Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Είσαι σε συνεργατική, ευγενική διάθεση το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και οι άλλοι εκτιμούν τη συμβολή σου. Εάν αναζητάς νέες πληροφορίες ή προοπτικές, είναι μια ιδιαίτερα καλή μέρα για να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά με ένα πιο ευχάριστο τρόπο. Μπορείς να απολαύσεις μια έντονη αίσθηση ενθουσιασμού για πρόσφατα και επερχόμενα έργα και ενδιαφέροντα και οι άνθρωποι γύρω σου είναι πιο δεκτικοί στις ιδέες σου. Στην πραγματικότητα, κάποιος μπορεί να συμμετέχει ενεργά. Αργότερα σήμερα, μπορεί να είσαι λίγο πιο ευαίσθητη στις ανισορροπίες του περιβάλλοντος σου.

Ταύρος

Είσαι σε καλή θέση για να εστιάσεις στο χτίσιμο, την ανάπτυξη και την αναδιοργάνωση σήμερα και ο ενθουσιασμός σου για να πετύχεις κάτι είναι δυνατός. Η προσπάθεια σου να ενισχύσεις ή να φροντίσεις καλύτερα τους πόρους σου βρίσκεται στο επίκεντρο. Νιώθεις υπέροχα που αναλαμβάνεις την ευθύνη και τη δράση σε ένα πρακτικό θέμα. Αργότερα σήμερα ωστόσο μπορείς να αντιμετωπίσεις έναν έλεγχο πραγματικότητας, καθώς ο Ήλιο και ο Κρόνος πρόκειται να σχηματίσουν μια μικρή προκλητική όψη. Οι κοινωνικοί και οι εγχώριοι στόχοι μπορεί να φαίνονται εξίσου σημαντικοί τώρα και μπορεί να μην ξέρεις ποιον να επιλέξεις.

Δίδυμοι

Είναι μια καλή στιγμή να ακολουθήσεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή πάθος. Διαχειρίζεσαι το άγχος ή τις προβληματικές περιοχές με χιούμορ και προθυμία να αφεθείς και να προχωρήσεις. Η ικανότητα να βρεις κάτι να μάθεις σχεδόν σε οτιδήποτε βιώνεις τώρα, είναι το κλειδί για την ευτυχία και τη συναισθηματική ικανοποίηση σήμερα. Είναι μια καλή μέρα για προσωπική έλξη και φυσική γοητεία. Είσαι σε μια ευχάριστη κοινωνική και δημιουργική διάθεση. Αργότερα σήμερα, καθώς κατευθυνόμαστε προς μια άβολη γωνία Ήλιου – Κρόνου η ροή δεν είναι τόσο ομαλή, όμως για λίγο.

Καρκίνος

Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν την επιθυμία σου να φτιάξεις τη φωλιά σου και να καλύψεις τις ενδόμυχες ή πνευματικές σου ανάγκες. Διευκολύνουν επίσης την επίλυση προβλημάτων, ειδικά στον κόσμο των συναισθημάτων και των σχέσεων. Οι ευκαιρίες για να εκφράσεις τα ταλέντα ή τις γνώσεις σου μπορεί να είναι πολλές και μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα καλά με τον εγχώριο κόσμο ή την προσωπική σου ζωή, καθώς είσαι στην κορυφή των πραγμάτων. Κοιτάζεις γενναία μέσα σου αντί να ανησυχείς αδικαιολόγητα για το τι κάνουν οι άλλοι. Αργότερα σήμερα ωστόσο κατευθυνόμαστε προς μια δευτερεύουσα προκλητική πτυχή Ήλιου – Κρόνου η οποία μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα.

Λέων

Με τις σημερινές διελεύσεις της Σελήνης, φέρνεις πολύ ζωντάνια και ενθουσιασμό στις επικοινωνίες και τις δεσμεύσεις σου. Είναι μια στιγμή που νιώθεις αρκετά πρόθυμη και σίγουρη ειδικά με προσωπικά ενδιαφέροντα, έργα, μάθηση, σπουδές, φιλίες και ομαδικές προσπάθειες. Μπορεί να υπάρχει μια καλή αίσθηση συναισθηματικής σχέσης με τους άλλους και αισιοδοξία για μελλοντικές επιδιώξεις και δραστηριότητες. Αργότερα σήμερα ωστόσο, κατευθυνόμαστε προς μια διέλευση Ήλιου – Κρόνου και ήρθε η ώρα να ελέγξεις τον εαυτό σου για να δεις ότι δεν υπερβάλλεις.

