Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με τον Πλούτωνα να τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του τώρα, τα θέματα που σχετίζονται με την καριέρα, τα οικονομικά και την οικειότητα πιθανότατα θα ξεμπλοκάρουν τις επόμενες εβδομάδες. Ακόμη κι έτσι, αυτή μπορεί να είναι μια έντονη στιγμή για γεγονότα στην καριέρα και την προσωπική σου ζωή. Τα ακραία συναισθήματα είναι πιθανά καθώς συμβαίνει η μετατόπιση. Ωστόσο, η ηχητική ενέργεια είναι μαζί σου για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές σε σχέση με ένα γονέα ή ένα αφεντικό καθώς προχωράς. Εάν υπάρχει μια αρνητική σκέψη ή μια κακή συνήθεια που πρέπει να απορρίψεις, αυτή είναι η ώρα να το κάνεις.

Ταύρος

Ο Πλούτωνας γυρίζει απευθείας μετά από μια ανάδρομη κίνηση από το Μάιο. Καθώς προχωράς η πίστη σε ένα σύστημα ή η πεποίθηση για μια συγκεκριμένη πεποίθηση επιστρέφει και η επιθυμία σου να εξερευνήσεις τον κόσμο αυξάνεται τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Η επιθυμία σου να μοιραστείς αυξάνεται. Τα προβλήματα με το σύντροφο ή ένα στενό φίλο που έχουν κρυφτεί κάτω από το χαλί αρχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια. Τα καλά νέα είναι ότι τώρα νιώθεις πιο ικανή να χειριστείς αυτά τα πράγματα και είσαι έτοιμη να κάνεις μακροχρόνιες βελτιώσεις. Ενώ η αλλαγή συμβαίνει τώρα, οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο συναισθηματικά αντιδραστικοί από ότι συνήθως.

Δίδυμοι

Ο Πλούτωνας σταθμεύει και στρίβει ορθόδρομος μετά τη ανάδρομη κίνηση του από το Μάιο. Τις επόμενες εβδομάδες θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να αναλάβεις τη δουλειά, τις καθημερινές σου συνήθειες, την υγεία και τα οικονομικά σου. Ανησυχείς λιγότερο με το αν έχεις κάνει τις σωστές επιλογές στο παρελθόν και περισσότερο εστιάζεις στην τρέχουσα πορεία και τις προοπτικές σου. θα αναγνωρίσεις πιο εύκολα τα περιττά στοιχεία στη ρουτίνα ή τις συμπεριφορές σου, διευκολύνοντας τον εξορθολογισμό. Μπορεί να κάνεις ενεργή έρευνα και μπορείς να εφαρμόσεις τον εαυτό σου με αυξημένη εστίαση και αφοσίωση.

Καρκίνος

Ο Πλούτωνας σταθμεύει και στρίβει απευθείας σήμερα μετά από πάνω από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης και μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση σημαντικής ανακάλυψης με μια στενή σχέση. Μπορεί να καταλήξεις σε μια απόφαση που έχει έρθει εδώ πολύ καιρό. Θα μπορούσες να εκπλαγείς αν ανακαλύψεις ένα σύμμαχο ή μια νέα πίστη σε κάποιον που ήδη γνωρίζεις. Μπορείς να μάθεις πολύτιμα πράγματα για κάποιον ξεχωριστό στη ζωή σου, να βρεις νέα επίπεδα σε ένα άτομο ή μια ιδιαίτερη σχέση. Είναι πιθανό να έχεις περισσότερη σαφήνεια στην ερωτική σχέση σου και συνεργασίες.

Λέων

Ο Πλούτωνας σταθμεύει και στρέφεται ορθόδρομος σήμερα, μετά από μια ανάδρομη κίνηση από το Μάιο. Αυτή η αλλαγή σε φέρνει στα πρόθυρα ορισμένων συναρπαστικών προσεγγίσεων για τη διαχείριση της οικιακής ζωής, της εργασίας και της υγείας σου. Ένα έργο εργασίας ή μια δουλειά μπορεί να προχωρήσει τώρα και τις επόμενες εβδομάδες. Το κίνητρο για την επιδίωξη ενός νέου προγράμματος υγείας ή που είχε προηγουμένως κλείσει μπορεί να επιστρέψει. Μπορεί να υπάρχει κάποια ένταση ενώ η μετατόπιση συμβαίνει τώρα, γι’ αυτό μη βιαστείς να κάνεις τίποτα.

Παρθένος

Μετά την ετήσια ανάδρομη πορεία, ο Πλούτωνας επιστρέφει ορθόδρομος και αυτή η αλλαγή σε βοηθά να ξαναχτίσεις τον ενθουσιασμό σου για χόμπι, διανοητικά ενδιαφέροντα, έργα, μελέτες και ρομαντισμό τις επόμενες εβδομάδες. Είναι καιρός να εφαρμόσεις πρόσφατες γνώσεις σχετικά με τις σχέσεις και τις επιδιώξεις σου. θα είσαι έτοιμη να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές και όλα ξεκινούν από τη στάση σου να αντέξεις και τα αυξανόμενα επίπεδα κινήτρων. Τα ρομαντικά συναισθήματα, τα προσωπικά ενδιαφέροντα, τα έργα και οι δημιουργικές αναζητήσεις είναι τμήμα ζωής που παίρνουν μια καλή ώθηση προς τα εμπρός τώρα.

