Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορείς να συνειδητοποιήσεις θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσεις από το παρελθόν σου ή στο μυαλό σου σήμερα. Μπορεί να είναι δελεαστικό να χρησιμοποιήσεις μια προσέγγιση γρήγορης επιδιόρθωσης, αλλά η απόδραση πραγμάτων θα σε κρατήσει σε αδιέξοδο και τα προβλήματα μπορεί κάλλιστα να πολλαπλασιαστούν στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να ρίξεις μια καλή ματιά στο τι μπορείς να κάνεις εύλογα. Ακόμα πιο σημαντικό είναι να αναγνωρίσεις τα πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν σε μια μέρα και να τα βγάλεις από το μυαλό σου προς το παρών!

Ταύρος

Ίσως χρειαστεί να εξορθολογήσεις ή να αναδιοργανώσεις ένα σχέδιο για να το κάνεις να λειτουργήσει σήμερα. Αντίθετα, η σημερινή όψη Ήλιου – Κρόνου μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι δεν συγχρονίζεσαι με ένα φίλο, έναν στόχο ή ένα όνειρο. Η ανησυχία για ένα κοινωνικό θέμα μπορεί να επηρεάσει τη δουλειά και τη συγκέντρωση σου. Εάν χρειάζεται να περικόψεις ένα έργο, να θυμάσαι ότι αυτή η διέλευση έχει να κάνει με βελτιώσεις. Στόχος να εστιάσεις στο να κάνεις το καλύτερο δυνατό αντί να επιτρέψεις σε μια προσωρινή έλλειψη κατεύθυνσης να παρεμβαίνει στην παραγωγικότητα.

Δίδυμοι

Το πρώτο μισό της ημέρας η τάση είναι να αισθάνεσαι σε κενό για ένα θέμα. Αντί να επιλέγεις το ένα ή το άλλο πράγμα, θα μπορούσες να ανησυχείς πάρα πολύ για να μην ολοκληρώσεις τα πράγματα. Οι ευθύνες ή οι φόβοι για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον, μπορεί να επηρεάσουν την αίσθηση της χαράς σου τώρα, αν τους αφήσεις να κρέμονται εκεί. Ωστόσο, εάν ποσοτικοποιήσεις και αναγνωρίσεις αυτά τα πράγματα μπορεί να φαίνονται λιγότερο βαριά. Μια άλλη στρατηγική είναι να κάνεις τα πρώτα βήματα για να επιλύσεις ένα μικρό πρόβλημα που σε βοηθά να απαλύνεις τις ανησυχίες σου.

Καρκίνος

Μπορεί να υπάρξει ένα μικρό εμπόδιο στο πρώτο μισό της ημέρας. Η ανάγκη σου για εξοικείωση, άνεση και ασφάλεια μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την επιθυμία να φύγεις από τη ζώνη άνεσης σου για να καλύψεις μια ευθύνη. Ή μπορεί να είναι δελεαστικό να κάνεις κάτι από το οποίο δεν μπορείς να παραμείνεις πλήρως πίσω, κάτι που μάλλον δεν είναι καλή ιδέα. Η παραμονή στην άκρη, μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο άβολα, αλλά δεν είσαι ακόμα έτοιμη να κάνεις ένα άλμα. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα θετικά κύματα αν τα αναζητήσεις.

Λέων

Μπορεί να υπάρχει μια μικρή απόσπαση προσοχής ή ένα δίλλημα που πρέπει να αντιμετωπίσεις σήμερα, καθώς ο Ήλιος και ο Κρόνος σχηματίζουν μια δύσκολη όψη. Μπορεί να μην είναι εύκολο ή απλό να χαλαρώσεις και δεν είναι ξεκάθαρο να κρίνεις πότε πρέπει να πάρεις κάτι σοβαρά ή πότε να το ξεφορτωθείς. Ακόμα κι αν είσαι αποφασισμένη να απολαύσεις τον εαυτό σου μπορεί να υπάρχουν ανησυχίες ή ενοχές που κρέμονται από πάνω σου τώρα, που είναι δύσκολο να αγνοήσεις. Αυτές οι ανησυχίες είναι μαζί σου για κάποιο λόγο, καθιστώντας το καλύτερο να εξετάσεις τρόπους για να ανταποκριθείς στις ευθύνες που θα απελευθερώσουν το μυαλό σου.

Παρθένος

Η σημερινή δύσκολη όψη Ήλιου – Κρόνου, μπορεί να έχει έναν τρόπο να σκάσει τη φούσκα σου ή να σε κρατήσει σε κενό. Ο ενθουσιασμός σου μπορεί να συναντήσει λίγη αποδοκιμασία ή ψυχραιμία, αλλά είναι ένα μικρό εμπόδιο σε μια κατά τα άλλα εξαιρετική περίοδο ευκαιρίας. Επίσης ένα τεστ πραγματικότητας μπορεί να οδηγήσει σε προσαρμογές που θα σε ωφελήσουν πραγματικά στην πορεία. Μπορεί να αναγνωρίσεις την ανάγκη να αντιμετωπίσεις συγκεκριμένες ευθύνες στρατηγικά, ώστε να μην εισχωρήσουν στη ζωή σου σε λάθος στιγμές. Καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να αποκλείσεις την αρνητικότητα από τους άλλους και να απαντήσεις στην εσωτερική σου φωνή.

