Site icon TLIFE

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 έως 28 Ιουλίου 2024)

Tlife Team

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο Δίας προμηνύει ότι πρέπει να διευρύνεις τον ορίζοντα της σκέψης σου στα εργασιακά αυτή τη βδομάδα. Είναι σημαντικό να μαθαίνεις νέα πράγματα για να προχωρήσεις σε αυτά που σου αρέσουν. Μπορείς ακόμη να μετατρέψεις το πάθος σε ενέργεια, καθώς αυτή η περίοδος θα φέρει θετικά αποτελέσματα στα εργασιακά, επομένως δούλεψε επιμελώς για τις καλύτερες ανταμοιβές. Η ερωτική σου ζωή ήδη χαρακτηρίζεται από μια θετική ενεργοποίηση κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Εργάζεσαι σκληρά για να αλλάξεις τις συνήθειες σου, καθώς έχεις την εντύπωση ότι όλη η δουλειά της σχέσης εξαρτάται μόνο από εσένα, αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι σου αρέσει να δίνεις τον τόνο και να κρατάς τον έλεγχο. Νομίζεις ότι έχεις τις καλύτερες ιδέες, αλλά θα ήταν καλό να ακούς πότε – πότε τις ιδέες ή τις επιθυμίες του συντρόφου σου. Εάν είσαι μόνος, η έντονη κοινωνικότητα σου αλλά και η θέση της Αφροδίτης κρύβουν και φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις!

Ταύρος

Αυτή η βδομάδα σε βρίσκει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, επιμονή και αισιοδοξία. Θα αρχίσεις να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια για τον εαυτό σου και την προσωπικότητα σου. Στο χώρο εργασίας θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις και να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια. Οι ενέργειες σου θα είναι πολύ αποφασιστικές, γεμάτες επιμονή και αφοσίωση. Η προσωπική σου ζωή επίσης, παρουσιάζεται πολλά υποσχόμενη. Υπάρχει κατανόηση στη σχέση με τον σύντροφο σου, αλλά και μικρές διαφωνίες για ανόητα και ασήμαντα θέματα. Εάν είσαι μόνος, μην επιτρέψεις στη συστολή σου να σε εμποδίσει να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Οικονομικά επίσης η βδομάδα φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη, καθώς ένα απροσδόκητο κέρδος ή μια ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημα σου βοηθά στο να πάρεις τα πάνω σου.

Δίδυμοι

Αυτή η βδομάδα μπορεί να φέρει συναισθήματα απομόνωσης, κρυφές επιθυμίες και ξαφνικά έξοδα. Θα πρέπει επίσης να προσέχεις τον καταπιεσμένο θυμό σου και να αποφύγεις να δημιουργήσεις προβλήματα μέσω απρογραμμάτιστων ενεργειών. Πολλά πράγματα θα συμβαίνουν μέσα στο μυαλό σου και θα χρειαστείς μοναξιά και ενδοσκόπηση για να καταλάβεις τι συμβαίνει στη ζωή σου. Μπορεί να προκύψουν κρυφές επιθυμίες και είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός προκειμένου να ανταποκριθείς κατάλληλα. Ωστόσο μια νέα ευκαιρία στα εργασιακά θα δώσει ώθηση στις προοπτικές καριέρας σου. Οι οργανωτικές σου ικανότητες θα είναι εξαιρετικές και θα διαπιστώσεις πως έχεις δεξιότητες που δεν ήξερες. Εάν είσαι μόνος ερωτικά- συναισθηματικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιος από τους συναδέλφους σου να σου κινήσει το ενδιαφέρον. Ωστόσο κράτησε το κρυφό προς το παρόν, καθώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα σου.

Καρκίνος

Η βδομάδα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στη ζωή, τις επιθυμίες, τις κοινωνικές συνδέσεις και τα πιθανά οικονομικά οφέλη. Θα αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου σε δικτύωση και στον κοινωνικό περίγυρο σου. Αυτή η βδομάδα σε γενικές γραμμές, αναδεικνύει μια νέα σου πλευρά. Στο χώρο εργασίας μπορεί να βρεις ένα μέντορα ή κάποιον που μπορείς να συμβουλευτείς. Ακόμα και αν οι συνθήκες δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου, σκέψου τα οφέλη μακροπρόθεσμα και μην απογοητεύεσαι. Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο σου λόγο έλλειψης σωστής επικοινωνίας. Για να αποφύγεις παρεξηγήσεις, να είσαι ειλικρινής όταν εκφράζεις τα συναισθήματα αλλά και τις προσδοκίες σου. Εάν είσαι μόνος, μπορείς να περιμένεις κάποιον ενθουσιασμό στη ζωή σου καθώς πιθανά να συναντήσεις κάποιον που θα σε ιντριγκάρει πραγματικά. Απλά γνώρισε τον καλύτερα!

