Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί σήμερα να αντιμετωπίζεις αμφιβολίες για τον εαυτό σου και αβεβαιότητα. Επιδίωξε να βρεις τρόπους να ξεπεράσεις αυτούς τους φόβους, ώστε να μπορέσεις να αγκαλιάσεις ευκαιρίες. Το να αναγνωρίσεις ότι οι ανασφάλειες μπορεί να σε κρατούν πίσω είναι σημαντικό τώρα, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αυτούς τους φόβους εποικοδομητικά. Ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις για να διαχειριστείς τις ανησυχίες σου και να αποφύγεις συζητήσεις για χρήματα αυτή τη στιγμή, οι οποίες τείνουν να κάνουν κύκλους προσωρινά. Η Αφροδίτη και ο Δίας προσεγγίζουν ένα αρμονικό τρίγωνο και μπορεί να είναι μια στιγμή για να απολαύσεις ένα νέο έργο ή να ασχοληθείς με ένα νέο ενδιαφέρον.

Ταύρος

Σκέψου μήπως παίρνεις κάτι πολύ προσωπικά σε σημεία σήμερα, καθώς μπορεί να είσαι πιο ευαίσθητη στις καταστάσεις και τους ανθρώπους που φαίνεται να εμποδίζουν την πρόοδο σου ή να προσθέτουν στις εργασίες σου. Οι δημιουργικές ορμές είναι ισχυρές και μπορείς να κάνεις πολλά με αυτές, αν μπορέσεις να εξημερώσεις κάποια αμφιβολία για τον εαυτό σου. Η απόλαυση της ημέρας μπορεί μερικές φορές να διακυβευτεί από την ανησυχία για πράγματα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Στόχος να αντιμετωπίσεις τους αμφισβητούμενους δαίμονες!

Δίδυμοι

Κάτι από το παρελθόν μπορεί να προκύψει σήμερα, καθώς ο Ήλιος και ο Χείρωνας σχηματίζουν μια μικρή προκλητική όψη. Αν και μπορεί να αισθάνεσαι άβολα αρχικά, μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση συναισθηματικής ανακάλυψης αργότερα. Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητοι στα υπόγεια ρεύματα στο περιβάλλον τους. Αν εξετάσεις τι μπορεί να σε εμποδίζει από τη μάθηση και την ανάπτυξη, θα βάλεις τον εαυτό σου σε καλύτερη θέση να αγκαλιάσει νέες ευκαιρίες καθώς προκύπτουν. Ωστόσο, τα μικρά πράγματα που συνήθως καταλαμβάνουν τόσο πολύ χρόνο δε φαίνονται τόσο πιεστικά ή ανησυχητικά αργότερα σήμερα.

Καρκίνος

Η ανασφάλεια για θέματα εργασίας, απόδοσης ή κατεύθυνσης ζωής μπορεί να εμφανιστεί σήμερα που θα σε οδηγήσει σε κάποιες αμφιβολίες για να συλλογιστείς. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι αυτή είναι μια προσωρινή φάση. Το κλειδί για την πλοήγηση σε αυτό είναι η αυτογνωσία. Η κατανόηση των συναισθημάτων σου και των καταστάσεων που βρίσκεσαι ή η επαφή με συμπεριφορές ή φόβους που σε έχουν κρατήσει πίσω, μπορεί να είναι ενδυνάμωση. Καθώς η μέρα προχωρά, πλησιάζουμε σε ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Δία το οποίο μπορεί να ενισχύσει τις φιλίες και τις οικογενειακές σχέσεις.

Λέων

Θα μπορούσες να παλέψεις με κάποιες αμφιβολίες ή ενοχές, αν αγνοείς συγκεκριμένες εργασίες ή καθυστερείς και σήμερα μπορεί να αναγκάσεις τα πράγματα. Είναι καλή ιδέα να αντιμετωπίσεις αυτά τα ζητήματα για να ελευθερωθείς και να απολαύσεις ευκαιρίες. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των συνεργασιών σου και παρόλο που μπορεί να μην καταλαβαίνετε πάντα ο ένας στον άλλον σήμερα, είναι μια καλή στιγμή να συναναστραφείς με κάποιον. Καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε αρμονία με το Δία, αισθάνεσαι πιο γεμάτη όσο οι ώρες τις ημέρας κυλούν.

Παρθένος

Η σημερινή επιρροή του Ήλιου – Χείρωνα μπορεί να προκαλέσει ενοχές ή ανεπεξέργαστες απογοητεύσεις και συναισθήματα. Θα μπορούσες να παλεύεις με μικρές προκλήσεις υγείας ή κινήτρων. Το να επιτρέπεις στον εαυτό σου να σπάσει τη ρουτίνα και να είναι περιπετειώδης μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μερικούς από τους φόβους ή τις αμφιβολίες σου και η λύση μπορεί κάλλιστα να είναι να εξισορροπήσεις τη ζωή σου με κρίσιμους τρόπους. Είναι μια καλή στιγμή για να εκτονώσεις την ένταση και να κάνεις βήματα προς την επούλωση ή τη βελτίωση και την ανάπτυξη.

