Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15 έως 21 Ιουλίου 2024)

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι ενέργειες αυτής της εβδομάδας θα χαρακτηριστούν από νοητική περιέργεια, περισσότερη εξυπνάδα και σύντομα ταξίδια. Ετοιμάσου για περισσότερες νέες ιδέες προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλεις να εξερευνήσεις. Οι τονωτικές συζητήσεις και οι διανοητικές ανταλλαγές θα σε τραβήξουν περισσότερο απ’ το συνηθισμένο. Η ευγένεια είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει, αλλά απέφυγε να γίνεις υπερβολικά επικριτικός ή εριστικός. Απέφυγε επίσης να ξοδεύεις πολύ ενέργεια και χρόνο σε κουτσομπολιά και επικεντρώσου περισσότερο στην εποικοδομητική επικοινωνία. Η τύχη είναι με το μέρος σου στα εργασιακά και μικρές επαγγελματικές αποδράσεις θα ανεβάσουν τη διάθεση σου. Μια δημιουργική, αστεία, ρομαντική ατμόσφαιρα μπορεί να ζωντανέψει τη σχέση με τον σύντροφο σου. Η επικοινωνία θα γίνεται καλύτερη όσο οι μέρες προχωρούν και αν είσαι μόνος ερωτικά – συναισθηματικά να ξέρεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες!

Ταύρος

Αυτή η βδομάδα θα είναι μια από εκείνες τις περιόδους που θα συμβαίνουν τόσα πολλά γύρω σου. Πρέπει να βρεις τρόπο να σταθεροποιήσεις την κατάσταση, βάζοντας προτεραιότητες προκειμένου να αποφύγεις την εξάντληση. Είσαι στο επίκεντρο όλων των σημαντικών θεμάτων στα εργασιακά και κάθε φορά που θα υπάρχει μια ερώτηση όλοι θα απευθύνονται σε σένα. Η αρχή της εβδομάδας, θα είναι μια σημαντική στιγμή για την υλική σου ευημερία. Τα αστέρια θα σε βοηθήσουν να πετύχεις σχεδόν όλους τους οικονομικούς σου στόχους, καθώς τα εγχειρήματα σου θα είναι κερδοφόρα. Συναισθηματικά μπορεί να νιώσεις κάποιες διαταραχές σε θέματα σχέσεων, αλλά μην πανικοβληθείς και μην απογοητευτείς. Οι πλανήτες σε κάνουν να μπορείς να χειριστείς τα πάντα αποτελεσματικά και ομαλά!

Δίδυμοι

Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει πάση θυσία να έχεις πίστη στον εαυτό σου και να κάνεις ότι χρειάζεται για να διατηρήσεις τα όσα έχεις κατακτήσει. Ίσως χρειαστεί να εργαστείς πιο σκληρά, καθώς θα υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός που θα αντιμετωπίσεις στα εργασιακά. Αν και θα έχεις σταθερή οικονομική κατάσταση, αυτή η περίοδος μπορεί να σε διδάξει ότι είναι σημαντικό να έχεις ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης. Μπορεί να υπάρξουν κάποια απροσδόκητα ή απρογραμμάτιστα έξοδα γύρω στα μέσα της εβδομάδος. Έχεις μπροστά σου μια χαρούμενη και ευχάριστη περίοδο για τη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή. Είναι ίσως ιδανική η στιγμή για να συμφιλιωθείς και να επικεντρωθείς περισσότερο στη σχέση με τον σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνος, ποτέ μη λες ποτέ αυτή την περίοδο. Τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν στη ζωή σου.

Καρκίνος

Στην αρχή της εβδομάδας θέλεις να νιώσεις περισσότερο έλεγχο και η επιθυμία σου για συνεργασία θα πυροδοτήσει θετικές απαντήσεις από τους γύρω σου. Βεβαιώσου ότι προσέχεις τα λόγια σου καθώς η περίοδος παραμένει υποστηρικτική, αλλά και κάπως δύσκολη. Οι παρουσιάσεις και οι προωθητικές ενέργειες των επαγγελματικών σχεδίων θα πραγματοποιηθούν με αξιοσημείωτη επιτυχία, γεγονός που θα σου επιτρέψει να ξεπεράσεις τους ανταγωνιστές σου και να γίνεις ο ηγέτης. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να διαμορφώσεις νέες στρατηγικές για να αυξήσεις τα οικονομικά κέρδη σου. Ο ρομαντισμός και ο έρωτας μπορεί να περάσουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς εστιάζεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Αυτό όμως δε σημαίνει πως διαταράζεται η σχέση με τον σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνος, η έντονη καλοκαιρινή σου διάθεση αυξάνει τον αριθμό των θαυμαστών σου.