Λέων

Αυτή η βδομάδα φέρνει πολλά υποσχόμενες αλλαγές σταδιοδρομίας. Τις επόμενες μέρες μπορεί να βιώσεις επαγγελματικές προόδους, να ξεκινήσεις νέα έργα ή οποιοδήποτε νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Εάν έχεις ήδη μια επιτυχημένη πορεία στα εργασιακά μπορεί να παρατηρήσεις σημάδια ανάπτυξης, τροφοδοτώντας τα κίνητρα και τις φιλοδοξίες σου. Θα γίνεις πιο διεκδικητικός και αποφασιστικός και οι ανώτεροι σου θα το παρατηρήσουν αυτό! Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις να γίνεις υπερβολικά ανταγωνιστικός ή επιθετικός στην επιδίωξη της επιτυχίας σου. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιόδου παραμένει υποστηρικτικό για τα οικονομικά. Καθώς ξεκινά η βδομάδα η Αφροδίτη θα σε βάλει στο επίκεντρο των ρομαντικών σου ενστίκτων. Ο αντίκτυπος των πλανητών θα ενδυναμώσει όλες τις προσπάθειες της σχέσης με τον σύντροφο σου.

Παρθένος

Κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για να τις αρπάξεις. Ο Δίας θα φέρει περισσότερη αναγνώριση και μια προσφορά δε θα ήταν έκπληξη. Θα έχεις επίσης καλή εισοδηματική ροή αυτή τη βδομάδα. Ωστόσο θα υπάρξουν φάσεις που θα παρασυρθείς από κάποια απροσδόκητα ζητήματα που μπορεί να απαιτήσουν διακριτικό χειρισμό των οικονομικών θεμάτων. Μπορεί να υπάρξουν κάποια μπερδέματα ή αβεβαιότητα στη σχέση με τον σύντροφο σου και μπορεί να μην αισθάνεσαι τόσο χαρούμενος για το προσωπικό σου περιβάλλον. Ο Ερμής θα φέρει μερικές καλές ειδήσεις και επίσης δίνει τη δυνατότητα για ταξίδια και μελέτη. Εάν είσαι μόνος ερωτικά – συναισθηματικά προετοιμάσου για έντονες περιπέτειες και νέες γνωριμίες.

Ζυγός

Η πλανητική εύνοια θα αυξήσει το επίπεδο καλής θέλησης για εσένα κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας. Αλλά καθώς οι μέρες κυλούν μπορεί να νιώσεις λίγο απαισιόδοξος. Θα χρειαστεί να ταρακουνήσεις τον εαυτό σου και να εφαρμόσεις κάποιες ενέργειες ολόψυχα για να επιτύχεις αποτελέσματα. Ο Άρης δείχνει ένα παλιό περιουσιακό στοιχείο ή οι επενδύσεις σου μπορούν να φέρουν καλές οικονομικές ανταμοιβές. Μικρές ρωγμές μπορούν να αποδυναμώσουν οποιονδήποτε δεσμό, οπότε φρόντισε να διατηρήσεις μια ομαλή ροή επικοινωνίας και προσπάθησε να απαλλαγείς από τις διαφορές με το σύντροφο σου εκφράζοντας τα συναισθήματα σου και εξασφαλίζοντας δείπνα υπό το φως των κεριών. Μια νέα σχέση ενδείκνυται για να κάνει τη ζωή σου καλύτερη σε περίπτωση που είσαι μόνος.

Σκορπιός

Αυτή η βδομάδα θα σηματοδοτηθεί από διαπραγματεύσεις στο χώρο εργασίας, παραγωγικές συνεργασίες και αντίκτυπο στις προσωπικές σχέσεις. Έχεις μια ισχυρή και διεκδικητική προσωπικότητα που θα επηρεάσει πολλούς συναδέλφους στη δουλειά. Πολλές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις που σχετίζονται με την εργασία φαίνεται να ευνοούνται. Ωστόσο απέφυγε τους αγώνες με την εξουσία ή την κυριαρχία των άλλων προκειμένου να επιτύχεις. Απέφυγε τις υπερβολικές δαπάνες και διατήρησε την ισορροπία των οικονομικών σου, παρά την υποστήριξη του Δία. Απέφυγε τα συναισθήματα κτητικότητας και αμφιβολίας απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Αυτή είναι ωστόσο μια καλή εβδομάδα αν είσαι μόνος συναισθηματικά – ερωτικά. Νέοι άνθρωποι προστίθενται στην κοινωνική σου ατζέντα δίνοντας σου την ευκαιρία για καλοκαιρινούς έρωτες και έντονο φλερτ.

