Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (30 Σεπτεμβρίου με 6 Οκτωβρίου)

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτή η εβδομάδα θα σε γεμίσει ενέργεια και ενθουσιασμό, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αναλάβεις νέα έργα. Αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα βήμα μπροστά στην καριέρα σου, τώρα είναι η στιγμή να δράσεις. Προσοχή όμως στις λεπτομέρειες, καθώς η παρορμητικότητά σου μπορεί να οδηγήσει σε μικρά λάθη. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες. Η έντονη ενέργειά σου ίσως δημιουργήσει παρεξηγήσεις με τον σύντροφο ή τους φίλους σου. Προσπάθησε να ακούσεις τις ανάγκες των άλλων και να δείξεις περισσότερη κατανόηση. Εάν είσαι μόνη, έχεις πλέον τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ λαμβάνοντας υπόψη σου και τη λογική. Η φυσική σου κατάσταση είναι σε καλό επίπεδο, αλλά μην παραμελείς την ξεκούραση. Μπορεί να αισθανθείς ψυχική κόπωση, οπότε φρόντισε να βρεις χρόνο για να ανανεώσεις την ενέργειά σου.

Ταύρος

Ένα σημαντικό οικονομικό θέμα θα τραβήξει την προσοχή σου τις επόμενες μέρες. Αυτή η εβδομάδα φέρνει ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σου, αλλά θα χρειαστεί προσεκτικός σχεδιασμός και στρατηγική. Μην βιαστείς να κάνεις επενδύσεις ή να πάρεις μεγάλα ρίσκα. Στα ερωτικά, η σταθερότητα είναι το κλειδί. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση, θα υπάρξουν ευκαιρίες να ενισχύσεις το δέσιμο με τον σύντροφό σου, κυρίως μέσω της ειλικρινούς επικοινωνίας. Εάν είσαι μόνη, ίσως συναντήσεις ενδιαφέροντα άτομα, αλλά προσοχή να μην γίνεις υπερβολικά κτητική. Η σωματική σου κατάσταση είναι σχετικά καλή, αλλά μπορεί να νιώσεις λίγο βαριά ή κουρασμένη από την καθημερινή ρουτίνα. Ίσως χρειαστεί να προσθέσεις περισσότερη άσκηση στην καθημερινότητα σου ή αλλαγές στη διατροφή σου.

Δίδυμοι

Οι επαγγελματικές προκλήσεις θα σε ωθήσουν να αναδείξεις την ευελιξία και τη δημιουργικότητά σου. Κάποιες αναπάντεχες καταστάσεις μπορεί να εμφανιστούν, αλλά η ευχέρεια σου στην επικοινωνία θα σου δώσει το προβάδισμα. Μείνε ανοιχτή σε νέες συνεργασίες και προτάσεις. Στον τομέα των σχέσεων, αυτή η εβδομάδα σε καλεί να είσαι πιο ειλικρινής και ανοιχτή. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή να αναθερμάνεις σχέσεις που έχουν παγώσει. Εάν υπάρξουν εντάσεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και να λύσεις τις διαφορές μέσω διαλόγου. Η ψυχική σου υγεία ίσως ταλαιπωρηθεί από το υπερβολικό στρες. Προσπάθησε να κάνεις διαλείμματα και να αποφύγεις την υπερβολική πίεση στη δουλειά. Η φυσική άσκηση και οι χαλαρωτικές δραστηριότητες θα σε βοηθήσουν να βρεις ισορροπία!

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις επαγγελματικές σου δεξιότητες. Υπάρχουν ευκαιρίες για προώθηση ή αναγνώριση των προσπαθειών σου. Μπορεί να χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις σχετικά με μακροπρόθεσμες επενδύσεις ή συνεργασίες, οπότε βεβαιώσου ότι έχεις τα δεδομένα που χρειάζεσαι. Οι σχέσεις σου θα βρίσκονται σε πιο σταθερή φάση, αλλά ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές εντάσεις λόγω συναισθηματικής αστάθειας. Προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτή στο να μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου και μην φοβάσαι να δείξεις την ευάλωτη πλευρά του εαυτού σου. Φρόντισε την υγεία σου, κυρίως τη συναισθηματική. Είναι σημαντικό να κάνεις τακτικά διαλείμματα και να φροντίζεις τον εαυτό σου, ώστε να αποφύγεις την υπερκόπωση.

Λέων

Νέες ευκαιρίες θα προκύψουν αυτή τη βδομάδα κυρίως στον τομέα της καριέρας σου, ειδικά αν έχεις το θάρρος να αναλάβεις ηγετικό ρόλο. ‘Ίσως χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία σου. Να είσαι προσεκτική με τις οικονομικές συμφωνίες, καθώς δεν είναι όλα όσο φαίνονται ιδανικά. Στα ερωτικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης. Οι σχέσεις σου θα είναι έντονες και γεμάτες πάθος, αλλά προσπάθησε να μην επιβάλεις τις απόψεις σου. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Η φυσική σου κατάσταση είναι σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να προσέχεις την υπερβολική δραστηριότητα. Βρες χρόνο για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής.