Λέων

Αυτή τη βδομάδα θα έχεις άφθονη πλανητική υποστήριξη, οπότε η έκφραση της αγάπης και των συναισθημάτων σου θα γίνει πιο εύκολη τώρα. Καθώς κυλούν οι μέρες το σύνολο των επικοινωνιακών σου δεξιοτήτων πρόκειται να βελτιωθεί και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις αρμονία στο περιβάλλον σου. Ωστόσο μετρίασε την επιθυμία σου να κυριαρχήσεις στη σχέση με τον σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνος, το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να φλερτάρεις και να αφεθείς σε νέες γνωριμίες. Αυτό το διάστημα σε βοηθά να εδραιώσεις τη θέση σου στα εργασιακά εν μέσω ορισμένων σκληρών προκλήσεων. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή δυσκολίες στην απόκτηση της επιθυμητής αναγνώρισης. Δώσε προσοχή στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Είσαι σε θέση να χειριστείς έξυπνα τους οικονομικούς πόρους σου, κάτι που μπορεί να ενισχύσει τις προοπτικές σου.

Παρθένος

Στην αρχή της εβδομάδας διατήρησε χαμηλές προσδοκίες και απέφυγε να κάνεις συντομεύσεις. Το επιθυμητό επίπεδο επιτυχίας στα εργασιακά δεν αναμένεται και ως εκ τούτου θα πρέπει να εργαστείς με μεθοδικό τρόπο. Ίσως χρειαστεί να ενεργήσεις με λίγη υπομονή και να έχεις υπόψη σου τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Κάποιες προηγούμενες οικονομικές επενδύσεις ενδέχεται να φέρουν καρποφόρα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητα και το μπαράζ ιδεών σου προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδα σου. Οι πλανήτες λειτουργούν υπέρ σου και τονώνουν τις προοπτικές στον έρωτα. Οι επιρροές είναι ευνοϊκές για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στον άνθρωπο σου και να προχωρήσεις τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Εάν είσαι μόνος, παλιοί και νέοι έρωτες ανακατεύουν λίγο το συναισθηματικό κόσμο σου.

Ζυγός

Διλλήματα και συγκρούσεις συμφερόντων μπορεί να διαταράξουν λίγο την αρμονία στις αρχές αυτής της βδομάδας. Όταν σε τραβούν σε δυο αντίθετες κατευθύνσεις μπορεί να μην είσαι σίγουρος για την κατεύθυνση και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις. Ο αντίκτυπος των πλανητών θα εντείνει και θα ενισχύσει τα συναισθήματα σου και πιθανώς να δημιουργηθεί μια σύγχυση. Είσαι πρόθυμος να επιταχύνεις το ρυθμό της απόδοσης σου στα εργασιακά, αλλά δε θα πρέπει να αναλαμβάνεις πολλούς κινδύνους. Είναι προτιμότερο να εργαστείς σε γνωστές περιοχές για να αποφύγεις καθυστερήσεις και δυσκολίες. Οι υπέρ – φιλόδοξες προσπάθειες για την αύξηση των οικονομικών σου μπορεί να σου γυρίσουν μπούμερανγκ, γι’ αυτό διαχειρίσου τα οικονομικά σου με σύνεση. Βρείτε λίγο χρόνο με τον σύντροφο σου για ευχαρίστηση και αναψυχή για να ενισχύσετε τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνος, η αυξημένη κοινωνικότητα σου κρύβει εκπλήξεις.

Σκορπιός

Αυτή η βδομάδα θα σου δώσει τη δύναμη να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθειες όχι μόνο για την έρωτα, το ρομαντισμό και την επιτυχία, αλλά σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να διαγράψεις οποιαδήποτε απογοήτευση ή αρνητικά συναισθήματα. Ωστόσο επέλεξε προσεκτικά τις λέξεις σου και απέφυγε να θες να βγεις κτητική. Μερικοί ουσιαστικοί διάλογοι με την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσουν να επιλύσεις κάποιες παρεξηγήσεις ή συγχύσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με τα εργασιακά. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη, κάτι που θα σου δώσει ένα μεγάλο προβάδισμα. Νέες σχέσεις θα σου επιτρέψουν να αναπτυχτείς και να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, γι’ αυτό μην αφήνεις καμιά ευκαιρία να χαθεί. Αξιοποίησε σωστά αυτό τον υποστηρικτικό χρόνο για να ενισχύσεις την ανάπτυξη των οικονομικών σου.

