Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (9 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024)

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτή τη βδομάδα η επαγγελματική σου ζωή θα γνωρίσει ώθηση, λόγο των όψεων της Σελήνης με την Αφροδίτη και το Δία προάγοντας την αρμονία και την καλή τύχη. Η βελτιωμένη σχέση στη συνεργασία και τα ομαδικά έργα θα αποδειχθούν ευεργετικά. Να περιμένεις μια ευχάριστη αλλαγή που μπορεί να έρθει από απροσδόκητες αλλά τυχερές συναντήσεις ή συναδέλφους που σε εκτιμούν. Διατήρησε ανοιχτό το μυαλό σου για καινοτόμες ιδέες και ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να δικτυωθείς. Συναισθηματικά, η εβδομάδα περιλαμβάνει αρχικά στιγμές ενδοσκόπησης και στη συνέχεια εξωτερικής έκφρασης. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις διακυμάνσεις στη διάθεσή σου, καθιστώντας σημαντικό να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα σε χαλαρώσουν. Αυτή είναι μια εβδομάδα για να εστιάσεις στην εσωτερική ανάπτυξη και την κατανόηση των βαθύτερων συναισθημάτων σου. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά – ερωτικά μην πάρεις καμιά βιαστική απόφαση.

Ταύρος

Οι προσωπικές σχέσεις θα υποστούν σημαντικούς κραδασμούς αυτή τη βδομάδα, καθώς η Σελήνη κάνει ζωτικές συνδέσεις. Είναι μια καλή στιγμή για ειλικρινείς συζητήσεις και επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων. Η ενσυναίσθηση που σε χαρακτηρίζει, θα είναι η δύναμη σου, επιτρέποντας να συνδεθείς βαθιά με τους αγαπημένους σου. Πρόσεξε ωστόσο γιατί θα χρειαστεί να βάλεις όρια αν θέλεις να αποφύγεις τη συναισθηματική εξάντληση. Η υποστήριξη από το στενό σου περιβάλλον θα είναι καθοριστική για τη διατήρηση της αρμονίας και της ψυχικής σου ηρεμίας. Αυτή η βδομάδα φέρνει ένα μοναδικό μείγμα ευκαιριών στα εργασιακά και η διαίσθηση σου θα παίξεις σημαντικό ρόλο στην λήψη αποφάσεων. Ωστόσο να είσαι προσεκτική, καθώς απροσδόκητες αλλαγές μπορεί να απαιτήσουν γρήγορη προσαρμογή. Η ευαισθησία σου αυξάνεται και ενώ μπορεί να αισθάνεσαι πιο συνδεδεμένη με τον εσωτερικό σου εαυτό, είναι απαραίτητο να διαχειριστείς εποικοδομητικά τα συναισθηματικά ερεθίσματα.

Δίδυμοι

Στις προσωπικές σου σχέσεις η Αφροδίτη, από το ζώδιο του Ζυγού, ενθαρρύνει την αρμονία και την αμοιβαία κατανόηση. Αυτή είναι η στιγμή για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου. Συμμετέχεις σε συζητήσεις και εκφράζεις την εκτίμηση σου. Ωστόσο η διέλευση της Σελήνης μπορεί να φέρει ελαφρές συναισθηματικές αναταράξεις. Η υπομονή και η ενσυναίσθηση θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση των πραγμάτων. Προγραμμάτισε λίγο ποιοτικό χρόνο με αυτούς που αγαπάς για να δημιουργήσεις αναμνήσεις και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Η επαγγελματική σου ζωή αρχίζει να ισορροπεί και ένα μείγμα σταθερότητας και ευκαιριών ανεβάζει τις φιλοδοξίες σου. Οι όψεις της Σελήνης υποδηλώνουν ότι ενώ μπορεί να αντιμετωπίσεις απροσδόκητες προκλήσεις ενώ θα υπάρξουν στιγμές υποστήριξης από τους συναδέλφους. Παρέμεινε προσαρμοστική και επικοινώνησε ανοιχτά για να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια. Μη διστάσεις να αναζητήσεις συμβουλές και να μοιραστείς τις ιδέες σου.

Καρκίνος

Αυτή τη βδομάδα είναι πιθανό να βιώσεις μια ώθηση στην επαγγελματική σου ζωή με την ενέργεια της Σελήνης να σε οδηγεί σε νέες ευκαιρίες. Οι συνεργασίες θα μπορούσαν να αποδειχτούν ικανοποιητικές. Μείνε ανοιχτή σε συμβουλές από συναδέλφους μιας και θα σε ωφελήσουν. Μπορείς να αναμένεις κάποια θετική ανατροφοδότηση προς τα μέσα της εβδομάδας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε νέες προοπτικές ή ευθύνες. Η διατήρηση μιας ισορροπημένης προσέγγισης θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις μικρά προβλήματα. Το συναισθηματικό σου πεδίο θα είναι αρκετά ενεργό αυτή τη βδομάδα. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με παλιές αγάπες και να χρειαστεί να κλείσεις αυτό τον κύκλο. Προσπάθησε να βρεθείς σε νέα για εσένα  περιβάλλοντα με πολιτιστικό ενδιαφέρον που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σου.

