Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή ημέρα ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποιες κρυφές επιθυμίες, καθώς η Σελήνη διαμορφώνει ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν σε απογοητευτικές αλληλεπιδράσεις. Παρόλα αυτά, ο ενθουσιασμός σου για προσωπικά ενδιαφέροντα, έργα και σπουδές είναι σε άνοδο. Εστίασε στις εργασιακές σου υποχρεώσεις, αποφεύγοντας την ένταση που ίσως επικρατεί γύρω σου. Η παρουσία του αγαπημένου σου θα σε ηρεμήσει και θα σου ζεστάνει την καρδιά. Αν είσαι μόνη, άσε πίσω τις δυσάρεστες σκέψεις του παρελθόντος.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον τομέα της οικογένειας, η ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια μεγαλώνει, και θέλεις να πλησιάσεις ψυχικά τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μικρές απογοητεύσεις που αφορούν την καριέρα ή τις ανάγκες σου για ανεξαρτησία μπορεί να εμφανιστούν, όμως είναι παροδικές. Στα συναισθηματικά, οι ισορροπίες διατηρούνται, με νέες ευκαιρίες να αναδύονται.

Δίδυμοι

Η μέρα προβλέπεται έντονα πολυάσχολη, καθώς η Σελήνη διεγείρει την περιέργεια και το ενδιαφέρον σου. Έχεις διάθεση για διανοητικές προκλήσεις, όμως ο φόρτος εργασίας μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και διαφωνίες. Στις σχέσεις, μια βαθύτερη κατανόηση με τον σύντροφό σου θα σου δώσει ικανοποίηση. Αν είσαι μόνη, η συναισθηματική σου ωριμότητα σε οδηγεί να ξέρεις ακριβώς τι αναζητάς σε έναν σύντροφο.

Καρκίνος

Το πρακτικό σου όραμα είναι έντονο σήμερα και νιώθεις δυνατή αίσθηση κατεύθυνσης. Παρόλα αυτά, ενδέχεται να εμφανιστούν κάποιες εντάσεις γύρω από όρια ή οικονομικά θέματα. Πρόσεξε στον εργασιακό χώρο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου σε βιαστικές αποφάσεις. Στον τομέα των σχέσεων, προσπάθησε να συγκρατήσεις παρορμητικές αντιδράσεις που μπορεί να πληγώσουν τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τις ανάγκες σου πριν προχωρήσεις σε νέα βήματα.

Λέων

Η σημερινή ενέργεια σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις ευθύνες σου με λογική. Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να ξεκινήσεις κάτι νέο ή να απολαύσεις μια ξεχωριστή εμπειρία. Αναζητάς αναγνώριση στη δουλειά, όμως απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις. Στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι έχεις επιλογές.

Παρθένος

Μη διστάζεις να εκφράσεις τα όριά σου εάν χρειαστεί, καθώς η Σελήνη υποδεικνύει την ανάγκη για ανάπαυση. Διατήρησε το θετικό κλίμα στις επαγγελματικές σου σχέσεις, αποφεύγοντας τις συζητήσεις για οικονομικά αν έχετε κοινά έξοδα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, απέφυγε κρυφές ή αμφιλεγόμενες καταστάσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη στον κοινωνικό τομέα σου φέρνει καλή διάθεση για παρέα και όνειρα. Αναγνώρισε τα συναισθήματά σου, ακόμη κι αν μοιάζουν παράλογα, αλλά μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα επαγγελματικά, πρακτικά θέματα θα τραβήξουν την προσοχή σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο για τον σύντροφό σου και κράτα τις προσωπικές σου σκέψεις για τον εαυτό σου. Αν είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ στον χώρο εργασίας με διακριτικότητα.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας σε βάζει σε πιο φιλόδοξη διάθεση. Είσαι προσανατολισμένη στους στόχους σου, ενώ παράλληλα προσπαθείς να επιβεβαιώσεις τους κανόνες σου και την πρόοδό σου. Προστάτευσε τη σχέση σου από τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ίσως να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου.

Τοξότης

Αφού πέρασες μερικές μέρες σκέψης, τώρα είσαι έτοιμη να ξεφύγεις από το συνηθισμένο και να διευρύνεις τις εμπειρίες σου. Ωστόσο, οι ενέργειες της Σελήνης μπορεί να φέρουν μικρές απογοητεύσεις και συγκρούσεις. Απόφυγε τις σοβαρές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, απόφυγε καταστάσεις του παρελθόντος που σου προκάλεσαν πόνο.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον 8ο οίκο σου, βλέπεις τον κόσμο διαφορετικά, υιοθετώντας το ρόλο του παρατηρητή. Αναζητάς δραστηριότητες που εμπλουτίζουν τις γνώσεις σου. Παράλληλα, ο Άρης ενισχύει την επιθυμία σου για παραγωγικότητα και οργάνωση. Στη σχέση σου, προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Αν είσαι μόνη, να θυμάσαι ότι οι απογοητεύσεις είναι προσωρινές.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα φέρνει συναισθηματική ένταση, με αποτέλεσμα οι αλληλεπιδράσεις να γίνονται προσωπικές. Κάποιος ίσως σε ωθήσει να κάνεις κάτι διασκεδαστικό. Παρόλο που υπάρχουν καθυστερήσεις στη δουλειά, διατήρησε την υπομονή σου. Απέφυγε συναισθήματα ζήλιας που μπορεί να βλάψουν τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, μην γίνεσαι ανυπόμονη για το μέλλον.

Ιχθύες

Σήμερα είναι ιδανικό να λειτουργήσεις με λογική, ώστε να επιτύχεις καλύτερα αποτελέσματα. Η εργασία ίσως σε αποδιοργανώσει, αλλά η παρουσία του Άρη φέρνει ηρεμία στον οικογενειακό τομέα. Στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, δείξε διαλλακτικότητα. Αν είσαι μόνη, κάποιες εξελίξεις μπορεί να μη σε ικανοποιούν, αλλά μην απογοητεύεσαι.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

© 2024 tlife.gr