Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο ακριβώς πίσω από το δικό σου και είναι ένα καλό μέρος σου αποσύρεται. Ευτυχώς το μυαλό σου σε μεταφέρει σε θετικά μέρη σήμερα και μπορεί κάλλιστα να βρεις κάποια έμπνευση. Μια ευθυγράμμιση Ερμή – Ουρανού που επηρεάζει τη σημερινή μέρα, σε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά. Οι ενέργειες του σε αποσπούν τόσο ώστε να αφήνεις πίσω σου κάτι που δε χρειάζεσαι πια. Οι ιδέες μπορεί να σου έρθουν ξαφνικά ή αστραπιαία και οι συζητήσεις τείνουν να είναι συναρπαστικές, ασυνήθιστες ή προοδευτικές. Τα χρήματα και τα επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να βρίσκονται στο επίκεντρο και η πρωτοποριακή σκέψη μπορεί να περιστρέφεται γύρω από αυτά τα θέματα.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον κοινωνικό σου τομέα και εσύ αντιμετωπίζεις μια πιο ζωτική ανάγκη για μη απαιτητικές καταστάσεις. Η ελαφριά, χαρούμενη παρέα θα ήταν τέλεια αυτή τη στιγμή. Αυτός ο θετικός συναισθηματικός προσανατολισμός ενισχύεται από συναρπαστικά έργα ή προσωπικά ενδιαφέροντα στα έργα. Ο Ερμής και ο Ουρανός οδεύουν προς την ευθυγράμμιση στο ζώδιο σου, βοηθώντας σε να ανησυχείς λιγότερο για τα προβλήματα και να συντονιστείς στις πιθανές ευκαιρίες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσεις ιδέες ή να αναπτύξεις μια σπίθα ενδιαφέροντος για ένα νέο θέμα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και αυτό μπορεί να σε βάλει σε μια μάλλον φιλόδοξη ή υπεύθυνη νοοτροπία. Γίνεσαι αντιληπτή και η απόδοση σου, στο παρελθόν ή στο παρόν λαμβάνει τη μεγαλύτερη προσοχή τώρα. Μια ευθυγράμμιση Ερμή – Ουρανού που επηρεάζει τη σημερινή μέρα σε δυναμώνει σε νοητικό επίπεδο. Μπορεί να εμφανιστούν νέες πληροφορίες ή μπορείς να έχεις μια ξαφνική εικόνα για το πως να αφήσεις κάτι πίσω σου. Μπορεί να καταλήξεις σε μια ιδέα που συμπληρώνει μια εικόνα ενός θέματος και είναι συναρπαστική.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνά στον τομέα του πνεύματος σου και εστιάζεις σ’ αυτό που πρόκειται να έρθει. Δεν είναι μόνο να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, αλλά να διευρύνεις τις εμπειρίες σου. Οι ενέργειες και οι επικοινωνίες σου σήμερα μπορούν να πυροδοτήσουν νέες κατευθύνσεις για τις σκέψεις σου και ίσως κάποιες συναρπαστικές νέες ιδέες. Ωστόσο η αποσύνδεση ή η απεμπλοκή μπορεί να σε βοηθήσει με εκπληκτικούς τρόπους. Η υποχώρηση από ένα πρόβλημα σου δίνει τη δυνατότητα να οραματιστείς λύσεις. Άκουσε τη διαίσθηση σου καθώς επινοείς νέους τρόπους για να επιδιώξεις μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας και νέες μεθόδους ή στρατηγικές.

Λέων

Η Σελήνη περνά σήμερα στον τομέα της οικειότητας σου και εσύ βλέπεις τον κόσμο λίγο διαφορετικά από το ρόλο ενός παρατηρητή. Μπορεί να βρεθείς σε θέση να παίξεις το ντεντέκτιβ και αυτό να είναι πολύ ευπρόσδεκτο. Ωστόσο, καθώς η μέρα προχωρά μπορείς να επωφεληθείς από τη σμίκρυνση και τη λήψη υπόψη της ευρύτερης εικόνας. Οι ιδέες μπορούν να σε εμπνεύσουν και να προκύψουν υπέροχες συζητήσεις. Καθώς ο Ερμής και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται, θα μπορούσε να υπάρχει καινοτόμος σκέψη για μια επιχειρηματική ή επαγγελματική προοπτική ή έναν μακροπρόθεσμο στόχο.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο αντίθετο ζώδιο σου και βλέπεις τη ζωή σου λίγο διαφορετικά. Βασίζεσαι πιο φυσικά στην έμφυτη σοφία και συμπόνια σου για να επιλύσεις ένα πρόβλημα. Μπορεί να μεσολαβήσεις σε μια σύγκρουση και οι μοναδικές σου δεξιότητες εκτιμώνται και χρησιμοποιούνται πλήρως. Η αυτοπεποίθηση σου είναι ισχυρή και ενισχύεται σε ορισμένες ιδέες και μια ευθυγράμμιση Ερμή – Ουρανού στην πορεία, είναι ισχυρή για τη δημιουργία συναρπαστικής νέας σκέψης. Αντίθετα, ενδιαφέρουσες πληροφορίες έρχονται στο δρόμο σου.

