Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή επιρροή Αφροδίτης – Πλούτωνα φέρνει μια υγιή δόση ειλικρίνειας του εαυτού μας ή μια νέα διορατικότητα σε μια σχέση ή ένα εγχείρημα. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να εστιάσεις σε δραστηριότητες που προάγουν τη συναισθηματική ανανέωση. Επίσης σήμερα, μια Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σου και ένα προσωπικό θέμα ή έργο μπορεί να σε απασχολήσει. Μπορεί ακόμη να υπάρξει μια κατάσταση στην οποία ένας ανταγωνιστής ή αντίπαλος σου σε παρακινεί να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Παρατήρησε, κράτησε σημειώσεις και να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Πρέπει τώρα να ελέγξεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες που έχεις απορρίψει ή έχεις αφήσει ανεκπλήρωτες, ειδικά με την τόση πρόσφατη προσοχή στις ανάγκες των άλλων.

Ταύρος

Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα ενισχύει τα κίνητρα και τη δέσμευση σου. Τα συναισθήματα σου για ένα άτομο ή ακόμα και ένα έργο ή ιδέα τείνουν να εντείνονταν πιο ευχάριστα. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να επιδιορθώσεις ή να βελτιώσεις μια σχέση. Με τη σημερινή πανσέληνο επίσης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, μπορεί να υπάρξει ένα απίστευτο αίσθημα ελευθερίας που σχετίζεται με την αφαίρεση ενός μυστικού ή φόβου. Εάν έχεις σοβαρά άλυτα ζητήματα, τώρα είναι η ώρα να έρθεις σε επαφή μαζί τους. Για παράδειγμα, αν έθαβες τα συναισθήματα σου για κάτι ή ακόμη και για κάποιον, αυτό μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά. Είναι καιρός να αντιμετωπίσεις αλήθειες για τον εαυτό σου και τις προσκολλήσεις σου.

Δίδυμοι

Είσαι σε καλή κατάσταση για να ρίξεις την ενέργεια σου σε κάτι ιδιαίτερο. Θα μπορούσες να βρεις ένα συναρπαστικό έργο και να θελήσεις να το εξερευνήσεις περαιτέρω. Οι ερευνητικές προσπάθειες μπορούν να φέρουν καλά αποτελέσματα. Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα έχει να κάνει με το να ριχτείς σε αυτό που αγαπάς και αυτό μπορεί να σου αποσπά την προσοχή, αν αυτό που αγαπάς δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνεις! Η σημερινή πανσέληνος επίσης, προκαλεί την ανάγκη για ιδιαίτερη προσοχή στις φιλίες, την κοινωνική ζωή, τα δίκτυα, τους στόχους ευτυχίας, τα όνειρα και τις ελπίδες σου. Τα συναισθήματα για κάποιον ή ένα έργο μπορεί να ανθίσουν. Αυτό το φεγγάρι σου υπενθυμίζει την ανάγκη για τους άλλους, είτε πρόκειται για υποστήριξη είτε για την αίσθηση του ανήκειν.

Καρκίνος

Είσαι σε καταπληκτική φόρμα για να ακολουθήσεις ένα πάθος ή να ενισχύσεις ένα δεσμό. Οι σχέσεις βελτιώνονται με περισσότερη εστίαση, παρουσία και συμμετοχή. Αξιοποιείς στο έπακρο μια κατάσταση τώρα, καθώς η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας εναρμονίζονται. Η εμπιστοσύνη σου στην ικανότητα σου να επιλύεις συγκρούσεις ή να ξεπερνάς εμπόδια μπορεί να είναι μέρος του τρόπου με τον οποίο προκαλείς καλή τύχη! Επίσης σήμερα μια πανσέληνος, σου υπενθυμίζει την ανάγκη να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην εργασία ή τη φήμη σου. Μια ευθύνη ή μια έκκληση για δράση είναι πιθανή και μπορεί να αναγνωρίσεις την ανάγκη να εκτελέσεις ή να αναλάβεις την ηγεσία. Μπορεί να προκύψει μια ανταμοιβή, ένα βραβείο ή ένα αποκορύφωμα ενός έργου, που θα σε βγάλει από το καβούκι σου.

