Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να συνεργαστείς με κάποιον για την επίλυση ενός προβλήματος και να προσαρμόσεις τον εαυτό σου στη μάθηση και τη μελέτη. Η συνεργασία μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη ή η υποστήριξη ενός φίλου μπορεί να ενισχύσει μια σχέση. Είναι μια εποχή που ευνοεί τη δομή, τη δέσμευση και τον προγραμματισμό. Επωφελείσαι από την υποστήριξη ή τη βοήθεια των άλλων για την επίτευξη ενός στόχου. Έχεις την τάση να προτιμάς την παρέα έμπιστων ανθρώπων, καθώς και την άνεση και την ελευθερία που σου δίνεται για να είσαι ο εαυτός σου.

Ταύρος

Έχεις την τάση να θέλεις να μπεις στο βάθος των καταστάσεων σήμερα. Οι διελεύσεις στους τομείς της εργασίας, της υγείας και της σταδιοδρομίας σου ενθαρρύνουν μια εστιασμένη προσέγγιση σ’ αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Η αντιμετώπιση ενός παλιού προβλήματος με νέα οπτική και ενέργεια μπορεί να είναι ισχυρή σήμερα και μπορεί να είναι ανταποδοτική. Οι γύρω σου παρατηρούν όλες τις προσπάθειες σου και δείχνουν την εκτίμηση τους. Η διέλευση της Σελήνης τείνει να σε κρατά σε πρακτικό κλίμα το πρώτο μισό της ημέρας.

Δίδυμοι

Είσαι σήμερα περισσότερο σε επαφή με τα θέλω και τις επιθυμίες σου. Οι άλλοι έλκονται από τη φυσική σου αυτοπεποίθηση, ωστόσο θα μπορούσες να παίρνεις τα πράγματα πιο προσωπικά με τις σημερινές διελεύσεις. Η κοινωνική δυσφορία μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές τάσεις. Επίσης, μπορεί να αισθάνεσαι ή να αντιδράς ακραία αν νιώσεις εγκλωβισμένος ή αν οι άνθρωποι γύρω σου προσπαθούν να σε πιέσουν για μια απάντηση ή μια δέσμευση.

Καρκίνος

Ενώ ο έξω κόσμος μπορεί να απαιτήσει την προσοχή σου σήμερα, μπορείς να επωφεληθείς από την εργασία σε ένα προσωπικό έργο που απαιτεί έντονη συγκέντρωση. Ακόμη και με τη μετακίνηση της Σελήνης το δεύτερο μισό της ημέρας είναι γενικά μια καλή στιγμή για να προσγειωθείς, ίσως εστιάζοντας σε ένα έργο για κατοικίδια ή σε μια εποικοδομητική δραστηριότητα. Η οργάνωση ή η καταβολή προσπάθειας σε μια δραστηριότητα στο σπίτι ή την οικογένεια μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική τώρα.

Λέων

Φαίνεται πιο εύκολο να εξομαλυνθούν τα προβλήματα σήμερα παρά τη διχασμένη σκέψη σου. Με τον Ήλιο στον τομέα των στενών επικοινωνιών σου αυτές τις μέρες, διαφοροποιείσαι, μαθαίνεις, αναζητάς νέες πληροφορίες και μοιράζεσαι τις ιδέες σου. Οι διελεύσεις των ημερών εμπνέουν την επιθυμία σου να αφοσιωθείς σε αυτά τα πράγματα. Μπορεί μέσω κάποιου ξεχωριστού προσώπου να νιώσεις καθοδήγηση και αίσθηση σκοπού. Η Σελήνη συνεχίζει να διέρχεται στον κοινωνικό σου τομέα το πρώτο μισό της ημέρας και στη συνέχεια κατευθύνεται στο τομέα της ιδιωτικής σου ζωής.

Παρθένος

Ελκύεσαι από έργα και δραστηριότητες που απαιτούν κάποια επιπλέον προσπάθεια ή ευθύνη σήμερα. Μπορεί να θέλεις να ασχοληθείς με κάτι που θα μπορούσε να χρειάζεται μια επιπλέον δόση συγκέντρωσης. Δραστηριότητες που περιλαμβάνουν οργάνωση, τακτοποίηση και επεξεργασία είναι ιδιαίτερα κατάλληλες, ιδίως εκείνες που σχετίζονται κυρίως με την εργασία, την υγεία και τα χρήματα. Η έμπνευση σου μπορεί να έχει τα πάνω και τα κάτω της αλλά φαίνεται να έχεις περισσότερη υπομονή ή αποφασιστικότητα τώρα.

