Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Νωρίς σήμερα μπορεί να είσαι πιο ευαίσθητη στα φαινόμενα. Με μια άβολη γωνία μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου είναι καλύτερο να κρατήσεις μια συναισθηματική απόσταση. Μάθε να αναγνωρίζεις την ενοχή ακόμα κι αν είναι έξυπνα μεταμφιεσμένη! Μπορεί να υπάρξει μια επικείμενη ευθύνη που χρειάζεται την προσοχή σου. Είναι καλύτερα να συλλαβίζεις τις ανησυχίες σου με τον εαυτό σου, καθώς το να τις αφήνεις ασαφείς μπορεί να τους δώσει περισσότερη δύναμη. Καθώς η μέρα προχωρά τα πράγματα φαίνονται πολύ πιο απλά. Στην πραγματικότητα, μπορεί να οδηγηθείς στο να κάνεις πράξη μια ιδέα ή να ακολουθήσεις μια γραμμή σκέψης ιδιαίτερα για την οικογένεια, το σπίτι, την υγεία και την εργασία.

Ταύρος

Νωρίς σήμερα ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες αποδοκιμασίες ή προβλήματα και χρονικούς περιορισμούς. Ωστόσο απέφυγε να το αφήσεις να σε επηρεάσει, καθώς οι αποσυνδέσεις και η αναποφασιστικότητα είναι προσωρινές και ενδεχομένως διδακτικές. Στην πραγματικότητα μέσω αυτών μπορεί να συνδεθείς με μια έγκυρη ανάγκη. Η μέρα προχωρά με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Φαίνεται ότι μπορείς να κάνεις μια δημιουργική στροφή σε ότι κάνεις και οι αποφάσεις τείνουν να είναι γρήγορες αλλά πρακτικές.

Δίδυμοι

Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει μια σύγκρουση μεταξύ των επιεικών και υπεύθυνων πλευρών σου, καθώς η Αφροδίτη και ο Κρόνος σχηματίζουν μια άβολη γωνία. Η ανάγκη σου για στοργή είναι πιο έντονη από συνηθισμένο, κάτι που μπορεί να είναι η ρίζα της επιθυμίας σου να περιποιηθείς τον εαυτό σου ή να κάνεις κάτι διαφορετικό. Ωστόσο οι απαιτήσεις του έξω κόσμου είναι υψηλές. Προσπάθησε για ισορροπία αντί να ρίχνεις τον εαυτό σου σε μια επιδίωξη ενώ παραμελείς την άλλη. Μπορεί να νιώσεις φωτιά με πάθος και δημιουργική ενέργεια, ακολουθούμενη από απογοήτευση ή μπλοκάρισμα. Ωστόσο η μέρα προχωρά με πολύ πιο ξεκάθαρη ενέργεια.

Καρκίνος

Νωρίς σήμερα μπορεί να είσαι αρκετά ευαίσθητη στο πως σε αποδέχονται οι άλλοι. Τα πάθη είναι δυνατά, αλλά η αγάπη ή η ολοκλήρωση είναι περίπλοκα. Όσο έντονη κι αν είναι η επιθυμία σου να κουκουλώνεις και να απολαμβάνεις οικεία πρόσωπα και μέρη, οι εξωτερικές ανησυχίες τείνουν να βαραίνουν το μυαλό σου. Προσπάθησε να βρεις μια ικανοποιητική και επιτυχημένη ισορροπία μεταξύ ευθύνης και ελεύθερου χρόνου για τα καλύτερα αποτελέσματα. Η λήψη αποφάσεων βελτιώνετε σημαντικά όσο προχωρά η μέρα.

Λέων

Οι ενέργειες νωρίς σήμερα υποδεικνύουν κάποια δυσκολία με αποφάσεις ή συμφωνίες. Οι ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε χαμένες συνδέσεις και οι ασάφειες για το μέλλον μπορεί να επιβαρύνουν την απόλαυση του παρόντος. Κάποια σύγχυση μπορεί να περιβάλει στόχους, οδηγίες και συζητήσεις τώρα. Το καλύτερο στοίχημα σου είναι να το περιμένεις, αλλά να είσαι παραγωγική όσο περιμένεις. Δεν υπάρχει λόγος να επιτρέψεις στην αβεβαιότητα να σε επηρεάσει το πρωί. Καθώς η μέρα προχωρά, μια διέλευση Ερμή – Άρη φέρνει πολύ πιο φυσική ενέργεια στον κόσμο σου.

Παρθένος

Νωρίς σήμερα είσαι πιο διαθετημένη να ανησυχείς για περιορισμένους πόρους, ή η αποδοκιμασία είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτά τα πράγματα να παίζουν με το μυαλό σου, αλλά αν δεν είσαι σίγουρη ίσως είναι καλύτερο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη λήψη αποφάσεων. Ωστόσο η μέρα προχωρά με πολύ μεγαλύτερη σαφήνεια. Μάλιστα, μπορεί να προκύψουν πληροφορίες που ξεκαθαρίζουν ένα θέμα που είχε βγει πρόσφατα στην επιφάνεια. Διανοητικά και συναισθηματικά είσαι ανθεκτική και γρήγορη να πατήσεις στα πόδια σου.