Ζυγός

Ο Πλούτωνας τελειώνει σήμερα τον ανάδρομο κύκλο του που διήρκησε για πάνω από πέντε μήνες. Η ίδια η αλλαγή μπορεί να είναι λίγο δραματική ή μπορεί να νιώσεις πίεση όπως συμβαίνει αυτή τη βδομάδα. Ωστόσο, τα πράγματα σύντομα θα απογειωθούν ιδιαίτερα σε οικονομικά, οικιακά και οικογενειακά θέματα. Οι σχέσεις σου με την οικογένεια και τους οικογενειακούς ρόλους αλλάζουν και η αποφασιστικότητα σου να επιλύσεις τις προκλήσεις αυξάνεται. Το κίνητρο και η ενέργεια ανάληψης φόρτισης αυξάνονται. Αναγνωρίζεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις για καλύτερα αποτελέσματα τώρα και να τα αποκτήσεις.

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας στρέφεται ορθόδρομος σήμερα μετά από πάνω από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης, φέρνοντας ενέργεια στη ζωή σου. Έχε υπόψη σου, η ίδια η αλλαγή μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πίεση καθώς οι φιλοδοξίες σου να κάνεις αλλαγές μπορεί αρχικά να σε κατακλύσουν. Ζητήματα που έχουν θαφτεί ή σαρωθεί μπορεί να προκύψουν τώρα για καλύτερο χειρισμό. Μπορεί επιτέλους να καταλήξεις σε μια απόφαση ή ένα συμπέρασμα για κάτι που έχεις μαγειρέψει εδώ και αρκετό καιρό. Ένα έργο μπορεί να ξεμπλοκάρει ή έρχονται νέα που ωθούν τις σπουδές σου ή ένα εγχείρημα προς τα εμπρός.

Τοξότης

Ο Πλούτωνας τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και αργά αλλά σταθερά θα αναλάβεις τη ζωή σου, ειδικά σε περιοχές που κυβερνώνται και επηρεάζονται από τον Πλούτωνα. Λόγω της μακροπρόθεσμης διέλευσης του στο 2ο ηλιακό σου οίκο ο οποίος ολοκληρώνεται φέτος, αυτή η ενέργεια έχει να κάνει με το να νιώθεις περισσότερη δύναμη να κάνεις αλλαγές με αυτοεκτίμηση, αξία, χρήματα, ταλέντα, προσωπικά αντικείμενα και εισόδημα. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναγνωρίσεις και να εργαστείς για να αφήσεις τις αυτόματες συμπεριφορές που σε εμπόδιζαν να ευδοκιμήσεις.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας ολοκληρώνει τον ανάδρομο κύκλο του καθώς γίνεται ορθόδρομος από σήμερα, μετά από πάνω από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης. Αν και η ίδια η αλλαγή μπορεί να φαίνεται να μεγεθύνει τις πιέσεις και τις φιλοδοξίες σήμερα και αυτή τη βδομάδα, μόλις εξοικειωθείς με αυτή την ενέργεια, θα νιώσεις περισσότερο υπεύθυνη για τη ζωή σου. Είναι λιγότερο πιθανό να επικεντρωθείς σε προβλήματα και πιο πιθανό να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, να αναλάβεις τις παρορμήσεις σου και να επιλύσεις ζητήματα τις επόμενες εβδομάδες.

Υδροχόος

Ο Πλούτωνας στρέφεται ορθόδρομος και αυτό αποτελεί καλό οιωνό για την καριέρα, τη φήμη και τα συναισθήματα της αυτοκυριαρχίας σου. Ενώ η ίδια η αλλαγή μπορεί να είναι αποπροσανατολιστική σήμερα και αυτή την εβδομάδα, θα αρχίσεις να νιώθεις κάποια ξεμπλοκάρισμα και αυτό είναι καλό συναίσθημα. Είναι λιγότερο πιθανό να νιώσεις πιο πρόθυμη και εξοπλισμένη να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις . Μπορεί να αναβιώσεις ή να ανανεώσεις έργα στα οποία εργάζεσαι στα παρασκήνια. Υπάρχει μια αίσθηση κίνησης προς τα εμπρός, θετική, προσανατολισμένη στην ανάπτυξη.

Ιχθύες

Ο Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομος σήμερα και αυτή η αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε κάποια κίνηση προς τα εμπρός και μια ισχυρότερη αίσθηση ότι είσαι υπεύθυνη για τη ζωή σου, ιδιαίτερα για εκπαιδευτικές αναζητήσεις, φιλίες ή ομαδικές προσπάθειες. Κατά τη διάρκεια της αλλαγής που συμβαίνει σήμερα και αυτή τη βδομάδα, κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να συντονιστείς στους εσωτερικούς σου ρυθμούς, ώστε να ενεργείς αντί να αντιδράς. Υπάρχει κάποια τάση για ακραία συναισθήματα ή υπερβολές τώρα. Στο μέλλον θα διαπιστώσεις ότι οι αβεβαιότητες ξεκαθαρίζουν.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Jeremy Moeller/Getty Images

© 2024 tlife.gr