Ζώδια – Άνοιξη 2022: Περίοδος ευχάριστων εκπλήξεων

Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για την άνοιξη που μόλις ξεκίνησε. Ποια ζώδια ευνοούνται;

Η άνοιξη του 2022 μπορεί να είναι μια περίοδος για σπουδαία προσωπικά επιτεύγματα, ειδικά εάν δραστηριοποιηθούμε άμεσα, ώστε να είμαστε σε θέση να δρέψουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας μέχρι το καλοκαίρι. Για να δούμε όμως ποια από τα ζώδια ευνοούνται και σε ποιο τομέα της ζωής τους.

Κριοί
Για το ζώδιο του Κριού η περίοδος της άνοιξης είναι ένα χρονικό διάστημα αναζήτησης της αρμονίας, μέσα από την ισορροπία του εαυτού του με το εξωτερικό περιβάλλον. Είναι ένα διάστημα αυτοβελτίωσης, μόρφωσης, μελέτης και σπουδών. Η πιθανότητες επιτυχίας στη δουλειά είναι αρκετά μεγάλες.

Ταύροι
Δεν είναι πάντοτε εύκολο για το ζώδιο αυτό της γης, αλλά το μυστικό της επιτυχίας την περίοδο αυτή βρίσκεται στο να μάθει να συμβιβάζεται. Με την υπομονή που τους διακρίνει θα μπορέσουν να βρουν καλούς και αληθινούς φίλους που θα τους στηρίξουν στην προσπάθειά τους. Η επιτυχία για τους Ταύρους θα έρθει τους καλοκαιρινούς μήνες και μπορεί να συνδέεται με ταξίδια ή μικρές εξορμήσεις.

Δίδυμοι
Οι πλανητικές διελεύσεις και όψεις προβλέπουν για τους Διδύμους σταθερότητα, επαγγελματική εξέλιξη και οικονομική ευημερία. Θα πρέπει ωστόσο να εγκαταλείψουν την ιδέα των ταξιδιών τους θερινούς μήνες, καθώς θα χρειαστεί να συμπαρασταθούν και να στηρίξουν αγαπημένα τους πρόσωπα που θα τους έχουν ανάγκη.

Καρκίνοι
Οι Καρκίνοι θα έχουν ενδιαφέρουσες ιδέες μέσα στην άνοιξη και με λίγη υπομονή που θα επιδείξουν, έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να προσελκύσουν την προσοχή ατόμων με επιρροή που θα τους βοηθήσουν στην υλοποίηση των ιδεών τους. Και σε συναισθηματικό επίπεδο όμως, μπορεί να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους.

Λέοντες
Οι Λέοντες θα πρέπει να αφιερώσουν την άνοιξη χρόνο στον εαυτό τους, και μάλιστα για την βελτίωση της υγείας τους. Η υγεία είναι σημαντικότερη από οτιδήποτε άλλο. Προς το τέλος της άνοιξης θα υπάρξει μια απότομη αλλαγή στην ζωή σας. Μπορεί να υπάρξει μια σημαντική αλλαγή στις δραστηριότητες σας, υπάρχει το ενδεχόμενο να μετακομίσετε, μπορεί όμως και να υπάρξει ένας χωρισμός.

Παρθένοι
Η άνοιξη θα φέρει στους Παρθένους αρκετά χρήματα, σε σημείο που σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι σαν να πέφτουν από τον ουρανό. Στην δουλειά σας προβλέπεται να έχετε θετική εξέλιξη, με την πιθανότητα ενός επαίνου ή μιας προαγωγής αρκετά έντονη. Τον Μάιο δε, πολλοί του ζωδίου σας θα μπορέσουν να έρθουν σε πραγματική επαφή με τον εαυτό τους και να καταλάβουν τι πραγματικά θέλουν από την ζωή.

Ζυγοί
Οι Ζυγοί χρειάζεται να χαλαρώσετε, ειδικά εάν κάνετε κουραστική δουλειά. Η άνοιξη θα είναι η κατάλληλη περίοδος για πολλούς από σας να κάνετε διακοπές ή να αποδράσετε κάποια Σαββατοκύριακα, προκειμένου να ξεκουραστείτε. Οι συναντήσεις με παλιούς γνωστούς και φίλους και η αναπόληση του παρελθόντος μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την τρέχουσα πραγματικότητα.

Σκορπιοί
Οι Σκορπιοί αισθάνονται έντονα την έλλειψη του νέου στη ζωή τους και την άνοιξη θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν καινούριες εξορμήσεις. Αυτές μπορεί να αφορούν σε ένα ταξίδι που ονειρευόταν εδώ και καιρό, μπορεί όμως να είναι και μια καινούρια επαγγελματική περιπέτεια. Να έχετε όμως το νου σας στην υγεία σας!

Τοξότες
Την άνοιξη είναι σημαντικό να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε ή να αναρρώσετε και να βελτιώσετε το επίπεδο της καθημερινής σας άνεσης. Συνιστάται να απέχετε από σοβαρές αποφάσεις αλλά και μεγάλες ή σημαντικές αγορές, καθώς και από μακρινά ταξίδια.

Αιγόκεροι
Για τους Αιγόκερους η άνοιξη θα είναι μια εξαιρετικά τυχερή περίοδος! Για κάποιους θα φέρει μια προαγωγή, σε κάποιους άλλους έναν μεγάλο έρωτα, σημαντικές γνωριμίες ή την εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών.

Υδροχόοι
Οι Υδροχόοι θα πρέπει να επανεξετάσουν την στάση τους απέναντι στην οικογένεια. Την άνοιξη οφείλετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με όλους εκείνους, με τους οποίους τσακωθήκατε το προηγούμενο διάστημα, που θα πρέπει να είναι αρκετοί. Το Απρίλιο δε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άτομο, ίσως και να ξεκινήσετε μια συναισθηματική περιπέτεια μαζί του.

Ιχθείς
Για τα ψάρια, η άνοιξη θα είναι μια περίοδος γεμάτη χαρά και χρώματα! Οι αποτυχίες και οι δυσκολίες εκλείπουν ή είναι πολύ λιγότερες και έχουν την δυνατότητα να προσαρμοστούν με ευκολία στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω τους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164