Ζυγός

Με τον Ήλιο να διασχίζει το ζώδιο σου είναι μια ιδιαίτερα δυνατή περίοδος για να αναγνωρίσεις και να ανακαλύψεις νέες ευκαιρίες ή να αξιοποιήσεις στο έπακρο την κατάσταση. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν μικρές ανησυχίες για να διαχειριστείς σήμερα, με μια μικρή προκλητική όψη μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου. Προβλήματα ή ανησυχίες που σχετίζονται με την υγεία ή την εργασία μπορεί να εμφανιστούν. Ο Ήλιος ενθαρρύνει την ανεξαρτησία σου, αλλά ο Κρόνος στον ηλιακό 6ο οίκο σου υπενθυμίζει τι δεν καταφέρνεις ή δεν κάνεις.

Σκορπιός

Με τον Ήλιο στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αυτές τις μέρες, χρειάζεσαι λίγο επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σου μακριά από τον έλεγχο. Στο πρώτο μισό της ημέρας ωστόσο, μπορεί να υπάρξει ένα μικρό εμπόδιο, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει μια άβολη γωνία με τον Κρόνο. Στην πραγματικότητα μπορεί να χρειαστεί να χειριστείς μερικά πράγματα και να κάνεις κάποιες προσαρμογές με βάση την επανεκτίμηση του χρόνου και της ενέργειας, κάτι που θα σε ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να εστιάσεις και να βάλεις προτεραιότητες.

Τοξότης

Ο Ήλιος καθώς διασχίζει τον κοινωνικό σου τομέα αυτές τις μέρες σε ενθαρρύνει να δοκιμάσεις νέες μεθόδους και να απολαύσεις μια χαλαρή προσέγγιση στη ζωή. Γενικά βρίσκεις ευκαιρίες να το κάνεις. Ωστόσο, με τον Ήλιο πεντακάθαρο απέναντι στον Κρόνο σήμερα, μπορεί να υπάρξει ένα μικρό εμπόδιο. Αυτή η διέλευση υπογραμμίζει τις εσωτερικές συγκρούσεις. Οι αμφιβολίες με τον εαυτό σου μπορεί να υπονομεύσουν τις αλληλεπιδράσεις σου ή οι ενοχές για τις ευθύνες σου στο σπίτι ή ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να ρίξουν κλειδί στα σχέδια σου.

Αιγόκερως

Με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Κρόνου μπορεί να προκύψουν μικρές ανασφάλειες σχετικά με τις επιδόσεις σου ή συνειδητοποιήσεις για τις ευθύνες σου. Αντίθετα, τεχνικά προβλήματα μπορεί να καθυστερήσουν προσωρινά ένα έργο ή ένα σχέδιο. Ίσως χρειαστεί να κάνεις περισσότερες εργασίες για το σπίτι ή να χειριστείς κάποιες λεπτομέρειες πριν επιστρέψεις σ’ αυτές! Σκέψου ότι οι επιβραδύνσεις μπορεί τελικά να σε βοηθήσουν, ακόμα κι αν τώρα φαίνονται ενοχλητικές. Οι απογοητεύσεις σήμερα μπορεί να είναι αποκαλυπτικές γι’ αυτό δώσε προσοχή.

Υδροχόος

Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Κρόνου είναι λίγο επιλεκτική, καθώς μπορεί να σου υπενθυμίσει τα πράγματα που έχεις αγνοήσει. Μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στο να θέλεις να παίξεις πράγματα με ασφάλεια και να βγεις έξω και αυτή η ανησυχία μπορεί να κρύψει ή ακόμα και να συγκαλύψει τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες προσωρινά. Σκέψου ότι μπορεί να κυνηγάς μια επιθυμία που δεν είναι πραγματικά αυτό που θέλεις σήμερα. Ενώ τα ενεργειακά επίπεδα θα μπορούσαν να υποφέρουν λόγω της αναποφασιστικότητας, η οργάνωση και η μάθηση είναι ικανοποιητικές. Καθώς η μέρα προχωρά γίνεται πιο φυσικό να αφήσεις τις πρόσφατες απογοητεύσεις και πιέσεις και να προχωρήσεις μπροστά.

Ιχθύες

Μπορεί να δυσκολευτείς με μια απόφαση σήμερα, αλλά βγαίνεις στην κορυφή. Με τη διέλευση Ήλιου – Κρόνου να κυριαρχεί το πρώτο μισό της ημέρας, μπορεί να είσαι προσωρινά αβέβαιη για το πως να προχωρήσεις σε ένα θέμα και η στάθμιση των επιλογών σου δεν επιλύει απαραίτητα τα πράγματα. Ωστόσο μικρές προσαρμογές μπορεί να είναι ενδεδειγμένες και ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίσουν πλήρως το πρόβλημα, μετράνε. Μικρά ζητήματα και λόξυγκας μπορεί να είναι καλοί δείχτες ζητημάτων που μπορεί τελικά να ξεφύγουν από τον έλεγχο, αν δε δώσεις λίγη προσοχή τώρα.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164