Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1 έως 7 Ιουλίου 2024)

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Υπό την επίδραση της θετικής κοσμικής ενέργειας και το νέο μήνα, θα πετύχεις τους στόχους σου στη δουλειά αυτή τη βδομάδα. Θα βρεθείς επιτέλους στη θέση που πάντα επιθυμούσες να είσαι! Εάν ασχολείσαι με επιχειρήσεις μπορείς να περιμένεις σκληρό ανταγωνισμό, αλλά έχεις τη δύναμη να σταθείς απέναντι στις πιθανότητες και τα εμπόδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Τώρα είναι η ώρα να αξιολογήσεις τον προϋπολογισμό σου, να διαπραγματευτείς συμφωνίες και να εξερευνήσεις καινοτόμους τρόπους για να ενισχύσεις το εισόδημα σου. Οι επόμενες μέρες είναι τυχερές για θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα. Θα σε κυριεύσουν θετικά συναισθήματα και κάθε λογής γλυκύτητα. Τα επίπεδα ενέργειας σου είναι υψηλά και η θετική σου προσέγγιση μπορεί να ενισχύσει τη φυσική σου κατάσταση.

Ταύρος

Αν και έχεις ισχυρά κίνητρα αυτή τη βδομάδα, η αρχή της είναι πιθανό να φέρει κάποιες δύσκολες συνθήκες. Ωστόσο καθώς οι μέρες κυλούν, παρουσιάζονται καλές ευκαιρίες για ανάπτυξη. Άδραξε αυτές τις ευκαιρίες για να αναδείξεις τα ταλέντα σου, να επιδιώξεις φιλόδοξους στόχους και να αφήσεις μια μόνιμη εντύπωση. Εμπιστεύσου τα ένστικτα σου και η επιτυχία είναι εφικτή. Σταθερή αναμένεται να είναι η οικονομική σου κατάσταση. Ωστόσο μη δανείζεις άσκοπα και μη δανείζεσαι. Ο σύντροφος σου θα ταιριάξει με την ενέργεια σου κι έτσι μπορείτε να περάσετε όμορφα και να κάνετε τα σχέδια των διακοπών σας, επιλέγοντας ο ένας να ευχαριστήσει τον άλλον ισότιμα. Εάν κοιμάσαι σε μονό κρεβάτι, άνοιξε την καρδιά σου σε νέες γνωριμίες και συναντήσεις και ο έρωτας είναι πολύ πιο κοντά απ’ ότι νομίζεις.

Δίδυμοι

Αυτή τη βδομάδα εργάζεσαι με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, κάτι που θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις τη θέση σου. Οι ευκαιρίες για πρόοδο και αναγνώριση είναι πολλές, αλλά είναι απαραίτητο να παραμείνεις προσαρμοστικός και ευέλικτος. Αγκάλιασε κάθε αλλαγή με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου. Παρακολούθησε προσεκτικά τα έξοδα και τον προϋπολογισμό σου. Μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη, αλλά θυμήσου να σταθμίσεις τους κινδύνους προσεκτικά πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Ακολούθησε τη ροή και άφησε τα πράγματα να διαμορφωθούν από μόνα τους στην ερωτική σου ζωή. Αγκάλιασε τα πάνω και τα κάτω της σχέσης με τον σύντροφο σου με ανοιχτή καρδιά και μυαλό. Εάν είσαι μόνος, μπορεί να πεταχτούν ξαφνικά σπίθες ερωτισμού εκεί που δεν το περιμένεις.

Καρκίνος

Η εβδομάδα και ο μήνας θα ξεκινήσουν με μια άκρως ενεργειακή νότα. Η υλοποίηση σημαντικών έργων δε θα απαιτήσει μεγάλη προσπάθεια και οι πιθανότητες αποτυχίας είναι σχεδόν μηδενικές. Ο Δίας σε βοηθά να διατηρήσεις τη κατάσταση σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Οι πλανήτες μπορούν να ενισχύσουν την οικονομική δύναμη σου, αλλά αν κάνεις το λάθος να σπαταλήσεις τα χρήματα σου είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις την πίεση της δέσμευσης. Πιθανό να βιώσεις μια συναισθηματική αποσύνδεση απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να διεκδικήσεις λίγο προσωπικό χρόνο για χαλάρωση έτσι ώστε να επιστρέψεις με περισσότερο πάθος. Εάν είσαι μόνος, με πολλούς πλανήτες στο ζώδιο σου, τα φώτα της δημοσιότητας είναι επάνω σου κι έτσι μπορεί να συμβούν τα πάντα!