Λέων

Η βδομάδα ξεκινά δυναμικά με έξτρα ενέργεια, καθώς θα προκύψει μια θετική αλλαγή στα επαγγελματικά σου. Η ισχυρή θέση της Σελήνης σου δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες οξύνονται, οδηγώντας σε παραγωγικές συνεργασίες και επιτυχημένες διαπραγματεύσεις. Μείνε ανοιχτή στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων που θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας τις νέες προκλήσεις και θα ενισχύσουν τη φήμη σου. Οι προσωπικές σου σχέσεις ευδοκιμούν υπό την επίδραση της Αφροδίτης. Ωστόσο να γνωρίζεις ότι είναι πιθανό να προκύψουν μικρές παρεξηγήσεις, καθώς ο Ερμής μπορεί να προκαλέσει επικοινωνιακά προβλήματα με τον αγαπημένο σου. Ο σαφής και ανοιχτός διάλογος είναι το κλειδί για τη διατήρηση της αρμονίας. Μπορείς να συμμετάσχεις σε ήρεμες συζητήσεις και να απολαύσεις την σωστή εξέλιξη των σχέσεων σου. Εάν είσαι μόνη, όσο κυλούν οι μέρες τόσο περισσότερο ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου.

Παρθένος

Αυτή τη βδομάδα η επαγγελματική σου ζωή βλέπει σημαντική πρόοδο, καθώς ο Ήλιος στο ζώδιο σου ενισχύει τις ικανότητές σου. Η ευθυγράμμιση των πλανητών υποδηλώνει μια παραγωγική στιγμή ειδικά στην εργασία, που απαιτεί προσοχή στις λεπτομέρειες. Να περιμένεις θετικά σχόλια για τις προσπάθειες σου και αυτή είναι μια ευκαιρία για πρόοδο. Μείνε συγκεντρωμένη και βεβαιώσου ότι επικοινωνείς ξεκάθαρα για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Αυτή τη βδομάδα επίσης, θα νιώσεις την ανάγκη να βελτιώσεις τις σχέσεις σου μέσα από ουσιαστική επικοινωνία και κοινές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να συναντήσεις ένα νέο άτομο που σου ταιριάζει και ανοίγει νέες προοπτικές. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που έχεις για έντονη και αυστηρή κριτική! Η οργάνωση επίσης και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι το κλειδί για τη σωστή διαχείριση των οικονομικών σου.

Ζυγός

Αυτή τη βδομάδα μπορείς να βρεις μια ισχυρή ώθηση στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και υποχρεώσεις. Με την Αφροδίτη σταθερά στο ζώδιο σου, η γοητεία και οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα λάμψουν. Να είσαι προσεκτική ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας για πιθανά εμπόδια στην επικοινωνία. Αγκάλιασε τις προκλήσεις ως ευκαιρίες για ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σου θα αρχίσει να διαφαίνεται έντονα. Ενδέχεται να χρειαστεί να προσαρμόσεις τον οικονομικό προϋπολογισμό σου και να ελέγξεις τα έξοδα που κάνεις για προσωπική ευχαρίστηση. Ίσως να το έχεις παρακάνει! Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μικρές συγκρούσεις μπορεί να οφείλονται στην πίεση της καθημερινότητας γι’ αυτό φρόντισε να εφεύρεις ευχάριστες δραστηριότητες που θα βοηθήσουν στην αποφόρτιση. Εάν είσαι μόνη, πάντα προκύπτουν νέες γνωριμίες στη ζωή σου, αυτή τη βδομάδα όμως δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Αυτή η βδομάδα φέρνει δυναμική ενέργεια κυρίως στον επαγγελματικό σου τομέα. Ευκαιρίες για ανάπτυξη και συνεργασία παρουσιάζονται, με τη διέλευση της Αφροδίτης και της Σελήνης που ενισχύουν τη δημιουργικότητα και τη σύμπνοια σχέσεων με τους συναδέλφους. Ωστόσο παρέμεινε χαλαρή, καθώς ο Ερμής, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες επικοινωνιακές προκλήσεις. Οι οικονομικές προοπτικές είναι θετικές, αλλά θα χρειαστεί προσοχή στις δαπάνες σου. Κάποιες ευκαιρίες παρουσιάζονται για την ενίσχυση των οικονομικών σου από συνεργασίες ή επενδύσεις που είχες κάνει στο παρελθόν, αλλά απέφυγε τα ρίσκα χωρίς υψηλή ανάλυση! Η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά καθώς το πάθος κυριαρχεί. Μην παρασύρεσαι από ζήλιες και εμμονές του μυαλού σου και δημιουργείς προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις νέες γνωριμίες να σου προκαλέσουν έντονα συναισθήματα.

