Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες είναι οι καλύτερες για ενδοσκόπηση και δημιουργικό ελεύθερο χρόνο. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον ηλιακό 10ο οίκο σου υποδηλώνει περαιτέρω και τελική δουλειά με τους μακροπρόθεσμους στόχους, τις ευθύνες, τη φήμη και την καριέρα σου. Θα μπορούσες να επιστρέψεις στο παρελθόν για αυτά τα τμήματα της ζωής σου μέχρι τις 19/11. Οι σημερινές επιρροές σε βοηθούν να επιλύσεις ένα ζήτημα μέσω ταξινόμησης, καταχώρισης, μελωδίας ή συνομιλίας. Μπορεί να απελευθερώσεις τις απογοητεύσεις μέσω ενός έργου για κατοικίδια ή μιας δημιουργικής αναζήτησης.

Ταύρος

Προσωπικές αποκαλύψεις μπορεί να προκύψουν σήμερα και αύριο. Οι συνομιλίες είναι πιο χρήσιμες απ’ ότι συνήθως, ακόμα κι αν μπορεί να είναι λίγο ωμές σε σημεία. Είναι μια καλύτερη μέρα για να παίρνεις τα πράγματα πιο εύκολα από το να τα κουράζεις. Μια νέα Σελήνη θα συμβεί άμεσα που θα καθαρίσει το σχιστόλιθο. Προς το παρόν στόχευσε στον προβληματισμό και την αναθεώρηση για τα καλύτερα αποτελέσματα. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον ηλιακό 9ο οίκο σου υποδηλώνει κάποια οπισθοδρόμηση σε εκπαιδευτικά, νομικά, εκδοτικά ή ταξιδιωτικά θέματα μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Δίδυμοι

Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τον προβληματισμό παρά τη δράση προς μια ολοκαίνουργια πρωτοβουλία. Το δέσιμο χαλαρών άκρων από την άλλη είναι υπέρ σου. Μπορεί επίσης να προσαρμόζεις τον τρόπο επικοινωνίας ή τη νοητική σου προοπτική για να χειριστείς καλύτερα τα θέματα σου. Ο Ερμής τώρα ορθόδρομος δημιουργεί υποστηρικτικές πτυχές και η σύνδεση, η μάθηση και το μοίρασμα είναι πολύ πιο ανταποδοτικά και απλά. Η μετακίνηση του Πλούτωνα πίσω στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα, υποδεικνύει περαιτέρω εργασία στου τομείς της οικειότητας, των χρεών και των εξαρτήσεων το επόμενο διάστημα.

Καρκίνος

Αν και η σημερινή μέρα ευνοεί τις δραστηριότητες χαμηλότερων τόνων έναντι των νέων ξεκινημάτων, μπορεί να είναι μια παραγωγική μέρα. Σε βάζει σε μια υπέροχη θέση για να προσδιορίσεις τι υπονομεύει την ευτυχία σου. Σκέψεις, συζητήσεις ή μυρωδιές μπορεί να αποκαλυφθούν. Υπάρχουν πολλά να ανακαλύψεις και προβλήματα να λύσεις. Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον τομέα της συνεργασίας σου για τελευταία φορά, υποδηλώνοντας ότι χρειάζεται περισσότερη προσοχή για να ανανεώσεις μια στενή σχέση ή να διαχειριστείς τους στόχους και τις ανάγκες της σχέσης σου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Λέων

Η αντιμετώπιση προβλημάτων σε μια βασική σχέση μπορεί να είναι καθαρτική, που θα σε φέρει σε εξαιρετική θέση να εργαστείς για βελτιώσεις και ανάπτυξη. Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν τον προβληματισμό, τη διόρθωση των πραγμάτων και το να δούμε που μπορούμε να διορθώσουμε τα προβλήματα. Η απόκτηση προοπτικής μπορεί να μην είναι ακόμη εφικτή πριν από τη νέα Σελήνη, αλλά η σαφήνεια είναι προ των πυλών. Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου για το τελευταίο σκέλος της διέλευσης του, υποδεικνύοντας την περεταίρω ανακαίνιση των πρακτικών υποθέσεων, των καθημερινών υποχρεώσεων ή των θεμάτων υγείας.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να αποκτήσεις καλύτερη κατανόηση ενός ευαίσθητου ή οικείου θέματος . Λίγο πριν τη νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, είναι λογικό να προσπαθείς να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να σκεφτείς, αντί να πιέσεις νέα ξεκινήματα που απλά δεν είναι έτοιμα να απογειωθούν. Προς το παρόν βάλε τη διαίσθηση σου να λειτουργήσει. Ο Πλούτωνας επιστρέφει σήμερα στον τομέα της χαράς, της ευχαρίστησης και του ρομαντισμού για το τελευταίο σκέλος της διέλευσης του από αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη. Αυτή η κίνηση υποδηλώνει ανακαίνιση της ερωτικής σου ζωής ή του δημιουργικού κόσμου σου.

