Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι ευγενικές σου χειρονομίες μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά με κάποιον σήμερα. Εκτιμάς τις σχέσεις σου, οι οποίες φαίνονται πιο άνετες και αποδεκτές απ’ ότι ήταν. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να συγχωρήσεις και να ξεχάσεις ή να απολαύσεις κάποιον στη ζωή σου. Η αναγνώριση των δικών σου αναγκών, επιθυμιών, συμπαθειών και ενδιαφερόντων μπορεί επίσης να είναι κάτι δυνατό. Οι φιλίες μπορεί να είναι ζεστές, γενναιόδωρες και υποστηρικτικές. Η διαίσθηση σου είναι ακριβής και η εστίαση σου είναι σε θεραπευτικές ενέργειες και θετική ενίσχυση.

Ταύρος

Οι θεραπευτικές τεχνικές τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα μπορούν να αποτελέσουν ένα δυνατό ενδιαφέρον σήμερα. Μπορείς εύκολα να καταλάβεις τι θέλουν πραγματικά οι άλλοι ή ποια είναι τα κίνητρα τους ιδιαίτερα στη δουλειά. Τα φαγητά και οι δραστηριότητες άνεσης μπορεί επίσης να είναι μια έντονη επιθυμία. Ενώ η καρδιά σου φαίνεται να είναι με τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου σήμερα, μπορείς επίσης να βρεις τρόπους για να απολαύσεις τον εαυτό σου. Ευτυχώς είναι μια δυνατή μέρα για συγκέντρωση γι’ αυτό επωφελήσου.

Δίδυμοι

Ακόμη και με την τάση να εστιάζεις σε ελαττώματα, βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και είσαι χαρούμενη που κάνεις το καλύτερο. Είσαι επίσης πιο ελεύθερη με τα κομπλιμέντα τα οποία μπορούν να φέρουν ανταμοιβές. Οι ρομαντικές, δημιουργικές ή παιχνιδιάρικες αναζητήσεις μπορεί να είναι ικανοποιητικές. Εάν μπορείς να κάνεις χώρο για διασκέδαση ή χόμπι σήμερα, τόσο το καλύτερο για τη διάθεση σου. Μπορεί να είναι μια στιγμή για μια ενεργή μορφή συναισθηματικής φόρτισης. Ταυτόχρονα ο κυβερνήτης σου Ερμής ευθυγραμμίζεται, τοποθετώντας σε καλά για να φέρεις περισσότερη δύναμη ή μυϊκή δύναμη σε μια ειδική επιδίωξη.

Καρκίνος

Μπορεί να κάνεις μια γενναιόδωρη πράξη στα παρασκήνια ή ανώνυμα ή μπορεί να λάβεις απροσδόκητη υποστήριξη. Κάτι μπορεί να εμφανιστεί, όπως μια ασυνήθιστη σύμπτωση που φέρνει λίγη χαρά στη ζωή σου σήμερα. Το να εμπιστεύεσαι κάποιον μπορεί να είναι αναζωογονητικό. Είσαι σε εξαιρετική θέση να ικανοποιήσεις τόσο την ανάγκη σου για γνωστές, καθημερινές δραστηριότητες με την επιθυμία να δεις και να μάθεις περισσότερα από τα συνηθισμένα. Ταυτόχρονα, η μέρα έχει θαυμάσιες δυνατότητες για πνευματική εστίαση.

Λέων

Η σημερινή μέρα μπορεί να περιλαμβάνει δημιουργική έμπνευση ή ασυνήθιστα γεγονότα που επηρεάζουν θετικά τα μοτίβα σκέψης σου. Οι καρποφόρες, συναρπαστικές επικοινωνίες μπορούν να είναι δυνατές. Οι αλληλεπιδράσεις φαίνονται πιο ισορροπημένες, δίκαιες και ειρηνικές. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου, ενθαρρύνοντας σε να εκτιμήσεις βαθύτερα το ρόλο ενός συντρόφου ή φίλου στη ζωή σου και να τιμήσεις αυτήν την πραγματικότητα. Αμοιβαία επωφελείς καταστάσεις μπορεί να είναι αξιοσημείωτες τώρα.

Παρθένος

Οι άλλοι ανταποκρίνονται καλά στις επικοινωνίες σου σήμερα και μπορεί να ανταλλάσσονται πρακτικές συμβουλές που πραγματικά βοηθούν. Ακόμα κι αν οι επιπλοκές δεν εξαφανίζονται, τα πράγματα φαίνονται πολύ πιο θετικά και οι άνθρωποι είναι πιο ευχάριστοι. Είναι μάλλον φυσικό να εμπίπτεις απρόσκοπτα σε δημιουργικούς τρόπους αλληλεπίδρασης με τους άλλους και το περιβάλλον σου. Είναι μια καλή στιγμή για να οραματιστείς τι θα ήθελες να κάνεις στη ζωή σου και να αναπτύξεις δημιουργικούς τρόπους για να πετύχεις τους στόχους σου.

