Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή νέα Σελήνη συμβαίνει σε ένα ρομαντικό, παιχνιδιάρικο, δημιουργικό μέρος του ηλιακού σου χάρτη. Φέρνει διασκεδαστική ενέργεια στη ζωή σου την επόμενη περίοδο και σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις πιο εγκάρδια τη δημιουργική και ρομαντική πλευρά σου. Αυτή η νέα Σελήνη σε προτρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να κάνεις περισσότερα δημιουργώντας, απολαμβάνοντας και διασκεδάζοντας. Μπορεί να υπάρξουν ανοίγματα, νέα ξεκινήματα ή επανεκκινήσεις. Ο Ερμής πρόκειται να γυρίσει ανάδρομος και η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο σήμερα, καθιστώντας το σημαντικό να το λάβεις υπόψη, πριν αναλάβεις δράση.

Ταύρος

Η σημερινή νέα Σελήνη θέτει ένα θέμα για τις επόμενες μέρες, καθώς πέφτει στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και της καρδιάς σου. Είναι μια ώθηση για να αναλάβεις την ηγεσία ή να ξεκινήσεις νέα στο σπίτι, με την οικογένεια ή τη σχέση με τον εαυτό σου και τον εσωτερικό κόσμο σου. Μπορεί να παραλάβεις ή να ξεκινήσεις νέα έργα η να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή στο σπίτι. Οι δραστηριότητες που επικεντρώνονται στην ανατροφή και την εξοικείωση μπορεί να είναι στο επίκεντρο και αρκετά θεραπευτικές. Ένα νέο ξεκίνημα με συνθήκες και ρυθμίσεις διαβίωσης είναι δυνατό.

Δίδυμοι

Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σου ξυπνήσει την ανάγκη να προσεγγίσεις, να μάθεις, να συνδεθείς και να μοιραστείς. Μπορεί να προκαλέσει μια νέα προσέγγιση στην επικοινωνία και τη σύνδεση. Το να ανακαλύπτεις τη διαφορά και να παραμείνεις συνδεδεμένη μπορεί να τονώσει το ηθικό σου καθώς αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και τις συνεισφορές σου. Αυτός μπορεί να είναι ένας ενεργός κύκλος για γραφή, ομιλία καθοδήγηση και μάθηση. Αυτή η νέα Σελήνη σε παρακινεί να κάνεις πολύτιμες, χαρούμενες συνδέσεις και επαφές, να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου και να δημιουργήσεις νέες ιδέες.

Καρκίνος

Η σημερινή νέα Σελήνη προτρέπει νέα ξεκινήματα και νέες προσεγγίσεις σε επιχειρήσεις, έργα, ιδέες που βγάζουν χρήματα, λογαριασμούς ταμιευτηρίου ή προϋπολογισμούς, ή οτιδήποτε σε βοηθά να δημιουργήσεις ή να αναλάβεις τους πόρους σου. Σου ανοίγει με λίγα λόγια τις πόρτες στους τομείς των προσωπικών οικονομικών σου πόρων. Θα προσεγγίσεις τα οικονομικά σου από μια νέα, ανανεωμένη προοπτική. Είναι μια καλή στιγμή για νέους και βελτιωμένους τρόπους χειρισμού των χρημάτων, των τιμαλφών και των υπαρχόντων σου. Αυτή μπορεί να είναι μια αρχή για κάτι εξαιρετικό.

Λέων

Η σημερινή νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, φέρνει τα σχέδια και τους στόχους σου στο επίκεντρο. Οι μέρες και οι βδομάδες που έρχονται μπορεί να είναι πολυάσχολες και επικεντρωμένες γύρω από εσένα και την προσωπική σου πρωτοβουλία. Αυτή η φρέσκια ενέργεια θα μπορούσε να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, όπως μια νέα ευκαιρία εργασίας ή μια αλλαγή στις προοπτικές σου. Όσο συναρπαστικό κι αν είναι αυτό, κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να αποφύγεις να σπρώξεις ή να πιέσεις τα πράγματα. Είσαι στο επίκεντρο και ακόμη και με μια αβεβαιότητα, αισθάνεσαι ότι είσαι στη θέση του οδηγού.

Παρθένος

Η σημερινή πρωινή νέα Σελήνη εμπνέει την ανάγκη για ξεκούραση και αναπλήρωση. Με αυτή την προτροπή οι πνευματικές ανάγκες και η ψυχική υγεία αποτελούν προτεραιότητες. Τις επόμενες μέρες ανέλαβε προσωπικά και ιδιωτικά θέματα που χρειάζονται την προσοχή σου. Αντίθετα, μπορεί να δώσεις περισσότερο χρόνο σε κάποιον που έχει ανάγκη ή σε μια σημαντική αιτία. Θαμμένα και παραμελημένα θέματα μπορούν τώρα να απαιτήσουν την προσοχή σου. Σίγουρα αν έχεις παραμελήσει τις ψυχικές ή συναισθηματικές σου ανάγκες, αυτή η επιρροή σε αναγκάζει να τις αναγνωρίσεις και να τις φροντίσεις.