Ζυγός

Καθώς πλησιάζουμε σε ένα τρίγωνο Αφροδίτης- Δία μπορείς να βρεις πολλά να απολαύσεις και να μάθεις. Μια μικρή σύγκρουση Ήλιου – Χείρωνα σήμερα θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια αμφιβολία, αλλά είναι προσωρινή. Η προσέγγιση ενός δύσκολου θέματος με θάρρος μπορεί να φέρει κάτι στο φως που σου επιτρέπει μια αίσθηση απελευθέρωσης και ανακούφισης. Τα προσωπικά ζητήματα είναι πιθανό να είναι δυνατά, αλλά κάποια δυσφορία μπορεί να είναι αναπόσπαστο στοιχείο για να προχωρήσεις μπροστά.

Σκορπιός

Είναι λογικό να εξετάσεις του φόβους και τις ανασφάλειες σου εάν προκύψουν με τη σημερινή όψη Ήλιου – Χείρωνα. Η εκκαθάριση των καταστρωμάτων για πιο ευκρινή σκέψη σε φέρνει σε προνομιακή θέση να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες. Οι αμφιβολίες σχετικά με το αν αποδίδεις τα μέγιστα δεν πρέπει να εμποδίζουν την καλή δόνηση με τους άλλους, αλλά να επιτρέψεις στον εαυτό σου κάποιες στοχαστικές στιγμές. Καθώς η μέρα προχωρά μια διέλευση Αφροδίτης – Δία ενισχύει την αίσθηση οικειότητας με κάποιον ειδικό ή ειλικρίνειας με τον εαυτό σου.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν προσωρινά τις επαγγελματικές ευκαιρίες. Διώξε τις ανασφάλειες ώστε να αποδεχτείς τις ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου. Ωστόσο, μπορεί να σε ωφελήσει να τα εξετάσεις πραγματικά αντί να τα αποκρύψεις. Η απελευθέρωση του εαυτού σου από κάποιες ενοχές ή φόβο μπορεί να είναι επιβράβευση. Καθώς η μέρα προχωρά, πλησιάζουμε σε ένα τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του κυβερνήτη σου του Δία και μπορεί να φτάσεις σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης με κάποιον ειδικό ή με τις δικές σου ανάγκες σχέσης.

Αιγόκερως

Με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Χείρωνα είναι σοφό να ξεπεράσεις ένα μικρό εμπόδιο, όχι αγνοώντας πράγματα αλλά αντιμετωπίζοντας τους φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να σε κάνουν να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου ή να αποφεύγεις ευκαιρίες. Απέφυγε να ενδώσεις σε συναισθήματα αμφιβολίας ή ξαφνικής συστολής, καθώς μπορεί να σε εμποδίσουν να εξερευνήσεις και να εκφράσεις τη δημιουργική σου πλευρά. Ωστόσο, βάλε στόχο να ανασυνταχτείς ή να αφιερώσεις χρόνο για τα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία.

Υδροχόος

Μπορεί να λάβεις νέα που θέτουν κάποιες αμφιβολίες για μια κατάσταση, αλλά οι ανασφάλειες δεν πρέπει να κυβερνούν τη μέρα σου. Ωστόσο είναι καλύτερο να μην τα αγνοήσεις. Αντίθετα, αντιμετώπισε τους φόβους σου με ειλικρίνεια στον εαυτό σου. Οι συζητήσεις για συνήθως προσωπικά θέματα μπορεί να είναι ελαφρώς άβολες, αλλά φέρνουν εκπληκτικά θετικά αποτελέσματα και συναισθήματα. Όσο καλύτερα χειρίζεσαι προβληματικές περιοχές, τόσο πιο ελεύθερη θα νιώθεις να απολαμβάνεις και να αγκαλιάζεις τις τρέχουσες ευκαιρίες.

Ιχθύες

Η σημερινή επιρροή Ήλιου – Χείρωνα μπορεί να προκαλέσει ένα ξεκαθάρισμα ή η ανάγκη για λίγη ειλικρίνεια που σχετίζεται με οικονομικά θέματα μπορεί να έρθει στο επίκεντρο. Αυτή η ειλικρίνεια στον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να πάρεις τον έλεγχο των οικονομικών σου και ζητήματα σεβασμού σε μια σχέση. Μέσα από διαφωνίες μπορείς να φτάσεις σε μια πιο διαφωτισμένη θέση, επομένως μπορείς να επιλέξεις να ασχοληθείς ή να αντιμετωπίσεις ευαίσθητα θέματα που τείνουν να προκύπτουν με αυτή τη διέλευση. Κάνε αποστολή το να ξεκαθαρίσεις τις περιττές και μη παραγωγικές ενοχές, καθώς ενδυναμώνεις τον εαυτό σου μέσω του αυτοστοχασμού.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164