Τοξότης

Η ευνοϊκή επίδραση του Άρη και του Ερμή μπορεί να φέρει κάποιες καλές ευκαιρίες για πρόοδο στην καριέρα σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσεις νέους δρόμους που περίμενες εδώ και καιρό. Είναι επίσης μια ευνοϊκή στιγμή για τις επενδύσεις σου επομένως να είσαι έτοιμος να κάνεις ένα νέο άλμα. Είναι πιθανό να τονώσει τις οικονομικές σου προοπτικές. Μπορεί να νιώσεις σταδιακή ανακούφιση, καθώς ο σύντροφος σου αρχίζει να σε ελκύει εκ νέου. Αυτό μπορεί να συμβεί με αργό και σταδιακό τρόπο, ωστόσο η ατμόσφαιρα ανάμεσα σας γίνεται πιο σαγηνευτική. Αν είσαι μόνος, θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να νιώσεις τον απόλυτο έρωτα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως η έντονη προσωπικότητα σου δε σου εξασφαλίζει καλοκαιρινές, ευχάριστες περιπέτειες.

Αιγόκερως

Αυτή τη βδομάδα μπορεί να βιώσεις αυξημένη αυτοέκφραση, δημιουργικότητα και ελεύθερο χρόνο. Τα πράγματα είναι ήρεμα στα εργασιακά, οπότε θα έχεις χρόνο και χώρο για να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με τα χόμπι σου. Θα μπορούσες επίσης να πας ένα σύντομο ταξίδι το Σαββατοκύριακο με τους φίλους ή την οικογένεια. Η δημιουργική σου πλευρά θα είναι πραγματικά μια απόλαυση. Χρησιμοποίησε τις δημιουργικές σου γνώσεις στην εργασία σου για να αντιμετωπίσεις ζητήματα ή προκλήσεις. Όσον αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις, μπορεί να ξεκινήσεις να βγαίνεις αυτή τη βδομάδα. Εάν είσαι μόνος, μην εκπλαγείς αν διαπιστώσεις πως σε ελκύει ένας παλιός φίλος. Εάν διατηρείς μια μόνιμη σχέση, λαχταράς την παρέα του συντρόφου σου καθώς οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι πιθανό να σε απασχολήσουν όλη τη βδομάδα. Όσο ωστόσο κυλούν οι μέρες τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια εβδομάδα συναισθηματικής ασφάλειας, διασκέδασης με μέλη της οικογένειας και μια ευνοϊκή στιγμή για σπουδές και μελέτη. Το εργασιακό περιβάλλον θα είναι θετικό και ενθαρρυντικό επιτρέποντας σου να αναπτυχθείς. Ωστόσο πάρε αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σου προσεκτικά. Μη βιαστείς να αλλάξεις δουλειά ή ακόμα και να στείλεις ένα βιογραφικό, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Εάν υπάρξουν κάποιες διαφωνίες, μην πεις λέξη γιατί το πρόβλημα είναι πιθανό να λυθεί από μόνο του. Εάν διατηρείς ένα σταθερό εισόδημα μπορείς να περιμένεις κάποιο επιπλέον οικονομικό μπόνους, αύξηση ή δώρο. Ωστόσο συγκράτησε αυστηρά τα έξοδα καθώς μπορεί να καταλήξεις να ξοδέψεις περισσότερα απ’ όσα εισπράττεις. Η ερωτική σου ζωή αλλάζει με υπέροχους τρόπους. Χρησιμοποίησε αυτή την καλή στιγμή για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Εάν είσαι μόνος, μην εμπιστεύεσαι και τόσο αυτά που σου υπόσχονται και απλά απόλαυσε τα.

Ιχθύες

Αυτή η βδομάδα μπορεί να φέρει εργασιακές πιέσεις, νέες γνώσεις και μια καλή περίοδο δικτύωσης. Σε ελκύει το να μάθεις ένα νέο σύνολο δεξιοτήτων ή να αυξήσεις την παραγωγικότητα σου στην εργασία. Εάν είσαι ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης μπορεί να πάρεις κάποιες τολμηρές αποφάσεις. Μπορεί να παρατηρήσεις αύξηση στο συνολικό θάρρος σου, καθώς και ανεξαρτησία σε όλες τις επιλογές της ζωής σου. Το πρόγραμμα εργασίας σου μπορεί να γίνει αρκετά βαρύ λόγο του αυξημένου φόρτου εργασίας. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μπορεί να δικτυωθείς καλά και να συναντήσεις άτομα με επιρροή που θα μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν στην εξέλιξη της καριέρα σου. Ωστόσο μπορεί να αισθάνεσαι ότι η ερωτική σου ζωή δεν είναι τόσο υπέροχη όσο θα ήθελες. Είναι στο χέρι σου όμως να αλλάξεις κάποια δεδομένα και να χρωματίσεις την καθημερινότητα σου παίρνοντας πρωτοβουλίες.

Κεντρική φωτογραφία: iStock

© 2024 tlife.gr