Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Tlife Team

Photo of a young woman having her coffee inside a coffee shop, looking through the window while drinking.

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Είσαι σε καλή θέση για να βρεις υποστήριξη από τους άλλους σε συναισθηματικά ή οικονομικά θέματα. Μπορεί να σου αρέσει να βάζεις περισσότερη σκέψη και φροντίδα σε έναν ειδικό στόχο, σχέση ή έργο, καθώς η Αφροδίτη στον τομέα της οικειότητας σου έρχεται σε αρμονία με τη Δήμητρα στον τομέα των ευθυνών, των φιλοδοξιών και της καριέρας σου. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να απολαύσεις βαθύτερα συναισθήματα και συνδέσεις είτε πρόκειται για κάποιον είτε για μια συγκεκριμένη προσπάθεια. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση να σχεδιάσεις στρατηγική για επαγγελματικά ή μακροπρόθεσμα σχέδια.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον τομέα των συνεργασιών σου αυτές τις μέρες, είσαι σε καλή κατάσταση για να προσελκύσεις και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Έχεις την τάση να προσελκύσεις εξυπηρετικούς ή ευγενικούς ανθρώπους και αναζητάς παρέα. Με την Αφροδίτη να έρχεται σε αρμονία με τη Δήμητρα, βρίσκεσαι στην τέλεια θέση για συμβουλές, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Φυσικά εναρμονίζεσαι με τους άλλους ή αναζητάς κάποιον που σε συμπληρώνει τώρα καλά. Σήμερα, την παραμονή μιας έκλειψης Σελήνης Ηλίου, βάλε ένα ελαφρύ πρόγραμμα και βρες ειρηνικές δραστηριότητες για να συμμετάσχεις για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να κατανοήσεις καλύτερα τη δουλειά σου ή να συνδεθείς με στόχους και προτεραιότητες. Είναι επίσης μια ευνοϊκή στιγμή για να φέρεις μια ισχυρότερη αίσθηση αρμονίας στο εργασιακό σου περιβάλλον, τις δουλειές, τις ρουτίνες ή την καθημερινή σου ζωή. Μπορεί ακόμη και να προκύψουν κοινωνικές ευκαιρίες καθώς επιδιώκεις τους στόχους εργασίας, υγείας και αυτοφροντίδας ή απλώς περισσότερη απόλαυση από αυτά τα πράγματα. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να υποστηρίξεις ή να βοηθήσεις άλλους με τις γνώσεις, τις δεξιότητες ή την έρευνα σου.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη αναμειγνύεται με τη Δήμητρα, ενισχύοντας τις κοινωνικές σχέσεις σου. Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή διέρχεται από τον ηλιακό 5ο οίκο σου που είναι μια θεατρική, εξωστρεφής και στοργική περιοχή του χάρτη σου και είσαι πιο πρόθυμη να βγεις έξω για να απολαύσεις τον εαυτό σου ή να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Μπορεί να απολαμβάνεις χαρούμενες εκδηλώσεις που σχετίζονται με δημιουργικές, ρομαντικές ή ψυχαγωγικές ασχολίες τώρα. Μια Ηλιακή έκλειψη συμβαίνει αύριο και για σένα που κυβερνάσαι από τη Σελήνη, οποιαδήποτε έκλειψη αυξάνει την ευαισθησία σου και αυτή αφορά την οικογένεια, τη ζωή στο σπίτι και τα συναισθήματα άνεσης και οικειότητας.

Λέων

Η Αφροδίτη που οδεύει σε αρμονία με τη Δήμητρα σήμερα, προάγει ένα εξαιρετικό συναίσθημα υποστήριξης ή ζεστασιάς, που σχετίζεται ιδιαίτερα με τις καθημερινές ρουτίνες, τη δουλειά, την οικογένεια ή τη ζωή στο σπίτι. Μπορεί να είναι μια περίοδος βελτιωμένων συνθηκών διαβίωσης ή εργασίας και σχέσεων με άτομα με τα οποία περνάς πολύ χρόνο σε καθημερινή βάση. Χτίζεις επίσης μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου και λίγη φροντίδα και περιποίηση μπορεί να βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία. Η εστίαση μπορεί να είναι στο να φέρεις περισσότερη αρμονία, ισορροπία και ομορφιά στη προσωπική σου ζωή, το σπίτι και την οικογένεια.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για αγάπη και θα διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι είναι πιο προσεκτικοί μαζί σου από ότι συνήθως. Μπορεί να υπάρξουν φιλικές ανταλλαγές που να σου δίνουν μια καλή αίσθηση ότι επιθυμείς ή σε υποστηρίζουν. Ορισμένες θετικές δημοσιότητες ή στοργικοί διάλογοι μπορούν να εμφανιστούν έντονα τώρα, καθώς η Αφροδίτη και η Δήμητρα έρχονται σε αρμονία. Η Αφροδίτη είναι η θεά της αγάπης και της αρμονίας και κάνει τα μαγικά της στη ζώνη της επικοινωνίας, των συνδέσεων και της μάθησης.