Ζυγός

Οι ιδέες σου ανοίγουν νέους κόσμους σήμερα και οι απόψεις των άλλων μπορούν να εμπλουτίσουν τη ζωή σου. Είσαι διορατική αυτή τη στιγμή , αλλά είσαι επίσης ικανή να συμπληρώσεις τις λεπτομέρειες, κάτι που είναι ένας ισχυρός συνδυασμός. Η εξισορρόπηση καθηκόντων με προσωπικά ενδιαφέροντα ή υπηρεσίες προς άλλους με προσωπικά σχέδια, μπορεί να είναι απρόσκοπτη με τις ποικίλες διελεύσεις της ημέρας. Είναι πιθανό να βρεις έξυπνους τρόπους για να συνδυάσεις και τα δυο. Είναι η στιγμή που δίνεις στους ανθρώπους το πλεονέκτημα της εμπιστοσύνης, αλλά βρίσκεσαι επίσης σε μια ενδυναμωτική θέση για ανεξάρτητη ή παρασκηνιακή εργασία.

Σκορπιός

Οι ανταλλαγές σου μπορεί να είναι γόνιμες και ωφέλιμες σήμερα. Μπορείς να απολαύσεις περισσότερη ζεστασιά, αποδοχή και συμπόνια, καθώς θα είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να καταλήξεις σε μια συμφωνία. Μπορείς να φτάσεις σε ένα υψηλότερο επίπεδο κατανόησης, τόσο της γνώμης των άλλων όσο και της δικής σου! Η Σελήνη περνά τη μέρα κρυμμένη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και μπορεί να έχεις μια παρόμοια επιθυμία να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Ωστόσο, θεωρείς επίσης εύκολο να φυσικό να δεσμευτείς για ένα στόχο, ένα σκοπό ή ένα εγχείρημα.

Τοξότης

Το να μοιράζεσαι τις ιδέες ή τη δημιουργικότητα σου με άλλους μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικό σήμερα. Βλέπεις μια σχέση έστω και περίπλοκη, με θετικό μάτι. Η παραμονή της Σελήνης στον τομέα των επικοινωνιών σου όλη τη μέρα υποδηλώνει ότι η συζήτηση, η μάθηση και η επιδίωξη προσωπικών ενδιαφερόντων μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική τώρα. Ευτυχώς οι άλλοι είναι δεκτικοί. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου σε επίπεδο προσωπικής έλξης και ερωτικών σχέσεων. Ταυτόχρονα έχεις μια υπέροχη ευθυγράμμιση στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα, που ενισχύει τη δέσμευση σου σε μια ευθύνη ή ένα ειδικό στόχο.

Αιγόκερως

Οι ενέργειες του σήμερα μπορεί να σε παρακινήσουν να μοιραστείς κάτι με σιγουριά ή να βγάλεις κάτι από το στήθος σου. Οι διελεύσεις τείνουν να σε διευκολύνουν να επικοινωνείς για πράγματα που συνήθως δεν εκφράζεις. Αντίθετα, αυτό μπορεί να συμβεί μέσα στο μυαλό σου, καθώς προσπαθείς να καταλήξεις σε μια απόφαση και στη διαδικασία, να αποκαλύψεις διαφορετικούς και χρήσιμους τρόπους για να δεις μια κατάσταση. Μπορεί να γεμίσεις με ιδέες για ένα νέο έργο εργασίας ή βελτιώσεις που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου. Η Σελήνη περνάει τη μέρα στο ζώδιο ακριβώς μετά από το δικό σου και εσύ αναζητάς ένα πιο προβλέψιμο και άνετο ρυθμό.

Υδροχόος

Ένας σύλλογος ανθρώπων ή μια ομάδα που είναι πιο δημιουργικός, οραματικός, ασυνήθιστος ή αντισυμβατικός μπορεί να εμφανιστεί έντονα στη ζωή σου τώρα. Μπορεί να υπάρξει μια θετική ρομαντική ανατροπή ή έκρηξη ενέργειας. Θαυμάσια υποστήριξη είναι μαζί σου για την αντιμετώπιση περίπλοκων ή προβληματικών θεμάτων με δημιουργικούς και ειρηνικούς τρόπους. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό σε πιθανότητες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, τραβώντας στην επιφάνεια κάθε λογής συναισθήματα. Τα πράγματα που έχεις θάψει πρόσφατα για παράδειγμα μπορούν να ξαναβγούν στην επιφάνεια.

Ιχθύες

Υπάρχει κάποια τάση να επιδοθείς και ενδεχομένως να υπερβείς τα έξοδα, τα απολαυστικά φαγητά και τις απολαύσεις σήμερα, καθώς οι ανάγκες σου για άνεση και ευχαρίστηση φαίνεται να αυξάνονται. Γενικά ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή για να κεντράρεις στον εαυτό σου και να προσεγγίσεις τη ζωή σου με λίγη περισσότερη θετικότητα. Ευτυχώς, μπορείς να δεις μια περίπλοκη κατάσταση, σχέση ή άτομο με πιο ευνοϊκό τρόπο. Το να συγχωρήσεις κάποιον ή να κατανοήσεις πληρέστερα ένα άτομο μπορεί ακόμη και να σε εμπνεύσει να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου ή μπορεί να σε βοηθήσει να θεραπευτείς και να αναπτυχθείς.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

© 2024 tlife.gr