Ζυγός

Η σημερινή Σελήνη σε κρατά συγκεντρωμένη στο να τακτοποιήσεις τη ζωή σου ή να τη διαμορφώσεις. Είναι ωραίο να φροντίζεις τα χαλαρά άκρα. Η διαύγεια προέρχεται από τη διανοητική απόσπαση σήμερα, καθώς ο Ερμής και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται. Μπορεί να υπάρχουν νέα ή ιδέες για τα οικονομικά, τα χρέη ή τις προσκολλήσεις σου που να σε εκπλήξουν και να σου φανούν πολύ χρήσιμες. Το κομμάτι του πάζλ που λείπει από ένα μυστήριο μπορεί να αναδυθεί, μια αποκάλυψη για μια στενή σχέση μπορεί να εμφανιστεί έντονα ή μια ξαφνική λαχτάρα για περισσότερη ανεξαρτησία εμφανίζεται τώρα.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της αγάπης, της αναψυχής και της δημιουργικότητας σου. Νιώθεις πιο δημιουργική απ’ ότι συνήθως και το να εκφράσεις τα συναισθήματα σου είναι φυσικό. Η σημερινή μέρα περιέχει ηχητική ενέργεια για να αποκολληθεί και να αφήσει το μυαλό σου να περιπλανηθεί με όλους τους σωστούς τρόπους, καθώς η μέρα προχωρά. Η ευθυγράμμιση Ερμή – Ουρανού μπορεί να σημαίνει μια επαναστατική συνομιλία ή ιδέα που δημιουργείται με ή σχετικά με το σύντροφο ή ένα κομμάτι πληροφοριών που λείπει και αλλάζει το παιχνίδι.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και ένα μεγάλο μέρος σου θέλει να εγκατασταθεί και να απολαύσει λίγη ησυχία. Ωστόσο οι ενέργειες είναι κατάλληλες για να κρατήσεις το μυαλό σου ανοιχτό σε νέες δυνατότητες. Ο Ερμής και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές νέες ιδέες σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου, αλλαγές προγράμματος ή νέα έκπληξη. Εφευρετικές νέοι μέθοδοι για να χειριστείς τη δουλειά ή τα θέματα υγείας μπορεί να είναι στο προσκήνιο ή θα μπορούσες να νιώσεις έμπνευση για να ξεκινήσεις ένα νέο έργο.

Αιγόκερως

Η σημερινή Σελήνη θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις την ενέργεια της εύκολη, καθώς κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου. Νιώθεις λίγο πιο ελεύθερη να εκφράσεις την παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Με τον Ερμή και τον Ουρανό να κατευθύνονται προς μια ευθυγράμμιση στον τομέα της χαράς σου, η προοπτική σου αλλάζει καθώς διασκεδάζεις νέες δυνατότητες. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις στη ρομαντική ή συναισθηματική σου ζωή ή μια ειλικρινής και ευθύς συζήτηση βρίσκεται στο επίκεντρο. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για νέες μεθόδους ή προσεγγίσεις στα χόμπι, τον ελεύθερο χρόνο και τις σχέσεις σου.

Υδροχόος

Η σημερινή Σελήνη σε κάνει να παραμείνεις σε οικεία πρόσωπα, χώρους και μέρη. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού κύκλου για να πάρεις τον προσανατολισμό σου, αντί να ρισκάρεις ή να πιέζεις σκληρά και μπορεί να αισθάνεσαι καλά με το να χαλαρώσεις λίγο. Ωστόσο η σημερινή μέρα μπορεί να είναι συναρπαστική για ικανοποιητικές συζητήσεις και εμπνευσμένες ιδέες, ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Ερμής και Ουρανός πρόκειται να ευθυγραμμιστούν, βοηθώντας σε να απελευθερωθείς από τους περιορισμούς. Η αντίληψη σου για τη δυναμική της οικογένειας ή οι ιδέες σου για την προσωπική σου ζωή και τις ρυθμίσεις διαβίωσης αλλάζουν.

Ιχθύες

Η σημερινή Σελήνη σε βρίσκει στο επίκεντρο, αλλά απασχολημένη με έργα και προσωπικά ενδιαφέροντα. Μπορεί να μην αισθάνεσαι πολύ συγκεντρωμένη, αλλά θα μπορούσες να λαμβάνεις κάθε είδους χρήσιμα στοιχεία. Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας οδεύει προς την ευθυγράμμιση του με τον Ουρανό στον τομέα της επικοινωνίας σου και μπορείς να είσαι ασυνήθιστα ομιλητική και ζωηρή. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για νέες ιδέες ή περιστροφές σε μια κατάσταση και μπορείς να επωφεληθείς από κάποια ψυχική ανανέωση.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164