Λέων

Καθώς ξεκινά η βδομάδα έχεις ευνοϊκή πλανητική υποστήριξη. Ωστόσο, καθώς κυλούν οι μέρες θα μπορούσαν να προκληθούν κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, κάνοντας τις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες λίγο επίπονες. Ίσως χρειαστεί να εργαστείς σκληρότερα για να πετύχεις τους στόχους σου. Η Αφροδίτη σε οδηγεί στο να απολαμβάνεις όλες στις πιθανές υλικές ανέσεις και πολυτέλειες. Υπάρχουν πιθανότητες για οικονομικά κέρδη στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Εάν δε βρίσκεσαι σε μια σχέση, τώρα είναι η ώρα να αναζητήσεις τον έρωτα. Εστίασε στον εαυτό σου και προσπάθησε να μη σκέφτεσαι αρνητικές πτυχές της ζωής σου. Αυτή μπορεί να είναι η εβδομάδα που η πεποίθηση σου σε ότι αφορά τις αποφάσεις σου είναι μεγάλη. Ίσως ο Κρόνος να σε αναγκάσει να φέρεις περισσότερη πειθαρχία στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις δύναμη και αντοχή.

Παρθένος

Αυτή τη βδομάδα θα βιώσεις μια εντελώς νέα ενέργεια και ανανέωση του εαυτού σου. Θα κάνεις ορισμένες επωφελείς επαφές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που είναι πιθανό να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των εργασιακών και της καριέρας σου. Ωστόσο ο εγωισμός σου μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμος και ταπεινός για να αποφύγεις το περιττό άγχος. Παρά την καλή εισοδηματική ροή, μπορεί να νιώσεις κάποια πίεση σε οικονομικά θέματα. Απέφυγε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις για γρήγορα κέρδη για να αποφύγεις προβλήματα στον οικονομικό προγραμματισμό σου. Στη σχέση με τον σύντροφο σου επικρατεί αρμονία και ενισχυμένη κατανόηση. Εάν είσαι μόνος, δώσε έμφαση σε νέες γνωριμίες καθώς οι ευκαιρίες κρύβονται εκεί που δεν το περιμένεις.

Ζυγός

Αυτή η βδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Ο Ερμής υποδεικνύει ότι πρέπει να εξασφαλίσεις καλές σχέσεις με πελάτες υψηλής αξίας και συνεργάτες, προκειμένου να διατηρήσεις θετική δυναμική. Ίσως να έχεις αρκετές ευκαιρίες για να επιδείξεις τις ικανότητες σου καθώς η βδομάδα πλησιάζει στο τέλος της. Μπορείς να κάνεις κερδοφόρες συμφωνίες αν είσαι πραγματικά συγκεντρωμένος. Τα συναισθήματα βρίσκονται στα ύψη γι’ αυτό απέφυγε το να αντιδράσεις με θυμό, κυρίως στη σχέση με τον σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος, μην αποκλείεις να λάβεις μια πρόταση από κάποιον που σου αρέσει πολύ. Σε γενικές γραμμές το ξεκίνημα του νέου μήνα φαίνεται θετικό, αισιόδοξο και τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά.

Σκορπιός

Σημαντικά εργασιακά νέα εγχειρήματα καλύτερα να τα μεταθέσεις προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς είναι πιο σημαντικά τα θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου. Μερικά ζητήματα που αφορούν κοινά οικονομικά ή κάποια κληρονομιά μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αυτή θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις και να τακτοποιήσεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Οι υγιείς συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα συμπεριλαμβανομένου και του συντρόφου σου, μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια προσωπικά θέματα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για ευκαιρίες για οικονομική ευημερία, είτε μέσω σοφών επενδύσεων, απροσδόκητων κερδών ή προσοδοφόρων εγχειρημάτων.