Ζυγός

Η σημερινή νέα Σελήνη προτρέπει ένα νέο ξεκίνημα στην κοινωνική σου ζωή ή με στόχους ευτυχίας, αιτίες και έργα. Οι επόμενες μέρες είναι δυνατές για να προσεγγίσεις άλλους και να αποκτήσεις συνεργασίες. Το να νιώθεις ότι συνεισφέρεις και ότι ανήκεις σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου είναι χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Είναι μια καλή στιγμή για τη βελτίωση ή την ανάπτυξη φιλιών, τη δικτύωση, τη δημιουργία επιχειρηματικού εισοδήματος, την κατάρτιση μακροπρόθεσμων σχεδίων, την ένταξη σε μια ομάδα και την ανταλλαγή της εμπειρίας σου με άλλους.

Σκορπιός

Η σημερινή νέα Σελήνη προκαλεί έναν κύκλο που σε κάνει πιο ορατή εκεί έξω, σε ζήτηση και ετοιμότητα. Καθώς εμφανίζεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, αυτό το σεληνιακό γεγονός μπορεί να φέρει κάποια αναγνώριση ή ανταμοιβή. Επιχειρηματικά και επαγγελματικά θέματα ή αποφάσεις για σημαντικά σταυροδρόμια και μονοπάτια ζωής ή κατευθύνσεις, μπορεί να είναι στο επίκεντρο την επόμενη εβδομάδα. Η κατάρτιση ή η τελειοποίηση του γενικού σχεδίου ζωής σου έχει νόημα, καθώς αισθάνεσαι πιο προσανατολισμένη στο στόχο και έτοιμη να αναλάβεις την ευθύνη περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

Τοξότης

Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να χρησιμεύσει ως κινητήρια επιρροή. Γεγονότα και ανακαλύψεις που συμβαίνουν την επόμενη μέρα μπορούν να προκαλέσουν μια νέα προσέγγιση στη μάθηση και τη ζωή. Αυτή είναι η στιγμή για την επιδίωξη νέων πρωτοβουλιών που διευρύνουν την εμπειρία σου και εμβαθύνουν την κατανόηση σου για το σκοπό της ζωής σου. Η διακλάδωση σε ανεξερεύνητη περιοχή μπορεί να είναι εμπλουτιστική και εμπνευσμένη. Είναι πιθανό να τραβήξεις τον εαυτό σου έξω από το καβούκι σου και να νιώσεις υπέροχα για να το κάνεις, εμπνευσμένη να ακολουθήσεις νέα ή σε αναμονή ενδιαφέροντα.

Αιγόκερως

Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να ανοίξει πόρτες για να ακολουθήσεις ένα πάθος και δείχνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις φρέσκα πράγματα. Ενεργοποιεί ένα μέρος του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά πολλά πράγματα που συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες ή βαθιά μέσα σου. Μπορεί να διεγείρει την ανάγκη ή την επιθυμία σου για οικειότητα και εγγύτητα και μια έντονη ανησυχία για να φτάσεις στην ουσία ή να απορροφήσεις τον εαυτό σου σε ένα συγκεκριμένο έργο ή προσπάθεια. Η αυτοκατανόηση μπορεί επίσης να είναι τώρα στόχος! Εξερευνάς πιο εύκολα τα ανάγκες, τα κίνητρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη σήμερα εμφανίζεται στον τομέα των συνεργασιών σου και μπορεί να δημιουργήσει το έδαφος για μια σημαντική επανεκκίνηση, ένα νέο ξεκίνημα πιθανά και στο τμήμα σχέσεων. Η εβδομάδα που ακολουθεί μπορεί να είναι μια στιγμή για να βελτιώσεις μια σχέση, να διαπραγματευτείς και να συνδεθείς. Ίσως καταλήξεις σε ουσιαστικά συμπεράσματα σχετικά με τις ανάγκες της σχέσης σου. Η επιθυμία γα βελτίωση και ανάπτυξη είναι ισχυρή και χτίζει. Αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να βοηθήσει και να φέρει μια έκρηξη ενέργειας προς την κατεύθυνση των στενών σχέσεων και συνεργασιών.

Ιχθύες

Η σημερινή νέα Σελήνη καθαρίζει το σχιστόλιθο για να μπορέσεις να ξαναχτίσεις με ενέργεια ανάληψης ευθύνης για τις δουλειές σου και τις επιδιώξεις υγείας σου. Σκέψου τι πρέπει να κάνεις, ακόμα κι αν είναι άυλο, όπως μια στάση που σε εμπόδιζε να διαπρέψεις, να απολαύσεις τη ζωή σου πληρέστερα με υπηρεσίες, καθημερινές ρουτίνες, υγιεινή ζωή, εργασία και συνεισφορά. Μπορεί να είναι μια νέα δουλειά, εστίαση ή έργο ή αυτός ο κύκλος έχει να κάνει με τα καθημερινά προγράμματα και τις ρουτίνες και τη φροντίδα της καθημερινότητα σου. Οι νέες προτεραιότητες και τα καθήκοντα που πρέπει να διαχειριστείς μπορούν να διαμορφωθούν έντονα.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

© 2024 tlife.gr