Site icon TLIFE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Tlife Team

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο παρασκήνιο του ηλιακού σου χάρτη και χρειάζεσαι λίγο επιπλέον χρόνο για να σκεφτείς. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείς σε κάτι που αγαπάς και να κάνεις το παρακάτω βήμα. Μπορεί να ανακαλύψεις ή να αναζωπυρώσεις το πάθος σου για κάτι ή για κάποιον. Μπορεί επίσης να υπάρξουν νέες γνώσεις σχετικά με την καριέρα σου ή ένα έργο που θέλει έρευνα, τις οικονομικές υποθέσεις σου ή οικεία θέματα που σε κάνουν να πάρεις το προβάδισμα. Η εστίαση τώρα είναι στην ανάπτυξη, τη βελτίωση και τη λογική χρήση των πόρων σου.

Ταύρος

Ένα κοινό όραμα ή κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψεις μπορεί να σε συνδέσει με κάποιον ξεχωριστό σήμερα. Ίσως αποκτήσεις μια πιο έντονη αίσθηση ότι πηγαίνεις κάπου σε μια σχέση ή ένα έργο. Η επιθυμία να βελτιώσεις, να μάθεις και να επεκτείνεις τις εμπειρίες σου είναι έντονη και σε παρακινεί. Η σύνδεση με ένα σύντροφο ή τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου μπορεί σήμερα να είναι συναρπαστική. Μπορεί να είσαι σε καλή κατάσταση είτε για να βρεις το ταίρι σου είτε για να απολαύσεις τον εαυτό σου ή να πετύχεις κάτι σημαντικό για εσένα. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή σου για να διευρύνεις το μυαλό σου, να μοιραστείς τις εμπειρίες και τις ιδέες σου με άλλους, καθώς και να εξετάσεις τρόπους για να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες.

Δίδυμοι

Οι σημερινές ενέργειες είναι φιλόδοξες. Θα μπορούσες να λύσεις προβλήματα ή να αντιμετωπίζει προκλήσεις που προηγουμένως απέφευγες. Είσαι πιο αποφασισμένος να κάνεις βελτιώσεις, θαρραλέος και προνοητικός. Μπορεί να κατανοήσεις καλύτερα κάτι σχετικά με το μοίρασμα της εξουσίας σε μια σχέση ή να αναγνωρίσεις τα πλεονεκτήματα του συνδυασμού των ταλέντων ή των πόρων σου με κάποιον άλλον. Μπορεί να υπάρχουν κέρδη σε μια σχέση ή μπορεί να αποκαλύψεις πληροφορίες σχετικά με μια έλξη ή σύνδεση από το παρελθόν που σε βοηθά στο παρόν.

Καρκίνος

Η εσωτερική αρμονία μπορεί να βρεθεί από το να έρθεις σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σου, βάζοντας σε σε ένα θετικό πνεύμα. Οι αλληλεπιδράσεις ένας προς έναν μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας, καθώς όχι μόνο μπορείς να δεις τις προβληματικές περιοχές, αλλά είσαι έτοιμος να βελτιώσεις τα πράγματα. Το να μαθαίνεις από τις διαφορές σου με ένα σύντροφο ή στενό φίλο φαίνεται ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσεις την οικειότητα τώρα. Αν κάποιος σου γεννά δυνατά συναισθήματα, θεώρησε το σαν μια ευκαιρία να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου ή και μια σχέση.

Λέων

Οι σχέσεις μπορεί να είναι παθιασμένες και έντονες σήμερα. Μπορεί να βιώσεις μια στιγμή αλήθειας ή να νιώσεις έτοιμος να αναλύσεις περίπλοκα θέματα. Η αντοχή σου είναι ισχυρή. Έχεις την ανάγκη να βελτιώσεις ότι έχει να κάνει με την υγεία σου. Μπορεί να είναι μια ισχυρή στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τις βαθύτερες φιλοδοξίες και επιθυμίες σου που σχετίζονται με την εργασία, την υγεία και τη ζωή στο σπίτι. Η δυνατότητα να ανοίξεις νέους δρόμους σε ένα θέμα καριέρας ή υγείας ή να ανακαλύψεις ένα πραγματικό πάθος σου, είναι τώρα πολύ ισχυρή. Νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια για την αφοσίωση σου σε στόχους που έχουν να κάνουν με την ευεξία σου.

Παρθένος

Οι ουσιαστικές συνδέσεις μπορούν τώρα να διαμορφωθούν και μπορεί να αποφασίσεις να αναλάβεις ένα έργο που είχες αναβάλει στο παρελθόν, καθώς είσαι πλέον έτοιμος γι’ αυτό. Μπορείς να επηρεάσεις και να συναρπάσεις τους άλλους. Προσφέρεις περισσότερη δέσμευση, βάθος και εστίαση σε ρομαντικές ή δημιουργικές προσπάθειες. Το να αγγίξεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου μπορεί να σε ανταμείψει, τόσο σε θεραπευτικό επίπεδο όσο και για να φέρεις περισσότερη ενέργεια σε ένα έργο ή σχέση. Μπορεί να νιώσεις διχασμένος ανάμεσα στο αν νοιάζεσαι πολύ ή αν έχεις ξεπεράσει εντελώς μια κατάσταση ή ένα άτομο.