Τοξότης

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας κάποια παλιά οικονομικά ζητήματα μπορεί να εμφανιστούν και πιθανόν να απαιτήσουν την προσοχή σου. Εδώ, μπορεί να χρειαστείς σταθερό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων. Βεβαιώσου ότι σε βασικά οικονομικά ζητήματα με τα μέλη της οικογένειας δεν ξεσπούν διαφωνίες. Η δύσκολη εικόνα δε θα κρατήσει για πολύ στα εργασιακά, καθώς αρχίζεις να βλέπεις κάποιες θετικές ακτίνες σταδιακά. Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να κάνεις αποφασιστικά βήματα για την επίτευξη ορισμένων στόχων που εκκρεμούν. Το τέλος της εβδομάδος φαίνεται θετικό για την υπογραφή μιας καλής συμφωνίας με πελάτες ή συνεργάτες υψηλής αξίας. Εξοικονομήστε τον απαιτούμενο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνος, η Αφροδίτη στο Λέοντα σου υπόσχεται πολλά!

Αιγόκερως

Η βδομάδα ενισχύει τη θέση σου, αν και μπορεί να υπάρχουν κάποιες σκληρές προκλήσεις στο δρόμο σου. Κάποια περίπλοκα θέματα μπορεί να συνεχίσουν να σε ενοχλούν στην αρχή, αλλά όσο κυλούν οι μέρες είναι πιθανό να έρθουν θετικά αποτελέσματα. Η τάση των πλανητών είναι να σε παρακινήσει να εργαστείς από τη ζώνη ασφαλείας σου κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Είναι η ιδανική στιγμή για να εφαρμόσεις ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για να προωθήσεις τις οικονομικές σου προοπτικές. Η ερωτική σου ζωή είναι πιθανό να είναι πολύ ικανοποιητική. Λαμβάνεις θετική ανταπόκριση απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα κι αυτό θα δώσει ώθηση στην αυτοεκτίμηση σου. Επίσης αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να παρακολουθήσεις κοινωνικές εκδηλώσεις και να δημιουργήσεις νέες επαφές, κυρίως αν είσαι μόνος.

Υδροχόος

Η αβεβαιότητα στο μέτωπο της καριέρας μπορεί να εκδηλωθεί στις αρχές αυτής της βδομάδας, ωστόσο θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση όσο κυλούν οι μέρες. Σε γενικές γραμμές αυτή η φάση φαίνεται υποστηρικτική για να σημειώσεις πρόοδο στα επαγγελματικά, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις βιαστικά, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να σε παρασύρουν σε κάποια περιττά ζητήματα. Οι οικονομικές σου στρατηγικές ίσως χρειάζονται κάποιες αναθεωρήσεις. Η ερωτική σου ζωή θα είναι εξαιρετικά θετική κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας. Θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να ευχαριστήσεις τον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτός από την πλευρά του το αναγνωρίζει, το εκτιμά και το ανταποδίδει. Εάν είσαι μόνος, μπορεί να σε εντυπωσιάσει ένα άτομο διαφορετικών παραδόσεων. Γύρω στα τέλη της εβδομάδας η ζωή σου είναι γεμάτη ενθουσιασμό και ρομαντισμό.

Ιχθύες

Καθώς ξεκινά η βδομάδα μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανατρεπτικές δυνάμεις που επηρεάζουν το χώρο εργασίας σου. Δε θα πρέπει να αγνοήσεις την εποικοδομητική κριτική, καθώς στέλνει λάθος μηνύματα. Μπορεί να φανείς απρόθυμος να πιέσεις τον εαυτό σου να βελτιωθεί όμως αυτό είναι κάτι προσωρινό. Διατήρησε τις επαφές σου ζωντανές και ενεργές για να πετύχεις. Κατά τα άλλα, λόγω της ευνοϊκής υποστήριξης η αυτοπεποίθηση σου θα αυξηθεί, το ίδιο και το οικονομικό κέρδος και η κοινωνική αξιοπρέπεια και το κύρος. Μπορείς να περιμένεις οικονομικά οφέλη από μεγαλύτερους ή από φίλους. Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην ερωτική σου ζωή. Η επιθυμία σου να αγαπηθείς και να αγαπήσεις θα εκδηλωθεί έντονα. Οι πλανητικές επιρροές γύρω στα τέλη της εβδομάδας θα είναι πιο ευνοϊκές για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου.

Κεντρική φωτογραφία: iStock

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164