Λέων

Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να ρίξεις τον εαυτό σου σε ένα έργο ή σε μια δραστηριότητα που απολαμβάνεις, κυρίως που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι μια καλή στιγμή να δεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σου με ειλικρίνεια και να επωφεληθείς από αυτά που ανακαλύπτεις. Μπορεί να αναγνωρίζεις συναισθηματικά εμπόδια και να βρεις τρόπους να τα ξεπεράσεις. Οι αποφάσεις βελτιώνονται καθώς αυξάνεται η αυτοκατανόηση. Η σημερινή πανσέληνος επίσης, είναι ένα κάλεσμα για να διευρύνεις τα ενδιαφέροντα και τις εμπειρίες σου, ιδιαίτερα αν έχεις επικεντρωθεί εντατικά στην προσωπική σου ζωή. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σου ξυπνήσει την ανάγκη για πιο ζωηρές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα.

Παρθένος

Είσαι σε μια εξαιρετική θέση για να μάθεις κάτι για τον εαυτό σου, ένα συγκεκριμένο άτομο ή έργο στη ζωή σου σήμερα. Έχεις υποστήριξη για να ρίξεις ενέργεια στην επικοινωνία και η αποκαλυπτική δυναμική μπορεί να εμφανιστεί έντονα σε μια στενή σχέση. Οι συζητήσεις είναι ζωηρές και συγκινητικές σήμερα. Επίσης σήμερα, μια πανσέληνος μπορεί να φέρει αποκαλύψεις και σημεία καμπής που σχετίζονται με μια στενή σχέση, ένα έργο πάθους ή χρήματα που οφείλονται ή μοιράζονται. Μπορεί να αποκτήσεις νέες πληροφορίες σχετικά με κοινόχρηστους πόρους ή χρέη και δάνεια. Εάν εξαρτήθηκες από μια κατάσταση, άτομο ή συνήθεια, τώρα αναγνωρίζεις την ανάγκη να κάνεις ενδυναμωτικές αλλαγές. Βλέπεις το φως για να απελευθερωθείς από ένα βάρος.

Ζυγός

Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα σε βοηθά να εστιάσεις και ενισχύει την προσωπική σου παρουσία και δύναμη. Αποκτάς μια νέα κατανόηση των πόρων και των ταλέντων σου. Όσο πιο ενδυναμωμένη νιώθεις τόσο πιο κοντά πλησιάζεις στην καρδιά και τις αυθεντικές επιθυμίες σου. Η ικανότητα σου να κάνεις στρατηγική και ακόμη και να κρατάς τη γλώσσα σου, φέρνει τις περισσότερες ανταμοιβές σήμερα! Η σημερινή επίσης πανσέληνος σου υπενθυμίζει ότι χρειάζεσαι τους άλλους για να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερη. Αυτό το φεγγάρι διευρύνει τα συναισθήματα σου ιδιαίτερα για τις σχέσεις και μπορεί να ανακαλύψεις τα συναισθήματα σου για ένα θέμα, ή κάτι για σένα μπορεί να βγει στο φως.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι ισχυρή για την προσέλκυση ή την ενίσχυση μιας σχέσης και για το αίσθημα υποστήριξης και εκτίμησης από ένα φίλο ή σύντροφο. Η ανάπτυξη και η βελτίωση των συνδέσεων σου μπορεί τώρα να είναι στο επίκεντρο σου. Η τόνωση του εσωτερικού σου εαυτού σε βοηθά να εκφραστείς πιο δημιουργικά και από καρδιάς. Η σημερινή πανσέληνος μπορεί να φέρει την προσοχή σου σε προθεσμίες ή πιεστικά θέματα που σχετίζονται με την εργασία ή την υγεία, καθώς συμβαίνει στον ηλιακό 6ο οίκο σου. Ξυπνά με την ανάγκη να βελτιώσεις την ισορροπία εργασίας – ανάπαυσης δίνοντας περισσότερη προσοχή στην ανάγκη σου για τάξη στην καθημερινή σου ζωή. Μπορεί να βιώσεις κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τη δουλειά, τις συνήθειες ή την υγεία και ευεξία σου.