Ζυγός

Η επίλυση προβλημάτων ή η διόρθωση λαθών του παρελθόντος μπορεί να αποτελεί ένα σημαντικό θέμα σήμερα. Οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα φαίνονται σχεδιασμένες για να εξαλείψουν τα μη απαραίτητα, κάτι που τελικά μειώνει το άγχος και καθαρίζει το μυαλό σου. Θέλεις να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις, να ολοκληρώσεις μια δουλειά που έχεις αναβάλει και να απλοποιήσεις τα πράγματα. Θα κάνεις το παραπάνω βήμα για κάτι, αν αυτό σημαίνει ότι θα αισθάνεσαι πιο ασφαλής μακροπρόθεσμα. Μια οικονομική στρατηγική μπορεί να προκύψει και μπορεί να είναι πολύ αποδοτική για εσένα ειδικά όσον αφορά το σπίτι και την οικογένεια.

Σκορπιός

Το φέρεις κάτι εις πέρας σε βοηθά να νιώσεις πιο δυνατός και να ελέγχεις περισσότερο τη ζωή σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να στρέψεις την προσοχή σου σε κάτι σημαντικό για σένα. Μπορεί να υπάρχει μια διακαής επιθυμία να ανανεωθείς και να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο γι’ αυτό επωφελήσου από αυτό. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις. Τα λόγια σου έχουν μεγάλη απήχηση σήμερα, το ίδιο και εσύ. Περνάς τα μηνύματα σου οπότε βεβαιώσου ότι πραγματικά εννοείς αυτό που επικοινωνείς τώρα. Αντιμετωπίζεις με γενναιότητα βαθύτερα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν και είσαι πιο αποτελεσματικός σε αυτό που κάνεις.

Τοξότης

Μπορεί να υπάρξουν ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σου τώρα ή να εκμεταλλευτείς έναν από τους πόρους ή τα ταλέντα σου. Με τις φιλόδοξες, αποκαλυπτικές ενέργειες της ημέρας, ίσως ανακαλύψεις τρόπους για να αξιοποιήσεις περισσότερα από αυτά που έχεις. Επίσης αναζητάς με τόλμη και αντιμετωπίζεις την αλήθεια, βοηθώντας σε να φτάσεις σε ένα μέρος όπου νιώθεις έτοιμος να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές. Μπορεί να δεις μια κατάσταση που προηγουμένως μπέρδευες πιο καθαρά ή να συγχωρήσεις κάποιον και να απολαύσεις μια στιγμή κάθαρσης που θα έχει θεραπευτικά αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρχει ένας ανταγωνιστικός τόνος στην ημέρα σου. Νιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στη ζωή. Τα πάθη βρίσκονται στα ύψη και μπορείς να ανατρέψεις μια δύσκολη κατάσταση αν το βάλεις στο μυαλό σου και έχεις και την πλανητική υποστήριξη για να το κάνεις τώρα. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να προσελκύσεις ότι ή όποιον θέλεις, να επιδιώξεις ένα στόχο και να κάνεις τη διαφορά. Η αίσθηση σου για το τι είναι πιο σημαντικό για εσένα είναι στο σωστό σημείο και καταλήγεις στο βάθος ενός θέματος ή μιας κατάστασης. Οι αλλαγές που κάνεις τώρα μπορεί να είναι εξαιρετικά καθοριστικές.

Υδροχόος

Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για κινήσεις καριέρας και προσωπικούς στόχους. Μπορεί οι γύρω σου να σε εκτιμούν για όλα όσα έχεις κάνει ή για όσα κάνεις αυτή τη στιγμή. Επίσης, μπορεί να ανακαλύψεις ένα νέο ενδιαφέρον, να απολαύσεις μια προσωπική στιγμή, εκδήλωση ή εμπειρία που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση ή να κάνεις μια ουσιαστική ανασκόπηση των συναισθημάτων σου. Μπορεί να βασιστείς σε προηγούμενες εμπειρίες ή τη σοφία σου για να κάνεις κινήσεις και να πάρεις αποφάσεις που είναι πιο αυθεντικές και σημαντικές για την καριέρα ή τη ζωή σου.

Ιχθύες

Οι ενέργειες σήμερα τείνουν να σε κρατούν προσγειωμένο, ενώ καταφέρνουν να διεγείρουν τις φιλοδοξίες σου. Είσαι σε ιδανική θέση για να εξερευνήσεις τη σκέψη σου και να βγάλεις τον εαυτό σου από ένα τέλμα αν χρειαστεί. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να σκάψεις βαθιά, να ανακαλύψεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και στη συνέχεια να εφαρμόσεις αυτές τις ιδέες στον πραγματικό κόσμο. Είσαι σε θέση να ξεκαθαρίσεις, να απελευθερώσεις και να προχωρήσεις σε μια πιο υγιή σχέση με τους φίλους σου. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με την ειλικρινή επιθυμία σου να εργαστείς για ένα όνειρο ή σκοπό ή να μεταμορφώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

© 2024 tlife.gr