Ζυγός

Έχεις την τάση να μοιράζεσαι τις ιδέες σου, να επικοινωνείς και να συνδέεσαι σήμερα. Θέλεις να διακλαδώνεσαι και φαίνεται να είσαι πιο ευτυχισμένη σήμερα με λίγη ποικιλία. Νωρίς σήμερα ωστόσο, θα μπορούσες να νιώσεις διχασμένη ανάμεσα στο να περιποιηθείς τον εαυτό σου ή να χαρείς τον εαυτό σου και να θέλεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και να τα τακτοποιήσεις. Όσο κι αν θέλεις δεν είναι εύκολο να αγνοήσεις τα ελαττώματα και τις ευθύνες. Καθώς η μέρα προχωρά είσαι έτοιμη να κάνεις πολλά. Θα μπορούσες να ανακαλύψεις πληροφορίες που σε βοηθούν να προχωρήσεις και να αισθανθείς πολύ πιο αισιόδοξη και έτοιμη για δράση.

Σκορπιός

Νωρίς σήμερα οι άνθρωποι μπορεί να είναι τυλιγμένοι στα προβλήματα τους και να μην κατανοούν εύκολα τις ανάγκες σου. Θα μπορούσες να είσαι ενθουσιασμένη με ένα έργο, αλλά δεν είσαι σίγουρη πόση ενέργεια ή ενθουσιασμό έχεις για αυτό μακροπρόθεσμα. Κάποια συναισθήματα δυσαρέσκειας με την κοινωνική σου ζωή ή η αίσθηση ότι έχεις κολλήσει δημιουργικά είναι προσωρινά. Εάν νιώθεις απογοητευμένη, προσπάθησε να εντοπίσεις τομείς της ζωής σου που μπορεί να παραμελείς. Η μέρα προχωρά με όλο και με περισσότερο ενθουσιασμό. Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι μια στιγμή να εκφραστείς με αυτοπεποίθηση και θάρρος.

Τοξότης

Μπορεί να νιώσεις λίγο διχασμένη μεταξύ σχέσεων και ευθυνών νωρίς σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, αλλά προσπάθησε να μην τα παίρνεις με την καρδιά. Το αίσθημα διχασμού ανάμεσα στην επιθυμία για συντροφικότητα και στοργή και την ανάγκη για κάποιο συναισθηματικό χώρο είναι προσωρινό. Ακόμα κι αν υπάρχει κάποιος δισταγμός ή μια χαμένη ευκαιρία, ένα μικρό διάλλειμα μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου μακροπρόθεσμα. Καθώς η μέρα προχωρά τα επίπεδα ενέργειας βελτιώνονται και ως επί το πλείστον υπάρχουν λιγότερα εμπόδια στο δρόμο σου.

Αιγόκερως

Φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να εμφανιστούν σήμερα και ίσως χρειαστεί να δαμάσεις την τάση να περιμένεις αρνητικές απαντήσεις από τους άλλους. Το χρονοδιάγραμμα μπορεί να είναι προσωρινά απενεργοποιημένο με την εμπιστοσύνη να αμφιταλαντεύεται. Μπορεί να καταλήξεις να συζητάς για μια απάντηση για πολύ περισσότερο απ’ όσο είναι καλό για σένα. Πρόσεξε για υπερβολική καταπόνηση, αλλά μην αφήσεις τον εαυτό σου να συμφωνήσει σε κάτι μέχρι να έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Αλλά ενώ μπορεί να υπάρχουν περίπλοκες ενέργειες νωρίς σήμερα, η μέρα προχωρά με εξαιρετική ευκολία ειδικά με τη σκέψη και την επικοινωνία.

Υδροχόος

Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια αμφιταλαντευόμενη ή κλονισμένη εμπιστοσύνη, αλλά είναι προσωρινό. Το αν θα εκφραστείς ή θα κρατήσεις τον εαυτό σου μπορεί να είναι υπό αμφισβήτηση. Αν και θα προτιμούσες τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα σίγουρα οι ενέργειες σήμερα το πρωί είναι στην καλύτερη περίπτωση διφορούμενες. Ωστόσο όσο η μέρα προχωρά τα πράγματα βελτιώνονται. Στην πραγματικότητα, μια διέλευση Ερμή – Άρη ευνοεί μια απλή προσέγγιση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για υποστήριξη μέσω πρακτικής βοήθειας.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να εκπληρώσεις κάποια από τα καθήκοντα σου. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα νωρίς σήμερα. Σκέψου ότι μπορεί να είσαι σε ειρήνη με τους άλλους, αλλά σε πόλεμο με τον εαυτό σου εάν δεν κάνεις συμβιβασμούς που δεν αισθάνεσαι απολύτως σωστή. Πρόσεξε για συναισθηματική άμυνα. Αν και χρειάζεσαι λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, είναι καλύτερο να μην αγνοήσεις την ανάγκη, καθώς η αυτοπροστασία είναι καλή με μέτρο. Καθώς η μέρα προχωρά οι διελεύσεις υποστηρίζουν την αντιμετώπιση δύσκολων προβλημάτων ή την ανάληψη ψυχικής πρόκλησης.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

© 2024 tlife.gr