Τοξότης

Αυτή τη βδομάδα μπορεί να βιώσεις μια έκρηξη από δημιουργικές ιδέες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνεργαστείς και να αναζητήσεις νέες ευκαιρίες. Ωστόσο παρέμεινε προσαρμοστική στα εργασιακά, καθώς μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες αλλαγές. Η διέλευση του Ερμή στο πεντακάθαρο φεγγάρι υποδεικνύει πιθανές λανθασμένες επικοινωνίες, γι’ αυτό έλεγξε ξανά την εργασία σου για να αποφύγεις τυχόν σφάλματα. Απέφυγε επίσης τις παρορμητικές αγορές ή επενδύσεις που δεν έχεις μελετήσει προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στα οικονομικά. Θέλεις να αναζητήσεις την περιπέτεια και τη διασκέδαση στην ερωτική σου ζωή. Εάν διατηρείς μια μόνιμη σχέση, νοιώθεις την ανάγκη να φέρεις φρέσκια ενέργεια στη σχέση με τον αγαπημένο σου μέσω δραστηριοτήτων και εξορμήσεων! Νέες και αυθόρμητες γνωριμίες με αρκετό χιούμορ και θετική διάθεση προμηνύονται για σένα που είσαι μόνη!

Αιγόκερως

Αυτή η βδομάδα φέρνει δυναμικές αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς οι κινήσεις της Σελήνης αναδεικνύουν ευκαιρίες για συνεργασία και ενδοσκόπηση. Μπορείς να συνεργαστείς με συναδέλφους για να καινοτομήσεις και τα προωθήσεις τα έργα και τα σχέδια σου. Παρέμεινε προσαρμοστική στις εξελισσόμενες συνθήκες, ιδιαίτερα καθώς προκύπτουν νέες προκλήσεις στα μέσα της εβδομάδας. Η ανθεκτικότητα και η στρατηγική σου σκέψη θα είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα σου, διασφαλίζοντας ότι θα οδηγηθείς με επιτυχία σε αυτές τις μεταβάσεις και θα δημιουργήσεις το έδαφος για μελλοντική σχέδια. Στα συναισθηματικά, αναζητάς τη σοβαρότητα και τη συντροφικότητα, γι’ αυτό αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ίσως αναζητήσεις βαθύτερη δέσμευση και σταθερότητα με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, οι γνωριμίες σου αυτή τη βδομάδα θα βασίζονται περισσότερο σε πρακτικά κριτήρια και μακροπρόθεσμες προοπτικές. Απλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις!

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα βρεις τον εαυτό σου να τελειοποιεί τις δεξιότητες σου και να βελτιώνει τη ροή στην εργασία σου. Με την ενέργεια της Παρθένου να καθοδηγεί το ταξίδι του Ήλιου, η προσοχή στη λεπτομέρεια θα είναι η μεγαλύτερη δύναμη σου. Ωστόσο φρόντισε να μην κολλήσεις με την τελειομανία. Ακολούθησε την γενική εικόνα για να διατηρήσεις μια ισορροπημένη προσέγγιση στην επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου μπορεί να παρουσιάσουν κάποια σκαμπανεβάσματα κυρίως λόγο απρόσμενων εξόδων. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Τέλος η βδομάδα ευνοεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία στις σχέσεις σου. Εάν διατηρείς μια σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να δημιουργήσεις περισσότερο χώρο για τον εαυτό σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, θα διαπιστώσεις ότι ελκύεσαι από άτομα με πρωτότυπες ιδέες και ασυνήθιστες προσεγγίσεις.

Ιχθύες

Αυτή η βδομάδα φέρνει ένα μείγμα προκλήσεων και ευκαιριών στην επαγγελματική σου ζωή. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο υποδηλώνει πιθανά εμπόδια, αλλά μπορείς να εμπνευστείς δημιουργικές λύσεις. Μείνε συγκεντρωμένη ώστε να αποφύγεις πιθανές εντάσεις και να περάσεις την εβδομάδα ήρεμα. Η οικονομική σου κατάσταση παραμένει σταθερή, αλλά πρόσεξε τα περιττά έξοδα. Η ρομαντική σου διάθεση και οι ευαισθησίες θα είναι σε έξαρση τις επόμενες μέρες. Εάν είσαι σε μόνιμη σχέση θα αναζητήσεις τρυφερότητα και κατανόηση από τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες σου θα χαρακτηρίζονται από ρομαντισμό κάτι που το εκπέμπεις πρώτη φυσικά εσύ!

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164