Παρθένος

Ο τομέας της εργασίας θα απαιτήσει αυξημένη προσοχή και συγκέντρωση αυτή τη βδομάδα. Προσπάθησε να οργανώσεις τα καθήκοντά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά. Οτιδήποτε σχετίζεται με λεπτομέρειες θα σου φέρει επιτυχία. Στα ερωτικά, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι ευνοϊκή αυτή την εβδομάδα, αλλά μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες αν δεν είσαι αρκετά ευέλικτη . Εάν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Κινήσου ωστόσο με διακριτικότητα. Πρόσεξε την υγεία σου, ειδικά τα πεπτικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από το άγχος. Δώσε βάση στη διατροφή σου και βρες χρόνο για ξεκούραση.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα οι συνεργασίες θα παίξουν κεντρικό και σημαντικό ρόλο. Θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις με νέους συνεργάτες ή να βελτιώσεις υπάρχουσες σχέσεις στη δουλειά. Οι διπλωματικές σου ικανότητες θα είναι πολύ χρήσιμες, αλλά πρόσεχε να μην αφήσεις τους άλλους να σε εκμεταλλευτούν. Η αρμονία είναι το κλειδί στις σχέσεις σου αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για ισορροπία, τόσο στον έρωτα όσο και στις φιλικές σχέσεις. Απέφυγε να αφήσεις τα πράγματα να μπουκώσουν, συζητώντας τις ανησυχίες σου ανοιχτά και ήρεμα. Θα αισθανθείς την ανάγκη να φροντίσεις την εμφάνιση και την ψυχική σου υγεία. Η ευεξία σου θα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά μην αμελήσεις την εσωτερική ισορροπία σου, ειδικά αν νιώσεις πίεση από το περιβάλλον σου.

Σκορπιός

Αυτή τη βδομάδα θα νιώσεις έντονη ενέργεια για να προχωρήσεις με νέες ιδέες και επαγγελματικά πλάνα. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι ταχύτατες και θα έχεις την ευκαιρία να επιτύχεις σημαντικούς στόχους. Ωστόσο, να είσαι προσεκτική με τις συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο, καθώς η αποφασιστικότητά σου μπορεί να προκαλέσει ένταση. Οι συναισθηματικές σου σχέσεις θα είναι έντονες και θα απαιτήσουν ειλικρίνεια και αφοσίωση. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξουν ευκαιρίες να εμβαθύνεις το δέσιμο με τον σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να προκύψει μια παθιασμένη γνωριμία. Η ψυχολογική σου κατάσταση μπορεί να περάσει από διακυμάνσεις αυτή την εβδομάδα, καθώς θα αισθανθείς έντονες εσωτερικές πιέσεις. Βρες χρόνο για ηρεμία και εσωτερική ανασκόπηση.

Τοξότης

Θα νιώσεις πιο περιπετειώδης αυτή τη βδομάδα και θα θελήσεις να εξερευνήσεις νέες επαγγελματικές δυνατότητες. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για νέες επιχειρηματικές ή εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες. Μην διστάσεις να κάνεις μεγάλα όνειρα, αλλά φρόντισε να τα προσεγγίσεις με ρεαλισμό. Στις ερωτικές σου σχέσεις, η ανάγκη σου για ελευθερία θα έρθει στο προσκήνιο. Προσπάθησε να εξηγήσεις τις ανάγκες σου στον σύντροφό σου για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Εάν είσαι μόνη, ίσως νιώσεις την επιθυμία να φλερτάρεις και να ζήσεις νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Η ενέργειά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα, αλλά μην παραμελείς τη φροντίδα του σώματός σου. Μια ισορροπημένη άσκηση και μια καλή διατροφή θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τη φυσική σου ευεξία.

Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει νέες ευθύνες στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβεις ηγετικό ρόλο ή να διεκδικήσεις τη θέση που σου αξίζει. Οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα θα έχουν μακροχρόνιο αντίκτυπο, γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτική και να βασιστείς στη λογική σου. Στα ερωτικά, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να αναθεωρήσεις ορισμένες σχέσεις. Η σοβαρότητα και η αφοσίωσή σου θα δοκιμαστούν. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ίσως χρειαστεί να συζητήσεις βαθύτερα θέματα με τον σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Πρόσεξε την υγεία σου, καθώς οι επαγγελματικές ευθύνες μπορεί να σε εξαντλήσουν. Δώσε προτεραιότητα στη σωματική και ψυχική σου υγεία, εισάγοντας τακτικά διαλείμματα και πρακτικές χαλάρωσης.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για καινοτόμες ιδέες και σχέδια. Είσαι σε καλή φάση για να κάνεις νέες συνεργασίες ή να δουλέψεις σε κάτι πρωτοποριακό. Μείνε ανοιχτή σε αλλαγές και πρόσεξε να μην αντισταθείς σε ευκαιρίες που μπορεί να φαίνονται ριψοκίνδυνες. Η ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία θα ενταθεί, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μικρές εντάσεις στις σχέσεις σου. Βρες έναν ισορροπημένο τρόπο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, χωρίς να προκαλέσεις απομάκρυνση από τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για μια πιο ελεύθερη σχέση. Η υγεία σου είναι καλή, αλλά η έντονη σκέψη μπορεί να σε κουράσει. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν πνευματικά και ψυχικά.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσεις την ανάγκη να δράσεις με περισσότερη δημιουργικότητα και φαντασία στη δουλειά σου. Οι επιτυχίες θα έρθουν μέσα από την ευαισθησία και την κατανόηση των αναγκών των άλλων. Μην φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις την έμπνευσή και την διαίσθηση σου για να βρεις λύσεις σε προβλήματα. Στα ερωτικά, η συναισθηματική σου φύση θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, αυτή η εβδομάδα θα φέρει ρομαντικές στιγμές, αλλά και ανάγκη για βαθιά επικοινωνία. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να ερωτευτείς ξαφνικά, αλλά πρέπει να προσέχεις να μην εμπλακείς σε εξιδανικευμένες καταστάσεις. Η συναισθηματική σου υγεία θα είναι εύθραυστη αυτή την εβδομάδα και μπορεί να νιώσεις εύκολα επηρεασμένη από το περιβάλλον σου. Προσπάθησε να βρεις στιγμές ηρεμίας και να αποφύγεις τις δραματικές καταστάσεις.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Christian Vierig/Getty Images

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164