Τοξότης

Οι συναισθηματικές επιθυμίες μπορεί να είναι στο επίκεντρο τώρα, αλλά μπορείς πιο εύκολα να τις κατανοήσεις και να εργαστείς γι’ αυτές. Υπάρχει επίσης καλή ενέργεια για ανακύκλωση ή επαναχρησιμοποίηση πόρων με τέτοιο τρόπο ώστε να τους μεταμορφώσεις. Η αίσθηση των επιχειρήσεων και των χρημάτων είναι εξαιρετική. Μπορεί να προκύψει νέα γνώση για οικονομικά θέματα ή θέματα ασφάλειας. Η σημερινή επίσης πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της χαράς, της ευχαρίστησης, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας και μπορεί να προκαλέσει μια σημαντική συνειδητοποίηση σχετικά με ένα ειδύλλιο ή ένα έργο κατοικίδιων ζώων. Άκουσε τη διαίσθηση σου για ένα θέμα, ακόμα και να προκύψει ξαφνικά και σε εκπλήξει.

Αιγόκερως

Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα ενισχύει τη διάθεση σου, τις δυνάμεις έλξεις και την αποφασιστικότητα. Το να προσφέρεις την τεχνογνωσία σου για να βοηθήσεις άλλους μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες ανταμοιβές για εσένα ή να απολαύσεις πληρέστερα τη συνεισφορά και την κοινή χρήση για τις εγγενείς ανταμοιβές. Η σημερινή πανσέληνος επίσης, ξυπνά την ανάγκη σου να καλύψεις τις ανάγκες σου για φροντίδα, άνεση, ασφάλεια και εξοικείωση. Μπορεί να φέρει φώτιση ή ένα σημείο καμπής σε οικογενειακά, σπίτι και προσωπικά θέματα. Μπορεί να αναγνωρίσεις ανάγκες που πρόσφατα παραμέλησες ή παρέβλεψες, βοηθώντας σε να προχωρήσεις.

Υδροχόος

Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς σε μια ευχάριστη αναζήτηση, με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να εναρμονίζονται. Αναζητάς κάτι ουσιαστικό για να βάλεις την καρδιά σου και με αυτό το κίνητρο μπορείς να καταφέρεις και να αποκαλύψεις πολλά. Θα διαπιστώσεις ότι η πεποίθηση πίσω από τις επιθυμίες και τις ιδέες σου προσελκύει υποστήριξη από τους άλλους. Επίσης σήμερα, μια πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει μια σημαντική συνειδητοποίηση σχετικά με τις καθημερινές σου υποθέσεις, την κινητικότητα, τις σπουδές ή τη γενική νοητική προοπτική και τις επικοινωνίες σου. Σε βοηθά να απελευθερωθείς, να καθαρίσεις και μια αποκάλυψη για τα συναισθήματα σου σε ένα θέμα μπορεί να σε ωθήσει σ’ αυτό.

Ιχθύες

Μπορεί να σου αρέσει να δημιουργείς πάθος για μια ιδέα ή ένα έργο σήμερα. Μπορεί να υπάρχουν έντονα δημιουργικές και ρομαντικές ενέργειες που ρέουν τώρα. Με αυτή την ενέργεια, θα μπορούσες να προσελκύσεις μια νέα ιδέα ή άτομο, ή ένα τρέχον έργο ή μια σχέση επωφελείται από την αμέριστη προσοχή σου τώρα. Οι φίλοι είναι υποστηρικτικοί και ενδιαφέρονται για την άποψη σου. Επίσης σήμερα, μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις με την πανσέληνο στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Θα μπορούσαν να ξυπνήσουν τα συναισθήματα σου σχετικά με τα χρήματα, την ιδιοκτησία, τα τιμαλφή, τις αξίες, τα ταλέντα, το μοίρασμα των ευθυνών και τη δυναμική εξουσίας. Ο στόχος τώρα θα πρέπει να είναι να εργαστείς για μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, αξία, ασφάλεια και άνεση.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

© 2024 tlife.gr