Παρθένος

Είσαι σε καλή θέση για να αφήσεις σημάδι σε πρακτικά επίπεδα σήμερα και νιώθεις μάλλον ενθουσιώδης με πρόσφατα έργα και ιδέες. Τα χρήματα και τα επαγγελματικά θέματα μπορεί να είναι συναρπαστικά. Μπορεί να νιώσεις ευχάριστα τονωμένη και λίγο ανταγωνιστική, κάτι που σου δίνει ακριβώς την κατάλληλη ώθηση για να διαπρέψεις και να βελτιωθείς. Η εύρεση τρόπων για την καλύτερη διαχείριση και οργάνωση του χρόνου σου μπορεί τώρα να είναι ικανοποιητική. Αργότερα σήμερα μια διέλευση Ήλιου – Κρόνου μπαίνει στο παιχνίδι και μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να είσαι μόνη.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και συνδέεται καλά με τον Ήλιο, τον Άρη και το Δία. Εκφράζεσαι με φυσική ευκολία και βρίσκεις φυσικό να ακούς τα συναισθήματα σου. Αυτές οι διελεύσεις βοηθούν στη μείωση της πίεσης και της έντασης με λίγο χιούμορ, μια δραστηριότητα με νόημα ή ακόμα και μια καταπραϋντική απόσπαση της προσοχής. Η ικανότητα σου να αφεθείς και να προχωρήσεις είναι ζωτικής σημασίας για τη συναισθηματική ικανοποίηση σήμερα. Έχεις μια ευχάριστη, φρέσκια προοπτική και μια αίσθηση γενικής υποστήριξης και θετικότητας.

Σκορπιός

Ισχυρή ενέργεια είναι μαζί σου σήμερα για συγκέντρωση, εστίαση και παραγωγικότητα, ιδιαίτερα μέσα από λίγη γαλήνη και ησυχία. Μπορεί να σου αρέσει να εξετάζεις ένα θέμα και να εξερευνάς ένα θέμα πιο βαθιά. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά κάτω από την κουκούλα ή στα παρασκήνια και μπορεί να λάμπεις από ενθουσιασμό. Αργότερα σήμερα ωστόσο, το αρχικό σου ένστικτο μπορεί να χρειαστεί κάποια βελτίωση πριν αναλάβεις δράση. Προσεγγίζουμε μια πεμπτουσία Ήλιου – Κρόνου που περιπλέκει τις ενέργειες. Μπορεί να μαντέψεις τον εαυτό σου ή τις πρόσφατες αποφάσεις και μπορεί να υπάρξουν μικρά διλλήματα ή δύσκολες αποφάσεις.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει σταθερές ευκαιρίες και πνεύμα αποδοχής στις σχέσεις σου. Οι άνθρωποι έλκονται από εσένα, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου. Το να δραστηριοποιηθείς και να εμπλακείς με κάποιον μπορεί να είναι ικανοποιητικό και επιτυχημένο τώρα. Με τις τρέχουσες ενέργειες, τα πράγματα φαίνονται καλύτερα σε ομάδες ή ζευγάρια. Χρήσιμα νέα, ή ιδέες μπορούν να έρθουν και να σου φτιάξουν τη διάθεση. Με τον Ήλιο να διασχίζει τον τομέα της περιπέτειας σου αυτές τις μέρες, μπορεί συχνά να νιώθεις πιο ελεύθερη και πιο σίγουρη, αλλά αργότερα σήμερα θα μπορούσες να αισθανθείς διστακτική ή αβέβαιη.

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι παρατηρούν τι καταφέρνεις σήμερα και η ιδέα αυτού μπορεί να είναι απαλό κίνητρο. Σου υπενθυμίζεται το να πιέσεις λίγο περισσότερο ή να φροντίσεις καλύτερα τη ζωή σου. Αισθάνεσαι πιο σίγουρη ότι οι άλλοι βλέπουν την αξία σου. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να φροντίσεις τις επιχειρήσεις και να εργαστείς για την επίτευξη των στόχων ευεξίας σου. Αν και υπάρχει κυρίως θετική ενέργεια μαζί σου, αργότερα σήμερα με μια μικρή προκλητική όψη μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου, το καλύτερο στοίχημα σου είναι να εξετάσεις τι χρειάζεται προσαρμογή πριν προχωρήσεις.

Υδροχόος

Οι υποστηρικτικές διελεύσεις μπορούν να σε κάνουν να αισθάνεσαι εύθυμη. Σίγουρα οι πιο δημιουργικές και παιχνιδιάρικες πλευρές σου είναι μια πιο εύκολη πρόσβαση και έκφραση. Η ανάγκη σου να εκφραστείς και να βιώσεις τη ζωή με ένα νέο τρόπο, μπορεί επίσης να είναι τώρα πιο δυνατή. Το να νιώσεις λίγο ανταγωνιστική ή ενθουσιασμένη για νέους στόχους μπορεί να είναι κίνητρο. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 9ο οίκο σου όλη τη μέρα, η όραση σου είναι ευρεία και ως εκ τούτου σε βοηθά να βρεις περισσότερη χαρά στη ζωή σου.

Ιχθύες

Η κοινή χρήση δραστηριοτήτων μπορεί να είναι πιο παραγωγική σήμερα. Μπορείς να βρεις πολλά να κάνεις στην προσωπική σου ζωή ή στα παρασκήνια. Μπορεί να βάζεις περισσότερη ενέργεια για να βοηθήσεις τους άλλους και να κάνεις τα πράγματα να κυλούν ομαλά και ευτυχώς, είναι ευχάριστο. Μπορεί να νιώσεις αρκετά ολοκληρωμένη! Αργότερα σήμερα μια δευτερεύουσα προκλητική πτυχή Ήλιου – Κρόνου μπαίνει στο παιχνίδι και τα επίπεδα ενέργειας μπορεί να μειωθούν και ο χρόνος μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας. Βλέπεις τα ελαττώματα περισσότερο απ’ το συνηθισμένο , βοηθώντας στον εντοπισμό του τι πρέπει να διορθωθεί.

© 2024 tlife.gr