Τοξότης

Ο Δίας όχι μόνο θα σε βοηθήσει να βρεις ορισμένες εξαιρετικές ευκαιρίες για πρόοδο, αλλά σε βοηθά επίσης να ανακτήσεις το χαμένο έδαφος και να επιταχύνεις το ρυθμό προόδου. Καθώς προχωρά η βδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Ωστόσο να είσαι προετοιμασμένος για κάποια μικρά εμπόδια κατά τη μέση αυτής της εβδομάδας. Η Αφροδίτη μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη και να βάλεις τα θεμέλια για μια πιο σταθερή σχέση με τον σύντροφο σου. Η γοητεία σου ενισχύεται σημαντικά κι έτσι αν είσαι μόνος, άνοιξε την καρδιά σου και ακολούθησε κάθε κοινωνική πρόκληση και πρόταση. Αγκάλιασε τον αυθορμητισμό σε όλους τους τομείς της ζωής σου και επέτρεψε στον εαυτό σου να βγει από τη ζώνη ασφαλείας σου.

Αιγόκερως

Οι πλανητικές επιρροές στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα μπορούσαν να προσθέσουν μπερδέματα και μικρά εμπόδια. Έτσι θα ήταν καλύτερο να κάνεις μια παύση, να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Προφυλάξου από παρεξηγήσεις και να είσαι διακριτικός και ήρεμος όταν συναλλάσσεσαι με συνεργάτες και συναδέλφους. Εξέφρασε τις ιδέες σου με σαφήνεια και αυτοπεποίθηση. Παρέμεινε προσαρμοστικός και ανοιχτός στη συνεργασία. Η καλοπροαίρετη επιρροή του Δία ευνοεί τις οικονομικές σου προσπάθειες, προσφέροντας σου ευκαιρίες για ανάπτυξη και αφθονία. Η Αφροδίτη ανάβει μια φλόγα πάθους και εμβαθύνει τους συναισθηματικούς δεσμούς. Είτε είσαι ελεύθερος είτε διατηρείς μια μόνιμη σχέση, αγκάλιασε την οικειότητα με ανοιχτή καρδιά, μοιράσου τις επιθυμίες σου και άφησε τον έρωτα να ανθίσει με απροσδόκητους τρόπους.

Υδροχόος

Ο αποτελεσματικός συντονισμός των πραγμάτων μπορεί να γίνει λίγο δύσκολος κάποιες στιγμές αυτή τη βδομάδα. Ως αποτέλεσμα η συνολική απόδοση σου μπορεί να επηρεαστεί. Ο τομέας των οικονομικών σου ουσιαστικά είναι αυτός που θα αποσπάσει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου. Φαίνεται να ανησυχείς για την πορεία τους, γι’ αυτό και αφήνεσαι στο κυνήγι νέων πηγών εσόδων. Απέφυγε τις λανθασμένες ενέργειες στα επαγγελματικά και τις βεβιασμένες αποφάσεις. Κινήσου μεθοδικά και να είσαι βέβαιος πως σύντομα θα δεις και τα πολυπόθητα αποτελέσματα. Ο τρόπος επικοινωνίας σου με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται προσοχή, καθώς πολλές στιγμές άλλα θέλεις να πεις και άλλα λες. Εσύ που είσαι μόνος, δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία, είτε μια παλιά καλό θα ήταν να περιμένεις.

Ιχθύες

Παρόλο που αυτή τη βδομάδα νιώθεις γεμάτος ενέργεια για δράση, οι συνθήκες δεν ευνοούν τις επιδιώξεις σου. Κράτα τις ιδέες σου, πίστεψε σ’ αυτές και θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να τις εφαρμόσεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας δυσκολεύει λιγάκι την κατάσταση στα εργασιακά, καθώς δε βοηθά στη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου. Απέφυγε εντάσεις ή και διαφωνίες με συνεργάτες και ανώτερους σου. Όσο δύσκολο και να σου φαίνεται θα πρέπει να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφο σου. Να τον ακούσεις και να του συμπαρασταθείς. Εσύ που είσαι μόνος, οι όψεις τις εβδομάδας πιθανό να κρύβουν παγίδες.

Κεντρική Φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164