Ζυγός

Οι διελεύσεις ενθαρρύνουν μια εστιασμένη, αφοσιωμένη προσέγγιση σε ένα έργο ή σχέση και αυτό αποδίδει. Αφήνεις τα προβλήματα πίσω σου και νιώθεις καλά. Μπορεί να ακούσεις καλά νέα ή συμβουλές. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να ασχοληθείς τη γνώση, ιδιαίτερα αν αφορά κάτι νέο ή ένα εντελώς διαφορετικό θέμα ή μια προοπτική για μια κατάσταση. Οι νέες μέθοδοι μπορεί να σε απασχολήσουν και να απορροφήσουν την προσοχή σου. Νιώθεις ευχάριστα αφοσιωμένος σε Λένα στόχο ή μαθησιακή προσπάθεια. Παρόλα αυτά η διάθεση σου για περιπέτεια και ποικιλία συνεχίζεται και στο πρώτο μισό της ημέρας.

Σκορπιός

Οι ενέργειες σήμερα είναι καλές για να απασχολήσεις τον εαυτό σου με ένα πρόβλημα που μπορεί να έχεις αναβάλλει. Ευτυχώς είσαι πιο αποφασισμένος από ποτέ να το κάνεις να λειτουργήσει. Είναι μια υπέροχη στιγμή για εξειδίκευση οπότε μπορείς να στοχεύσεις και να εστιάσεις σε εκείνα τα πράγματα που γνωρίζεις καλά και να μάθεις ακόμα περισσότερα γι’ αυτά. Μπορεί να επικεντρωθείς κυρίως στην ενίσχυση των πτυχών της ζωής σου που δεν είναι τόσο ορατές, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και της στάσης ή της προοπτικής σου.

Τοξότης

Το να ρίξεις λίγη από την ενέργεια σου σε μια αξιόλογη εργασία μπορεί να αξίζει τον κόπο τώρα. Ένα έργο ή μια δύσκολη κατάσταση μπορεί να αξίζει μια δεύτερη ματιά και αυτή τη φορά είσαι αποφασισμένος να το φέρεις στη γραμμή τερματισμού. Θέλεις να ολοκληρώσεις τα πράγματα και ένα άτομο θα μπορούσε να εμπλακεί, βοηθώντας σε να πετύχεις τους στόχους σου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα της συνεργασίας σου. Ενώ μπορείς να επικεντρωθείς στην ισορροπία και την αρμονία με αυτή την επιρροή, καθώς η μέρα προχωρά αναζητάς περισσότερη ένταση.

Αιγόκερως 

Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να δεις την πορεία της ζωής και της ευθύνες σου σήμερα. Οι επικοινωνίες ενθαρρύνουν επίσης μια αφοσίωση σε επιχειρηματικές ή σχετιζόμενες με τα χρήματα επιδιώξεις και μπορείς κάλλιστα να επιλύσεις ένα μακροχρόνιο πρόβλημα ή να εργαστείς για την επίλυση του με αυτή την ενέργεια. Να ξέρεις ότι ακόμα και μικρές προσπάθειες για να διορθώσεις προβλήματα ενισχύουν τη ζωή σου με κρίσιμους τρόπους. Μετρούν περισσότερο απ’ ότι φαίνεται αυτή τη στιγμή. Όσο κυλούν η ώρες η σχέση ή η ερωτική σου ζωή τραβά την προσοχή σου.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα δυνατή για να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε κάτι δημιουργικό ή εκπαιδευτικό. Το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλό για διασκέδαση και παιχνιδιάρικη διάθεση. Καθώς η μέρα προχωρά προτιμάς να μη μείνεις αδρανής και είσαι έτοιμος να κάνεις δουλειά, με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Είναι επίσης ένα κατάλληλο διάστημα για να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο ή να λύσεις ένα πρόβλημα που προηγουμένως σε άφηνε μπερδεμένο ή απογοητευμένο.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για ανεξάρτητη μελέτη και έρευνα. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να αφιερώσεις επιπλέον ενέργεια στην επίλυση ενός περίπλοκου προβλήματος. Ωστόσο, η πιθανότητα να καταλήξεις σε μια απολύτως επωφελή συμφωνία είναι μεγάλη. Μυστικές ή παρασκηνιακές δραστηριότητες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο στο πρώτο μισό της ημέρας μετά από το οποίο είσαι έτοιμος να μοιραστείς τον εαυτό σου με τον υπόλοιπο κόσμο και να αναζητήσεις περισσότερη αλληλεπίδραση, με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της δημιουργικότητας.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock 

 

 

© 2024 tlife.gr