Ζυγός

Η σημερινή Σελήνη περνάει μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και μετά περνάει στο ζώδιο σου και έχεις την τάση να κρατάς χαμηλό προφίλ μέχρι τότε. Η Σελήνη που εισέρχεται στο ζώδιο σου, προκαλεί μια συναισθηματική αναγέννηση, καθώς ανοίγεσαι στον κόσμο γύρω σου και αναζητάς μια σύνδεση. Ακόμα κι έτσι, αύριο θα πραγματοποιηθεί μια έκλειψη Ηλίου επίσης στο ζώδιο σου και σήμερα ευνοεί τον προβληματισμό. Η ευχαρίστηση ή η ψυχαγωγία στο σπίτι ή οι συναλλαγές με οικογενειακά, επαγγελματικά και δημιουργικά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι είναι ευνοϊκά.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι δυνητικά δυνατή για συζητήσεις που σε τονώνουν ή σε θεραπεύουν και μπορεί παρομοίως να τονώσεις κάποιον με κάποια χειρονομία ή ένα σχόλιο. Μπορεί να κάνεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνεις τους άλλους χαρούμενους ή άνετους, κάτι που έχει τα οφέλη του σήμερα. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να απολαμβάνουν τη συντροφιά σου αυτές τις μέρες, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου και είσαι πιο ξεκάθαρη ως προς τα συναισθήματα σου και πιο εκφραστική με τις στοργές σου. Ωστόσο βρίσκεσαι σε ένα κύκλο που δίνεις επίσης προτεραιότητα στον περισσότερο χρόνο μόνη, τον προβληματισμό, το διαλογισμό και ένα γενικό διάλλειμα από ανταγωνιστικές, υλιστικές ή υπερβολικά απαιτητικές αναζητήσεις.

Τοξότης

Έχεις την τάση να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να προωθήσεις μια γαλήνια και ασφαλή ατμόσφαιρα σήμερα, καθώς είσαι έτοιμη να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό που έχεις. Μπορεί να είναι μια στιγμή να κάνεις κάποιες πρόθυμες θυσίες για κάποιον ξεχωριστό. Η ευχαρίστηση με τους άλλους μπορεί να ανοίξει πόρτες και τα οφέλη προκύπτουν από το να δίνεις περισσότερη προσοχή στα κρυφά στοιχεία και τα μοτίβα των αλληλεπιδράσεων σου. Η ενδοσκόπηση που κάνεις τώρα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη αργότερα. Αυτή τη μέρα πριν από την έκλειψη Ηλίου, είναι σημαντικό να αποφύγεις την υπερφόρτιση.

Αιγόκερως

Ελκύεσαι από ανεπίσημες, συνεργατικές και αρμονικές δραστηριότητες σήμερα και οι ενέργειες της ημέρας υποστηρίζουν αυτά τα πράγματα. Προκύπτουν ευκαιρίες για φιλία και κοινή ευτυχία. Το να μοιράζεσαι τη δουλειά, τις ιδέες ή την πείρα σου με άλλους μπορεί να σε ανταμείψει. Ακόμη κι έτσι, αυτή είναι η μέρα πριν από μια Ηλιακή έκλειψη και είναι καλύτερο να βασιστείς στη διαίσθηση σου για να οραματιστείς τι θα ήθελες να αλλάξεις στην επαγγελματική σου ζωή . Είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείς πως θα ήθελες να παρουσιάσεις τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Συγκινητικές στιγμές ή ζεστές σκέψεις σήμερα μπορούν να ανανεώσουν το πνεύμα σου. Η Αφροδίτη και η Δήμητρα κατευθύνονται προς την αρμονία, ενθαρρύνοντας την καλή ανατροφοδότηση ή τις κοινωνικές ευκαιρίες από επαγγελματικές συναλλαγές ή επαγγελματικές σχέσεις. Η προσωπικότητα σου μπορεί να είναι το σημείο πώλησης στην καριέρας ή την επιχείρηση σου και ο κύριος παράγοντας που συμβάλει στην επιτυχία σου αυτές τις μέρες. Είναι γενικά μια καλή περίοδος για δημόσιες σχέσεις και σχέσεις με αφεντικά, γονείς ή οποιονδήποτε σε επιβλέπει με κάποιο τρόπο.

Ιχθύες

Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν δραστηριότητες και επιδιώξεις που σε βοηθούν να αναζωογονηθείς συναισθηματικά και οι διανοητικές δραστηριότητες ή συζητήσεις μπορεί να είναι ισχυρές. Οι λεκτικές ανταλλαγές μπορεί να είναι συγκινητικές ή χρήσιμες. Ο πειραματισμός και η εξερεύνηση ιδεών σε αναζωογονεί. Το ενδιαφέρον σου για ασυνήθιστες απολαύσεις μπορεί να είναι ισχυρό. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για επικοινωνία με μεγαλύτερη ευκολία. Ταυτόχρονα βάλε στόχο να το κάνεις εύκολα και ίσως να αποθηκεύσεις σημαντικές εκκινήσεις για μια άλλη μέρα που η λήψη αποφάσεων είναι πιο ξεκάθαρη.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

© 2024 tlife.gr