Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η υποστήριξη ή η ψυχολογία των άλλων είναι στην πρώτη γραμμή σήμερα. Οι προσδοκίες σου από τη ζωή μπορεί να είναι υψηλότερες από το συνηθισμένο, αλλά όχι τόσο υψηλές ώστε να ετοιμάζεσαι για πτώση και είναι λογικό να αφήσεις αυτή την απαλή περιέργεια και το αισιόδοξο πνεύμα να καθοδηγούν τη μέρα. Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να αντιδράσεις γρήγορα και να επαναφέρεις τον εαυτό σου πίσω τις επόμενες μέρες, αλλά φαίνεται να εμφανίζονται ωραίες ευκαιρίες μέσα από δίκτυα, ομάδες και φίλους. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια κοινωνικά ισχυρή μέρα για σένα.

Ταύρος

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της από το δημιουργικό σου τομέα νωρίς σήμερα, αλλά μετά περνά στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Μετακινείσαι από ένα παιχνιδιάρικο πνεύμα σε μια επιθυμία ή ανάγκη να φροντίσεις τις επιχειρήσεις. Λαμβάνεις βοήθεια από ένα τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα που σε βοηθά να κερδίσεις γρήγορα την υποστήριξη των άλλων. Είναι καιρός να οργανώσεις τη ζωή σου με θεμελιώδεις τρόπους, με έμφαση στις λεπτομέρειες και σου αρέσει ιδιαίτερα να συνδυάζεις τα πράγματα μαζί.

Δίδυμοι

Όσο κι αν θα ήθελες να βασιστείς σε άλλους μπορεί να μην είναι πολύ διαθέσιμοι ή υποστηρικτικοί κατά καιρούς τις επόμενες μέρες, καθώς θα μπορούσαν να είναι τυλιγμένοι στα δικά τους προβλήματα και ανησυχίες. Ωστόσο, αυτό το είδος μικρής πρόκλησης σου επιτρέπει ένα μικρό διάλλειμα ή χώρο για να χειριστείς άλλους τομείς της ζωής σου. Αποφάσισε να κάνεις το δικό σου, χωρίς να ανησυχείς για το τι κάνουν ή δεν κάνουν οι άλλοι και θα είσαι σήμερα σε εξαιρετική φόρμα. Εάν αναρωτιέσαι άσκοπα ή ξαφνικά αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κατανοήσεις τους λόγους πίσω από τα συναισθήματα σου.

Καρκίνος

Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου με μια αποστολή παραμένοντας ευχάριστα απασχολημένη, αλλά η μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου νωρίς σήμερα, σε βρίσκει με το να χρειάζεσαι περισσότερη εξοικείωση, άνεση και ησυχία. Αφιέρωσε αυτό το χρόνο για να μειώσεις τους ρυθμούς και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Είσαι έτοιμη για πιο βαθιές συνδέσεις και οι λύσεις έρχονται ιδιαίτερα φυσικά. Τις επόμενες μέρες μπορεί να υπάρχει μια συγκρατημένη ατμόσφαιρα γύρω σου, αλλά υποβόσκουσα ένταση που μπορεί να αφορά μια απογοήτευση στην οικεία ζωή σου ή μια χαμένη ευκαιρία.

Λέων

Ξεκινάς τη μέρα με πρακτικό πνεύμα, αλλά όσο κυλούν οι ώρες γίνεσαι πιο πολυάσχολη καθώς εξελίσσετε. Ευτυχώς προσαρμόζεσαι όμορφα με αυτή τη νέα ενέργεια. Μπορεί να ενδιαφέρεσαι ενεργά για να μάθεις νέα πράγματα και να συνδεθείς με τους άλλους. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για την επίλυση συγκρούσεων και για να επωφεληθείς από τη συμβολή και τη βοήθεια τους. Τις επόμενες μέρες υπάρχει μια γενική τάση να κρατάς γερά παλιές πληγές, αγανάκτηση, συνήθειες ή άλυτα θέματα. Ωστόσο αναγνωρίζεις ότι αυτά μπορούν να σε εμποδίσουν να αναπτυχθείς, να βελτιωθείς και να ευδοκιμήσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο σου καθώς ξεκινάς τη μέρα, ενισχύοντας τα συναισθήματα σου, αλλά μάλλον γρήγορα μετακινείται στον τομέα των πόρων σου. Η τάση τώρα είναι να θέλεις να φτιάξεις κάτι αντί να καινοτομήσεις. Ταυτόχρονα, η φροντίδα της υγείας σου μπορεί να είναι μια διασκεδαστική άσκηση καθώς η Σελήνη εναρμονίζεται με τον αποφασιστικό Πλούτωνα στον τομέα της ευεξίας, της ρουτίνας και της εργασίας σου. Η υποστήριξη και η βοήθεια άλλων φέρνει υπέροχες ανταμοιβές. Κατά καιρούς τις επόμενες μέρες υπάρχει μια τάση να ενδιαφέρονται όλοι για ένα μικρό θέμα που καθυστερεί τη πρόοδο και τη διασκέδαση σου σε άλλους τομείς.