Ζυγός

Οι σημερινές διελεύσεις ενθαρρύνουν το να βοηθάς και να κατανοείς τους άλλους αντί να αφήνεις τις ανασφάλειες να σε επιβραδύνουν. Μπορεί να βρεις μια πιθανή λύση σε ένα πρόβλημα σχέσης ή να αποκτήσεις μια συνειδητοποίηση που σε βοηθά να προχωρήσεις. Είναι χρήσιμο λίγο πριν τη νέα Σελήνη, καθώς ξεκινά νέους κύκλους και φέρνει φρέσκια ενέργεια στη ζωή σου. Σήμερα στόχευσε στον προβληματισμό, τη διαίσθηση και την ανάπαυση. Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για το τελευταίο σκέλος της διέλευσης του, υποδεικνύοντας την περαιτέρω ανακαίνιση που πρέπει να κάνεις στην προσωπική σου ζωή και τον οικιακό κόσμο σου.

Σκορπιός

Μπορεί να είναι μια στιγμή για να φτάσεις στο βάθος ενός προβλήματος, αλλά δεν είναι μια μέρα για να προωθήσεις κάτι νέο. Στην πραγματικότητα λίγο πριν από τη νέα Σελήνη, το δέσιμο χαλαρών άκρων είναι το πιο κατάλληλο. Η ακρόαση και η παρατήρηση σε βοηθούν να αποκτήσεις ένα πλεονέκτημα τώρα, καθώς οι άλλοι είναι απασχολημένοι με το να κάνουν τα δικά τους πράγματα και να παραβλέπουν ζωτικές λεπτομέρειες. Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον τομέα της επικοινωνίας σου για το τελευταίο σκέλος της διέλευσης του, υποδεικνύοντας κάποια περαιτέρω ανακαίνιση που σχετίζετε με τα προσωπικά ενδιαφέροντα, τις επικοινωνίες και τα θέματα διασύνδεσης.

Τοξότης

Μπορείς να μάθεις πολλά από τις αλληλεπιδράσεις και τις συζητήσεις σήμερα. Ακόμα και αν αυτά τα μαθήματα δεν είναι πάντα άνετα, θα τα εκτιμήσεις όταν αρχίσεις να τα παρακολουθείς. Μπορείς να κάνεις συναρπαστικές παρατηρήσεις και συσχετισμούς. Το να αφήσεις πίσω ορισμένα προβλήματα επικοινωνίας ή μηχανικά προβλήματα μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς αρκετά ανακουφιστικά. Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον οικονομικό σου τομέα όπου θα παραμείνει έως τις 19/11 και έχεις περισσότερες ανακαινίσεις και αλλαγές με τα χρήματα και τα πράγματα σου.

Αιγόκερως

Κάνεις ισχυρές ανακαλύψεις αυτές τις μέρες και ανοίγεις τα μάτια σου σε τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Η φροντίδα των ημιτελών εργασιών μπορεί να είναι ικανοποιητική και ακόμη και καταπραϋντική τώρα. Ωστόσο μια ανάσα πριν τη νέα Σελήνη, δεν είναι η ώρα να καινοτομήσεις. Η επανείσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο σου σήμερα, μπορεί να σε επιστρέψει σε περαιτέρω εργασία ή ανακαίνιση με την εικόνα, την προσωπική παρουσίαση και τις προοπτικές σου. Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει στο ζώδιο σου μέχρι τις 19/11 ως μέρος της παρατεταμένης μετάβαση του και θα έχεις λίγο χρόνο να ξαναδουλέψεις με αυτά τα πράγματα.

Υδροχόος

Η αναγνώριση και η επεξεργασία πρόσφατων γεγονότων και συναισθημάτων μπορεί να είναι ισχυρή σήμερα και η διαδικασία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Η ανάγκη για αυτοέκφραση μπορεί να σε παρασύρει σε έντονες εμπειρίες ή συζητήσεις. Μια ανάσα πριν από τη νέα Σελήνη , είναι πιο λογικό να ξεκουραστείς και να σκεφτείς παρά να ξεκινήσεις κάτι πραγματικά νέο. Ευτυχώς έχεις διάθεση να επεξεργαστείς και να χωνέψεις πράγματα. Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, όπου θα περάσει μέχρι τις 19/11 και έχεις περισσότερες ανακαινίσεις και αλλαγές μπροστά σου.

Ιχθύες

Οι ενέργειες του σήμερα ενθαρρύνουν τον προβληματισμό. Λίγο πριν τη νέα Σελήνη είναι λογικό να επεξεργάζεσαι, να παρατηρείς και να δένεις χαλαρά άκρα αντί να προχωρήσεις. Μπορείς να βρεις ισχυρές ιδέες για να θεραπεύσεις, να βελτιωθείς και να αναπτυχτείς, ιδιαίτερα για θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή ρουτίνα, την εργασία ή την υγεία. Το να θέσεις τα πράγματα σε κίνηση μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις, αλλά η σημερινή μέρα είναι ισχυρή για πνευματική και συναισθηματική πρόοδο. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον κοινωνικό σου τομέα μέχρι τις 19/11, υποδεικνύει μια επιστροφή σε ένα πρόβλημα φιλίας τις επόμενες εβδομάδες.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

© 2024 tlife.gr