. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες, είναι η κατάλληλη στιγμή να βρεις λύσεις ή να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους. Απέφυγε δαπάνες που δεν είναι απαραίτητες. Έμφαση δίνετε επίσης στις προσωπικές σχέσεις και τις ισορροπίες μέσα σε αυτές. Ο Ήλιος στο ζώδιο σου, σε κάνει να νιώθεις την ανάγκη για αρμονία, αλλά και να προσπαθείς να βρεις τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, μια γνωριμία μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Σκορπιός

Η βδομάδα αυτή φέρνει βαθύτερες εσωτερικές αναζητήσεις. Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης σου φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη για αυτογνωσία και αναγέννηση. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από άτομα ή καταστάσεις που δε σε εξυπηρετούν πλέον. Είναι περίοδος να επανεξετάσεις τις στρατηγικές σου στα εργασιακά για καλύτερα αποτελέσματα. Ο Πλούτωνας σε ενθαρρύνει να εξετάσεις πιο προσεκτικά τις οικονομικές σου δεσμεύσεις και να κάνεις αλλαγές εκεί που χρειάζεται. Αν έχεις χρέη, αυτή είναι μια καλή στιγμή να θέσεις στρατηγικές για να αποπληρώσεις ή να βρεις νέες πηγές εσόδων. Η ερωτική σου ζωή θα χρειαστεί προσοχή καθώς μπορεί να αναδυθούν κρυφά συναισθήματα που θα χρειαστούν αντιμετώπιση.

Τοξότης

Οι κοινωνικές επαφές και οι νέες γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή τη βδομάδα. Ο Δίας ο κυβερνήτης σου, σε φέρνει σε επαφή με άτομα που μπορούν να σε εμπνεύσουν και να σου προσφέρουν νέες ευκαιρίες. Στα εργασιακά είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου. Η βδομάδα είναι γεμάτη αισιοδοξία για τα οικονομικά. Ωστόσο πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και αλόγιστα έξοδα. Χρησιμοποίησε την καλή σου τύχη για να κάνεις σοφές επενδύσεις. Ανεμελιά και έντονο φλερτ ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου στα ερωτικά. Ο Δίας σε ενθαρρύνει να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα χωρίς περιορισμούς. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να θελήσεις να φέρεις μια νέα πνοή στη σχέση με τον αγαπημένο σου.

Αιγόκερως

Αυτή τη βδομάδα η αφοσίωση σου στους στόχους βρίσκεται στα ύψη. Ο Κρόνος κυβερνήτης σου, σε βοηθά να οργανώσεις τα επαγγελματικά σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα οδηγήσουν στην επιτυχία. Προσοχή όμως, να μην παραμελήσεις στα συναισθηματικά σου, καθώς η ένταση της δουλειάς μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Ο Κρόνος σου επιτρέπει να δεις σταθερότητα και πρόοδο στα οικονομικά, αλλά σου υπενθυμίζει ότι χρειάζεται συνετή διαχείριση. Τα ερωτικά σου μπορεί να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο είναι σημαντικό να μην παραμελήσεις τον ερωτικό σύντροφο σου, καθώς μπορεί να νιώσεις απομάκρυνση. Εάν είσαι μόνη, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που αποπνέεις, μπορεί να προσελκύσει κάποιον που αναζητά σταθερότητα, αλλά πρόσεξε να μη γίνεις υπερβολική.

Υδροχόος

Η βδομάδα αυτή φέρνει πολλές ανατροπές και αλλαγές. Ο Ουρανός ο κυβερνήτης σου, φέρνει απρόσμενα γεγονότα που μπορεί να σε βγάλουν από τη ρουτίνα, αλλά με θετικό τρόπο. Στα επαγγελματικά μπορεί να υπάρξουν νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να αναδείξεις τις ιδέες και τα ταλέντα σου. Τα οικονομικά βρίσκονται σε μια φάση αλλαγής και απρόσμενων αλλαγών. Πρόσεξε, να έχεις ευελιξία και να μην απορρίπτεις νέες προτάσεις χωρίς να τις εξετάσεις προσεκτικά. Εκπλήξεις και ανατροπές προβλέπονται για τη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μπορείς να αναζητήσεις κάτι καινούργιο που θα εκπλήξεις τον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, οι πιθανότητες για μια νέα συναρπαστική γνωριμία είναι πολλές.

Ιχθύες

Η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εσωτερικό κόσμο σου και να επανεξετάσεις τις αξίες σου. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σου, σε κάνει πιο ευαίσθητη στα συναισθήματα των άλλων, αλλά πρόσεχε να μην παρασυρθείς σε ουτοπίες. Στα εργασιακά μπορείς να εκφράσεις τη δημιουργικότητα σου, ενώ στα προσωπικά, καλό είναι να είσαι πιο ειλικρινής και ξεκάθαρη στις προσπάθειες σου. Τα οικονομικά μπορεί να απαιτήσουν προσοχή αυτή τη βδομάδα, καθώς ο Ποσειδώνας δημιουργεί μια θολή εικόνα. Απέφυγε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες και εστίασε στο να είσαι πιο ρεαλίστρια στις οικονομικές σου αποφάσεις. Ευαισθησία και φαντασία εμπεριέχει η ερωτική σου ζωή!

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @ninasandbech

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164