Ζυγός

Ενώ συνεχίζεις να λαχταράς την ευκαιρία να κουκουλώσεις καθώς ξεκινάς τη μέρα, η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου και τα συναισθήματα αρχίζουν να χρειάζονται πιο φανερά κανάλια έκφρασης! Είσαι πιο διαθετημένη να αναζητήσεις αναγνώριση και ενίσχυση. Καθώς η Σελήνη στο ζώδιο σου εναρμονίζεται με το Πλούτωνα, είσαι σε μια αποστολή να βρεις τη χαρά σου. Τα έμφυτα ταλέντα, οι δυνάμεις και οι ελκυστικές σου ιδιότητες αποκαλύπτονται και οι άνθρωποι τα εκτιμούν περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Τις επόμενες μέρες είναι σημαντικό να τιμάς τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τις στρατηγικές σου.

Σκορπιός

Ενώ ξεκινάς τη μέρα με συναισθηματική εστίαση στη συντροφικότητα, η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής νωρίς σήμερα σε βρίσκει να χρειάζεσαι μια παύση. Το να είσαι πιο αυτοπροστατευτική με τα συναισθήματα σου μπορεί τώρα να είναι χρήσιμο. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να μοιραστείς όμορφες αναμνήσεις και να ενισχύσεις μια σχέση στη διαδικασία. Αυτές τις μέρες μπορεί να υπάρξουν στιγμές που τα πάθη φουντώνουν και μπορεί να μην βλέπεις πάντα πέρα από τη στιγμή. Ευτυχώς κάνεις ένα βήμα πίσω από έναν ταραχώδη ρυθμό στη διαδικασία.

Τοξότης

Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα θέλοντας να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, αλλά η μετακίνηση της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα νωρίς σήμερα, αλλάζει τη συναισθηματική σου εστίαση μάλλον γρήγορα. Λαχταράς περισσότερη αναψυχή και η φιλική ενέργεια τείνει να κυριαρχεί, συμβάλλοντας στη μείωση της πίεσης. Μπορεί να νιώθεις πιο άνετα να απομακρύνεις τον εαυτό σου από τη δράση ή τις έντονες καταστάσεις, αλλά επίσης εκτιμάς την πνευματική συντροφιά ή την τόνωση. Τις επόμενες μέρες μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να είσαι σε επιφυλακή για μια τάση υπέρβασης όταν πρόκειται για προθεσμίες, έργα, σχέδια ή εργασία.

Αιγόκερως

Η μέρα ξεκινά με κάποια διασπορά ενέργειας, αλλά διαμορφώνεται έτσι ώστε να είναι πολύ πιο συγκεντρωμένη καθώς προχωρά. Μπορεί να υπάρξει ευχάριστη πίεση για να φροντίσεις τις επιχειρήσεις καθώς έρχεσαι σε επαφή με ήπιες φιλοδοξίες. Είσαι έτοιμη να εργαστείς για τις ανταμοιβές σου και δεν επικεντρώνεσαι μόνο στην άμεση ικανοποίηση. Στην πραγματικότητα, είναι υπέροχο να κάνεις υπομονή και να πας να φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Εκτιμάς επίσης τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Τις επόμενες μέρες, πιθανότατα θα πρέπει να προσέχεις την υπέρβαση με τα χρήματα ή τα ταλέντα σου.

Υδροχόος

Ενώ μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα νιώθοντας κάπως εσωστρεφής, η ανάγκη σου για νέες εμπειρίες όσο μεγάλες και μικρές, χτίζονται σήμερα. Νιώθεις λίγο πιο σίγουρη και άνετη με τον εαυτό σου και νιώθεις ότι φτιάχνεις τη δική σου τύχη τώρα. Με μια μικρή προκλητική διέλευση Δία – Πλούτωνα αυτές τις μέρες, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να επιμείνεις στην εργασία ειδικά εάν αισθάνεσαι πολύ κοντά σε ένα θέμα. Θα ήταν κρίμα να βάλεις τον εαυτό σου πίσω με βάση τις ανησυχίες, ειδικά για πράγματα που δεν είναι σίγουρα, επομένως ίσως είναι καλύτερο να βασιστείς στον αυτοέλεγχο.

Ιχθύες

Η επιθυμία σου να ζευγαρώσεις παραμένει έντονη καθώς ξεκινάς τη μέρα, αλλά η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου νωρίς σήμερα και η ανάγκη σου να παρατηρείς και να στοχάζεσαι ενισχύεται. Έχεις την τάση να επεξεργάζεσαι τα συναισθήματα σου και τα πρόσφατα γεγονότα και αποδεικνύεται αρκετά ικανοποιητικό και χρήσιμο ταυτόχρονα. Αντί να πιέζεις προς τα εμπρός με νέες δραστηριότητες, αφιερώνεις χρόνο για να εξερευνήσεις τι υπάρχει στο εσωτερικό. Με τη μικρή σύγκρουση Δία – Πλούτωνα αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι μπορεί μερικές φορές να είναι εύκολοι στο έναυσμα. Ωστόσο βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις μπορούν να σε κρατήσουν πίσω!

© 2024 tlife.gr